Keresés

L'Oréal Access digitális tudástár

A L’ORÉAL ACCESS digitális tudástár mutatkozik be itt nálunk.

A L’Oréal Group világszínvonalú digitális tudástárat fejlesztett, amely itthon nem is debütálhatott volna jobbkor, mint a karantén idején. Elérkezett az idő, hogy megismerj egy kifejezetten innovatív kezdeményezést és platformot, amely fodrászként számtalan kincset rejt – bemutatkozik a L’ORÉAL ACCESS!

Digitális kalandozás a L’ORÉAL ACCESS világában

Mi a L'Oéal Access?

A L’ORÉAL ACCESS a L’Oréal Group saját fejlesztésű digitális tudástára, amely nem kizárólag a tartalmaival számít egy lenyűgözően modern továbbképzési platformnak, de már a letisztult megjelenése és a könnyű kezelhetősége is a fodrász továbbképzések forradalmát idézik. A digitális tudástár egy olyan korszakalkotó lehetőséget biztosít a szakemberek számára, mint az újdonságok azonnali megismerése, legyen szó a legfrissebben kifejlesztett termékekről, technikákról és a legújabb trendekről. A L’ORÉAL ACCESS világában érdemes elkalandozni, hiszen a legújabb tudás elsajátításával egyidejűleg, az elhivatott fodrászok a kézhez kapott ismereteket rögtön képesek a szalonmunkájukba is átültetni, ami egyaránt fejleszti a szakember imázsát és az üzlet arculatát.

Kik számítanak a L'Oréal Access célcsoportjának?

A L’ORÉAL ACCESS célcsoportja kifejezetten széles spektrumot foglal magába, hiszen a platform minden fejlődni vágyó fodrász számára igyekszik irányt mutatni. Emellett kifejezetten fontos tudást biztosít a fodrászoktatók számára is, mert az újdonságokat elsajátító szakemberek a klasszikus képzésen hallott és látott ismeretekről tovább tudnak informálódni az otthonukban is.

Miért kiemelkedő a L'Oréal Access?

A L’ORÉAL ACCESS elsősorban a tudástárának komplexitása, és annak átlátható strukturálása miatt kiemelkedő, de a korábban említett oktatói munka kiegészítésében is fontos szereppel bír.

Hogyan kell regisztrálni?

A L’ORÉAL ACCESS az internetes lehetőség mellett telefonapplikáció formájában is elérhető, érdemes a regisztrációt már ilyen módon elvégezni. Semmilyen ördöngősség nincs a regisztrációban, néhány egyszerű lépésben te is képes vagy megalkotni a fiókodat:

  1. Keresd meg a L’ORÉAL ACCESS applikációt az Apple Store-ban vagy a Google Play áruházban, majd kattints a letöltésre!
  2. Nyisd meg az applikációt és kattints a regisztráció gombjára!
  3. Fogadd el a sütibeállításokat, majd válaszd ki a Europe, azaz az európai régiót, majd keresd meg a Magyarország (Hungary) opciót!
  4. Válaszd ki, hogy külön, vagy a Facebook-on keresztül szeretnél regisztrálni! Amennyiben az utóbbi lehetőséget választod, a közösségi médiában megadott adataiddal fogsz regisztrálsz az ACCESS-re.
  5. Az adatok megadása után, a lehetőségek között válaszd ki az “alkalmazás megnyitása” gombot!

Innentől kezdve nincs más dolgod, mint a saját profilod testre szabása!

Kedvet kaptál? Kattints a következő linkre:

HTTPS://HU.LOREALACCESS.COM/LEARN