Keresés

Legkedveltebb hajszínek a fodrászszalonokban

Legkedveltebb hajszínek a szalonban. Mutatjuk mik ezek!

Vajon melyek a legkedveltebb hajszínek a fodrászszalonokban? Vajon melyik a vendég leggyakoribb kívánsága, mikor beül a fodrászszékbe? – tettük fel magunkban naivan a következő kérdéseket. Nos, most sem a répavörös nyert. Mi kérdeztük, ti megmutattátok, mi összeállítottuk, ti pedig most csodáljátok! Miért is? Mert tele van a munkáitokkal! 5+1 legkedveltebb hajszín a szalonban!

Strochmayer Regina munkái

Talán számotokra is ismerős – nálunk bevett szokás volt -, ha a tanár megkérdezte töri órán, hogy mi az a három dolog, amire szükség van egy háborúhoz vontatott hangon kántáltuk. “Pénz, pénz és pénz.” Hát ennek a cikknek nagyon hasonló módon működik a mechanikája. Nem csak azért, mert ti is háborúba indultok nap, mint nap és küzdötök egy egészséges és gyönyörű frizuráért, na de nem is azért, mert a pénzetekre van szükségetek, mint három alaptényezőre. Hanem azért, mert kiválogattuk az 5+1 kedvenc Fodrászinfós frizurát,és mindez majd beszél magáért. Csak figyeljétek, mit hozott össze a Fodrászinfó Pro közössége!

Gyuris Nikolett munkái

5+1 legkedveltebb hajszín a szalonban: te magadra ismersz?

#1 a szőke és a balayage-technika

Ódákat és rengeteg Fodrászinfós tartalmat zengtünk már a szőkéről. Soha nem megy ki a divatból, a szőke mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot a bőrünk színéhez. Az sem árt, ha a stílusunktól sem tér el. És, hogy milyen volt szőkesége a széketekben? Mutatunk egy két inspirációt a következő vendégeiteknek!

Halász Mónika munkája
Első kép: Benkó Anita munkája // Második kép: Hegyi Anikó munkája

#2 a szőke és a balayage-technika

Nem, nem elírtuk, ez most így a második pontig teljes mértékben kitartott.

Első kép: Dosan Cristi munkája // Második kép: Bogdán Kitti munkája

#3 a szőke és a balayage-technika

Mi ettől függetlenül hiszünk abban, hogy minden ember egy különálló személyiség, tele kreatív gondolatokkal.

Első kép: Szenohradszky Csilla munkája // Második kép: Tóth Katalin munkája

#4 a szőke és a balayage-technika

Esetleg van a tarsolyunkban még egy kis szőke. Meg egy kis balayage beugró tükörrel, termékekkel, fodrászkézzel, hogy ne tudjátok azt mondani, hogy unalmasak vagyunk.

Első kép: Károly Irma munkája // Második kép: Polgár Zsuzsanna
Első kép: Áfra Lászlóné Anikó // Második kép: Balajti Ágnes

#5 Rose Gold, vörös meg miegymás

Taps és üdvrivalgás, eljutottunk oda, ahová négy hashtag előtt nem gondoltuk. Van itt vörös meg Rose Gold árnyalat, meg egy kis balayage. Hogy tetszik eme változatosság?

Lajkó Jennifer munkája
Lukovics Dániel munkája
Szántai Mónika munkái
Balajti Ágnes munkái

#5+1 SZŐKE ÉS BALAYAGE-TECHNIKA ÉS CAPS LOCK!

Feladtuk. Körülbelül 120 komment és fénykép alapján arra a tényezőre jutottunk, hogy CAPS LOCK HASZNÁLATTAL FEJEZZÜK BE EZT A MONDATOT, HOGY MÉG INKÁBB NYOMATÉKOSÍTSUK MI FOLYIK ITT! Egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy mi történik a fodrász vendégsereg köreiben! Ja, dehogyisnem! SZŐKE ÉS BALAYAGE! Ha erős déjá vu fogott el, semmi ok a pánikra, és abban is biztos lehetsz, hogy nem újraéltél egy már megtörténtnek vélt pillanatot, csak figyelmesen olvastál:

Első kép: Nagy Bence munkája // Második kép: Horváth Evelin munkája
Első kép: Pallai Martina munkája // Második kép: Bacsó Renáta munkája
Első kép: Borostyán Zsuzsanna munkája // Második kép: Törökné Mónika munkája
Első kép: Medeová Zagyi Mónika // Második kép: Corvus Gabriel
Első kép: Bocskai Rita // Második kép: Juhász Mária

Fodrászinfó Pro: fodrászközösség tőlünk nektek!

A Fodrászinfó Pro csoport még gyerekcipőben jár, ám már most milliónyi emlékkel és tudással gazdagodtunk általatok. A mi “háborúnkhoz” azonban nem pénzre van szükség, kizárólag rátok! Ha Te is szívesen találkoznál online a szakma apraja-nagyjával, tanulnál tőlük, tanácsot kérnél, vagy csak egyszerűen szeretnél jól szórakozni egy szakmai közösségben, ahol az ország, mi több a világ minden pontjáról jelen vannak kollegáid, akkor kattints ide és legyél a részese mindennek, ami szőke és balayage..... vagy inkább fodrászat és szakma*!🙂

*A Fodrászinfó Pro zárt szakmai közösségbe kizárólag fodrászok csatlakozhatnak. Köszönjük megértéseteket!

Képek: Fodrászinfó Pro és leginkább Ti!