Keresés

Megérkeztek a Londa Professional Color Tune expressz árnyalói

A Color Tune az árnyalás szupersztárja.

Ha egy igazán mai és modern lookot szeretnénk alkotni vendégünknek, akkor a szőke árnyalás biztos, hogy központi szerepet kap a szalonszolgáltatás során. Mondhatnánk úgy is, hogy a haj felvilágosítása diktálja napjaink frizuratrendjeit, amihez pedig elengedhetetlenek a könnyen és gyorsan használható, innovatív termékek. Épp ezért most újabb szupersztárokat mutatunk be neked: a Londa Professional Color Tune expressz árnyalóit – maradj velünk!

A Londa Professional újdonsága: Color Tune expressz árnyalók

A Londa Professional bemutatja legújabb termékét, ami 6 új árnyalattal segíti a fodrászokat a tökéletes szőke színeredmény elérésében.

Az expressz szőke árnyalók egyszerre nyújtanak megoldást a színkorrekcióra és színmegváltoztatásra, valamint a finomabb átmenetek megalkotására. Az Instant Metal Protection technológia maximális védelmet nyújt a hajnak a károsító fémekkel szemben, így garantált az egyenletes, fényes színeredmény.

Lépj be Te is az ‘Expressz Szőkék’ világába, és ismerd meg velünk a Londa Professional új színmegváltoztató termékét!

EZÉRT FOGOD IMÁDNI A LONDA ÚJDONSÁGAIT

#1 Mesterszintű színkorrekció

A Londa Professional Color Tune árnyalók tökéletes megoldásnak számítanak egy szőke színkorrekció esetén és a nem kívánt árnyalatok semlegesítésekor is. Segítségükkel a végeredmény biztos, hogy tökéletes lesz, hiszen intenzív ragyogást és multidimenzionális hatást kölcsönöznek a hajnak.

#2 Egyszerű használat

Az krém-gél állagnak köszönhetően, az expressz árnyalókat nagyon egyszerűen lehet használni: gyors eloszlathatóságot és könnyű anyagfelvitelt biztosítanak. Használhatod őket applikátorral, de a klasszikus keverőtál-ecset kombinációval is.

#3 Expressz szolgáltatás

Az egyik legnagyobb extra a Londa újdonságában, hogy akár 18 perc alatt is elérhetsz vele egy színhelyes eredményt.

#4 Kíméletes formula

Természetesen a Color Tune formulája is megfelel a mai igényeknek. Javítja a haj állapotát és kezelhetőségét, már egészen az előszőkítést követően.

Miben rejlik az expressz árnyalók titka?

A Color Tune expressz árnyalói az Instant Metal Protection technológiával készültek, ami kapszulába zárja a haj felületén található fémeket, és így védelmet nyújt azok negatív hatása ellen. A folyamat a következőképp néz ki a gyakorlatban:

1. A haj felszínére apró fémmolekulák kerülnek.

2. Az oxidatív folyamat alatt a keverékben található peroxid interakcióba lép a fémmolekulákkal, ami szabadgyököket hoz létre. Ez a reakció nem csak befolyásolja a színeredményt, de hajsérülést is okozhat.

3. Az Instant Metal Protection technológia viszont bevonja a haj felszínén található fémeket, ezzel védelmet nyújtva a különböző negatív hatásokkal szemben.

Color Tune árnyalatok a tökéletes szőke hajszínek megalkotásához

A Color Tune árnyalatai minden szőke hajfestés során segítséget nyújthatnak. A paletta hat tónusa keverhető egymással, ami hatalmas szabadságot biztosít ahhoz, hogy kiélhesd a kreativitásodat, és vendégeidnek napról napra trendi kinézetet alkothass.

Használd a Londa újdonságait a Money Piece festéstechnikával!

A Money Piece festéstechnika (más néven face framing melírozás) egy tökéletes eszköz a fodrászok kezében. Ez röviden azt jelenti, hogy egy lágy kontraszt megfestésével kiemelheted a vendégeid vonásait, és elérheted azt a bizonyos “napcsókolta” hatást.

A technika kulcsa, hogy kis területen, és mindenképp fólia segítségével dolgozz! Ha ezt észben tartod, akkor biztos, hogy képes leszel megteremteni a sötét és világos árnyalatok tökéletes harmóniáját – a leggyönyörűbb balayage és ombre frizuráknak épp ez a kulcsa!

Londa Professional Pro Tipp fodrászoknak és vendégeiknek

Egy tökéletes frizurának nemcsak az elkészítése kihívás, de a színeredmény hosszú távú fenntartása is. Ehhez viszont szükség lesz arra is, hogy edukáld a vendégeidet az otthoni professzionális hajápolásra!

Ha tehát a Color Tune árnyalókat használod az új hajszín megalkotása során, a szolgáltatás végén mindenképp ajánld neki(k) a Londa Porfessional Color Radiance sampont és kondicionálót! Tökéletesen képesek stabilizálni az újonnan kapott árnyalatot, de idővel a nem kívánt árnyalatok semlegesítésében is segítenek.

TIPP: amennyiben vendégednek érzékeny fejbőre van, ugyanebből a célból használd/ajánld a C.A.L.M. sampont, és a hozzá tartozó kondicionálót!

ÉRDEKELNEK AZ EXPRESSZ ÁRNYALÓK?

További információkért látogass el WELLA STUDIO HONLAPJÁRA és nyisd le a WEBSHOP fület, vagy érdeklődj a területedhez tartozó képviselőnél!

Londa Professional területi képviselők

Bagladi Róbert:

Telefon: +36-70-612-4486

E-mail: bagladi@sirowa.com

Terület: Budapest, Pest megye

Garamvölgyi Tamara:

Telefon: +36-30-688-8091

E-mail: tamara.garamvolgyi@sirowa.com

Terület: Budapest, Pest megye

Boros Balázs:

Telefon: +36 70 367 5312

E-mail: balazs.boros@sirowa.com

Terület: Zala, Tolna, Somogy, Baranya

Markó László:

Telefon: +36-70-612-4506

E-mail: laszlo.marko@sirowa.com

Terület: Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén

Pais Róbert:

Telefon: +36-70-612-4517

E-mail: robert.pais@sirowa.com

Terület: Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom

Forrás és képek: Londa Professional