Keresés

Megérkezett a KARBON 9 termékcsalád legújabb tagja!

A szőkítés fekete gyémántjának megnevezett KARBON 9 termékcsalád következő tagja jelent meg.

“Megérkezett a KARBON 9 szőkítő és semlegesítő krém, azaz a szőkítés fekete gyémántja” – így mutatja be termékújdonságát az ECHOSLINE magyarországi forgalmazója. A márka legújabb és hiánypótló anyaga ugyanis a szőkítésben naponta előforduló fodrászgondok megoldására jött létre. Segítséget nyújt a legújabb festés-, illetve melírtechnikákban, miközben a szőkített haj és a fejbőr egészségére is hangsúlyt fektet. Ez viszont még nem minden, a további részletekért görgess tovább!

Kibővült az ECHOSLINE KARBON 9 szőkítőrendszere

A szőkítési folyamatok profi szakembert és minőségi terméket igényelnek. Az ECHOSLINE KARBON 9 termékcsaládjának megjelenésével a fodrászok fellélegezhettek, hiszen egy olyan kompakt megoldást kaptak a szőkítési folyamatok hatékony és sikeres elvégzéséhez, amellyel:

  • a legextrémebb, fehér, hamvas szőke színek is biztonsággal előállíthatóak,
  • a méreganyagok, a külső szennyeződések és a sötét pigmentek kivonása is egyszerűbbé válik (köszönhetően a természetes növényi szén erős antibakteriális hatásának),
  • a visszasárgulás is meggátolható az ezüst és szürke mikropigmentek használata miatt.

Nem véletlen tehát, hogy egyre többen kezdték el alkalmazni a KARBON 9 szőkítőporát és szénfekete hajápolóit. Ennek ellenére a szőkítés területén mindig előkerülnek plusz kérdések, kihívások és igények, amelyekre szerencsére az ECHOSLINE azonnal reagál is. Így született meg a KARBON 9 termékcsalád új tagja, ami egyszerre és egyetlen lépésben képes szőkíteni és semlegesíteni.

ECHOSLINE KARBON 9 termékcsalád a biztos szőkítésért

Íme a KARBON 9 szőkítő és semlegesítő krém, avagy a szőkítés fekete gyémántja!

A KARBON 9 termékcsalád új tagjának tulajdonságait imádni fogják a szakemberek. Egy olyan maszkhatású anyagról van szó ugyanis, ami egyszerre képes a szőkítésre, illetve a haj tonizálására és puhítására. A szőkítés fekete gyémántja semlegesíti a nem kívánt sárga és narancsos árnyalatokat és egyúttal egyetlen lépésben 7-8 árnyalatot is világosít.

Egyedülálló módon a szőkítés folyamata alatt is intenzíven ápolja, hidratálja és védelmezi a hajszerkezetet, tehát úgy működik, mint egy pakolás. Így veszi fel a harcot a fejbőr irritációjával és a hajszálak szerkezetének roncsolódásával szemben. Ha mindez nem volna elég, még azt is eláruljuk, hogy a forradalmi ötvözetet egy olyan könnyed, lágy és jól kezelhető textúrában állították elő az Echosline fejlesztői, hogy még a legprecízebb technikák – balayage, flamboyage, shatush – esetében is bátran alkalmazható.

Imádni fogod a terméket, mert:

  • a KARBON 9 szőkítő és semlegesítő krém az az anyag, ami partnered lesz a szőkítési folyamatokban.
  • segítségével tökéletes, sárgaságtól mentes, de mégis igazán világos, skandináv hatású, természetes szőkeséget tudsz varázsolni vendégeidnek.
  • a szőkítés alatt nem roncsolod a vendég haját.
  • teljesen egyenletesen és könnyedén fel tudod vinni: nem dagad és nem csomósodik.
  • így a szőkítés és a semlegesítés egyetlen lépésben elvégezhető.
  • organikus alapanyagokat tartalmaz, fő összetevője a szerves bambuszszén.

Még több információért kattints a képre:

Ha felkeltette az érdeklődésedet a termékcsalád új tagja, akkor látogass el egy kattintással az ECHOSLINE

és bátran tedd fel kérdéseidet a márkaképviselet kereskedelmi képviselőinek – fordulj hozzájuk bizalommal!

Szöveg és képek: ECHOSLINE