Keresés

Megújult a SESSION LABEL

Figyelem, figyelem! Megújult a SESSION LABEL, tudj meg többet róla!

Megújult a SESSION LABEL! #FEDEZDFELAKÜLÖNBSÉGET a SESSION LABEL-lel, a Schwarzkopf Professional magas teljesítményű, professzionális styling termékcsaládjával. A lényegre törő, mégis sokoldalú szortimentre vágyó fodrászok igényeihez igazodva, a Schwarzkopf Professional megújította a professzionális styling termékekből álló ikonikus termékcsaládját.

Megújult a SESSION LABEL

A SESSION LABEL egy önálló márka tizenkét magas teljesítményű formulával, amelyek segítségével minden alkalommal ikonikus frizurákat készíthetsz. A szalon exkluzív styling termékcsalád mindennapos használatára lett kifejlesztve, amit a session stylistok magas elvárásai inspiráltak. “A termékeket mi biztosítjuk, de a te kezed az, ami formázza a hajat, fokozza a textúrát és megalkotja a könnyed, elbűvölő lookot.” Tyler Johnston

Megújult a SESSION LABEL

SESSION LABEL részletek

A SESSION LABEL lehetővé teszi a fodrászok számára a termékek rétegezését az állagok és textúrák kombinálása mellett, hogy teljes mértékben személyre szabott lookokat hozzanak létre. A könnyű formulák – mint például a mikropor részecskék (The Powder) vagy a gyorsan száradó, ködszerű cseppek (The Strong és The Flexible) – végtelen rétegezési lehetőséget biztosítanak a kreativitáshoz, termékmaradványok és a haj elnehezítése nélkül, így a session és szalon stylistok igényeit egyaránt kielégítik.

Egy új márkának új arculatra is szüksége van – a SESSION LABEL prémium és modern megközelítést alkalmaz minimalista, mégis elegáns, matt csomagolással és rövid, találó terméknevekkel, amelyek a termékre helyezik a hangsúlyt, miközben a fodrászok kreativitását, szakmaiságát támogatják.

SESSION LABEL termékek

Az SKP Session Label termékek multifunkcionális tulajdonságai lehetővé teszik a sokrétű használatot, így a termékek nem korlátozódnak egyetlen kategóriára, bátran kísérletezhetsz velük.

A különbség a részletekben rejlik. A SESSION LABEL öt vadonatúj innovációt fejlesztett ki, és ismételten bevezette a korábbi termékcsalád hét legkedveltebb és leghatékonyabb formuláját. A csomagoláshoz szénmentes műgyantákat használnak az újrahasznosíthatóság érdekében.

Emellett a legtöbb termék (kivéve egyelőre a THE MIRACLE-t és a THE DEFINER-t) vegán formulával rendelkezik, így a szalon exkluzív szortiment a Schwarzkopf Professional leghatékonyabb styling termékcsaládja.

„A termékek és a styling eszközök megfelelő használata a sikeres session styling kulcsa. A szabályok, a technikák és a termékismeret elsajátítása lehetővé teszi, hogy átlépd a határokat és új szintre emeld a munkádat, ami kellő magabiztosságot nyújt ahhoz ahhoz, hogy megalkosd a megálmodott stylingokat.” – Nick Irwin, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Styling Nagykövete

A megújult SESSION LABEL szortimentjével minden styling könnyedén kialakítható

THE MIRACLE

Egy multifunkciós hajbalzsam, amely előkészíti, védi és definiálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. A formula rugalmas tartást biztosít, miközben védőpajzsot képez a haj felszínén, hogy megóvja a mechanikai hatásoktól és a forró hajformázó eszközök hőhatásaitól.

THE MOUSSE

Egy pehelykönnyű volumenizáló spray hajhab, amely dús hajérzetet kölcsönöz, azonnali tőemeléssel. A magas teljesítményű formázó polimerrel és kalibrált diszperzióval ellátott formula célzott volument biztosít.

ÚJ! THE THICKENER

Hajszárítás könnyítő spray hidrolizált búzaproteinnel és panthenollal, amely dús hajérzetet ad a volumenizált, mégis szabadon áramló textúráért, miközben természetes tapintást kölcsönöz, ragadós hajérzet nélkül.

ÚJ! THE DEFINER

Göndörítő krém, amely ragadós hajérzet nélkül formázza, kontrollálja és definiálja a göndör és hullámos tincseket. A formula hidratált hajérzetet nyújt, és tökéletes a forró hajformázó eszközökkel való használathoz.

THE POWDER

A lávakővel gazdagított styling hajpor gondoskodik a tökéletesen száraz textúráról, a finom diszperzió pedig célzott volument tesz lehetővé a rugalmas textúráért és tartásért.

THE SALT

A só hajspray texturált finisht és természetes esést kölcsönöz, emellett dúsítja és definiálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené.

THE MUD

Egy hajformázó paszta, amely formázza és definiálja a hajat, miközben nyers textúrájú hajstílust és közepes tartást biztosít. Az aktív szenet tartalmazó formula újraformázható, matt finisht eredményez zsíros hatás nélkül, a végtelen styling lehetőségekért.

ÚJ! THE PASTE

A bogyósgyümölcs-viaszt és tápiókakeményítőt tartalmazó mattító hajformázó paszta rugalmas textúrát nyújt a volumenizált és definiált frizuráért.

ÚJ! THE TEXTURIZER

A tápiókakeményítővel és panthenollal ellátott hajspray gondoskodik a könnyed textúráról és volumenről, miközben zilált, dús és hidratált hajérzetét kölcsönöz.

ÚJ! THE SERUM

Egy finishing olaj, amely nem csupán kiegyenlíti a haj porozitását, de simább hajérzetet és gyönyörű fényt is biztosít a haj elnehezítése nélkül. Tökéletesen használható a rétegezéshez.

THE FLEXIBLE

Száraz, enyhe tartást adó hajlakk az újraformázható lookért és tartásáért. Gyorsan száradó formula leheletfinom eloszlással.

THE STRONG

Száraz, erős tartást adó hajlakk, amely maximális kontrollt és makulátlan finisht nyújt. Tökéletesen kezeli a szálló hajszálakat és kiváló tartást ad.

Mire vagy képes a megújult Session Label termékekkel?

Azért, hogy a márka újdonságai kézzelfoghatóak legyenek, elkészült a SESSION LABEL kollekció is, amit Tyler Johnston, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Nagykövete és Nick Irwin Nemzetközi Styling Nagykövet álmodott és valósított meg.

„A haj előkészítése olyan, mint az alapozás, és számomra ez a legfontosabb lépés. A haj olyan, mint egy anyag, amelyet megmunkálsz, hogy létrehozd a hibátlan formát. Számomra kulcsfontosságú, hogy a megfelelő termékekkel dolgozzak, amelyekkel megalkothatom a tökéletes alapot.” Tyler Johnston

A lookok a különböző stílusokat és szolgáltatási lehetőségeket mutatják be, amelyeket a szakmai tudás és a részletekre való odafigyelés egyesít; ez egy olyan kollekció, amely a frizurát ünnepli… a frizurát, amely kifejezi a valódi személyiségedet.

Session Label a közösségi médiában

A legújabb styling inspirációkért és tippekért kövesd a @schwarzkopfprohu-t a közösségi médiában, és használd a #SESSIONLABEL/ #CRAFTTHEDIFFERENCE hashtageket. A márka kíváncsi a különböző kreációkra, így ha ezzel a termékkel dolgozol, használd a hashtageket és jelöld be a magyar oldalt, hogy a te munkád is kikerülhessen a @schwarzkopfprohu Instagram hírfolyamára. Legyél te is aktív részese a Session Label megújulásának!

A SESSION LABEL 2022 februárjától lesz elérhető a Schwarzkopf Professional szalonokban.

Szöveg:Schwarzkopf Professional

Képek: Schwarzkopf Professional