Keresés

10 jel, hogy menthetetlenül a fodrászat szerelmese vagy

Te is a fodrászat szerelmese vagy? Egyszerű kideríteni!

Jó néhány beszélgetés, elejtett mondat és könnyen megszületik egy írás, ez történt most is. Összegyűjtöttünk 10 olyan kisebb-nagyobb jelet, amiből azonnal kiderül, hogy neked is a szakmád a hobbid, tehát te is a fodrászat szerelmese vagy. Kinél 10/10 a találati arány? Lássunk neki!

Mit gondolsz, mi az a 10 jel, amiből kiderül, hogy te is a fodrászat szerelmese vagy?

#1 FEJBEN KREÁLSZ, TELEFONON MENTEGETSZ

A telefonod bár hemzseg a családi fényképektől, időről-időre felbukkannak benne a jó előre lementett hajak, amiket már tudod is, melyik vendégednek ajánlasz legközelebb.

#2 MINDENHOL A HAJAKAT NÉZED

A buszon-villamos, sőt még a dugóban is a frizuramustra az első. Hányszor gondoltál már arra: bárcsak nálam lenne az ollóm, akár ingyen levágnám azt a kócot most azonnal.

#3 ZSÁKODBAN AZ ÖSSZES KELLÉK

Ha egy laza ott alvós kirándulásra indulsz, a fodrászkellékek az elsődlegesek, amiket bepakolsz a táskádba. Lehet, hogy a tusfürdőt vagy fogkrémet véletlenül kifelejted a pakkodból (úgyis lesz másnál, kölcsönkéred), de az egészen biztos, hogy kétfajta styling termék, egy körkefe és egy professzionális hajszárító lapul a táskádban.

#4 HA HAJRÓL VAN SZÓ, NINCSENEK HATÁROK

Korábban lehet, hogy nem merted volna, de mióta fodrász vagy, a világ legtermészetesebb dolga, hogy odalépj a melletted állóhoz és megkérdezd tőle milyen hajfestékkel készült a hajszíne.

#5 MINDENHOL A FODRÁSZAT ÉRDEKEL A LEGJOBBAN

Nem létezik olyan utazás, ahol nem botlasz bele egy fodrászatba. De már olyan utazás sem, ahol ne időznél el pár percet a fodrászat kirakata előtt, elnézve, hogyan és milyen termékekkel, eszközökkel dolgoznak a kollégák. És a család még mindig nem élvezi a dolgot.

#6 A FODRÁSZBEMUTATÓ AZ IGAZI FODRÁSZÜNNEP!

A fodrászbemutató számodra egy igazi ünnep, ahová csinosan, kiöltözve és természetesen a legújabb trend szerint levágott és festett hajjal kell érkezned. (Még akkor is, ha erre a készülődésre csak hajnalban van lehetőséged.)

Fodrászünnep Deres Nórával

#7 HAJAT VÁGNI MINDIG ÉS MINDENHOL LEHET

Nincs az a hely és időpont, ahol és amikor ne tudnál hajat vágni. Pont.

#8 MINDENT KIPRÓBÁLSZ

Ha érkezik egy új termék, akkor neked azt mindenképp ki kell próbálnod: hiszen hogyan tudnád vendégednek ajánlani otthoni használatra, ha még azt sem tudod miért jó?

Szereted az új termékeket, szívesen kipróbálod hajadon!

#9 MINDIG DOLGOZOL, DE EZ NEKED NEM MUNKA

Egy kötetlen családi összejövetel is mindig úgy alakul számodra, hogy egy hajat minimum befonsz. De inkább kettőt. Ha rövid hajas családod van, akkor is a hajakban matatsz. Vágsz, alakítasz, stylingolsz.

#10 NINCS SAPKA ÉS KALAP. CSAK HA DIVATOS!

A frizura előrébb való, mint a sapka. Akármennyire is hideg van, sapkát húzni a hajra vétek. Na jó, talán valami lazát, de inkább semmit sem.

Fodrászat szerelmese akkor jár sapkában, ha az menő

Ha tetszett a kis gyűjtésünk, kérlek nyomj egy Like-ot! 😉 Kihagytunk valamit? Írd meg nekünk a kozosseg @ fodraszinfo.com címre, hogy bővíthessük a listát! Köszönjük.