Keresés

Ezek voltak az idei Met Gála legmenőbb hajai!

Nézz körbe a Met Gála legmenőbb hajai között!

A Met gálát mindenki izgatottan várja, hiszen minden évben ezen az eseményen mutathatják meg a sztárok és azok divattervezői a legkreatívabb és legmerészebb ötleteiket. Most mi is elhoztuk neked a Met Gála legmenőbb hajai témakörben azokat az alkotásokat, amikről megéri beszélni egy kicsit!

Mi is az a Met Gála?

Május első hétfője minden évben a kedvenc napja minden divatdiktátornak és a divat hódolóinak, hiszen ekkor kerül megrendezésre a Met Gála. Ez az esemény a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, a cél pedig minél több bevétel megteremtése. Ennek okán a vendégek nagy része olyan híresség, akik vagy otthon vannak a divat világában, vagy ebben tevékenykednek, ez a fő szakmájuk.

Az idő teltével a gála egyfajta jelmezbál lett, ahova a vendégek a leglélegzetelállítóbb ruhákban jelennek meg, meghökkentve minden fotóst. Minden évben különböző témát adnak a gálának, a megjelenő vendégek pedig az adott kategóriában úgy jelenhetnek meg, ahogyan csak szeretnének. A bámulatos, egyben gyönyörű frizurákat a vörös szőnyegen végig vonulva mutatnak be a hírességek minden évben. A Met Gála legmenőbb hajai pedig sokáig beszédtémák lehetnek, így mindenki igyekszik odatenni magát!

A Met Gála legmenőbb hajai idén csillogó glamourban tündököltek

Az idei téma a csillogó glamour nevet viselte. Mutatjuk a legjobbakat!

Winnie Harlow
Natasha Poonawalla
Sarah Jessica Parker
Teyana Taylor
Kaia Gerber
Jordan Roth
Kiki Layne