Keresés

Miért egyedi a SUBRINA PROFESSIONAL SP PREMIUM termékcsalád?

Fény derül az SP PREMIUM termékcsalád egyediségének miértjeire!

Egyedi újdonságok a STELLA hajápoló palettáján! Ismerd meg, hogy miben rejlik a SUBRINA PROFESSIONAL SP PREMIUM bio hajápoló és natúr hajfestékcsaládjának az egyedisége és titka. A kérdésre Kászonyi Gergely, ezüstkoszorús fodrászmester válaszolt.

Miért egyedi és kinek ajánlott az SP PREMIUM termékcsalád?

“Az SP PREMIUM termékcsalád egyediségét elsősorban azzal tudom indokolni, hogy nincs, vagy csak nagyon kevés olyan hajfesték van, ami természetes összetevőket tartalmaz, dermatológiailag tesztelt. További előnye, hogy bio összetételű samponnal, balzsammal, ammóniamentes szőkítőporral, és egyéb természetes ápoló kiegészítőkkel is rendelkezik.

A SUBRINA SP PREMIUM termékek, egyediek abban is, hogy nem tartalmaznak ammóniát, PPD-t, parabént, ethanolt, paraffint, formaldehid-felszabadítókat, szilikont és illatanyagokat.

Az SP PREMIUM természetes, ammóniamentes hajfestékeket és a bio hajápolókat elsősorban a legérzékenyebb számára, az allergiára hajlamos fejbőrűeknek ajánlom, valamint azon vendégeknek, akik féltik, óvják hajukat a környezeti és vegyi ártalmaktól. – válaszolta Gergely a kérdésre.

Az SP PREMIUM egyedülálló, különleges hajfesték, nemcsak ammóniamentes, de gondosan kiválasztott árnyalatai révén igen sokoldalú is. Minden hajfestési igényt ki tud elégíteni, akár 100%-os őszhajfedéssel, így lehetőséget nyújt a fodrászoknak és az allergiára hajlamos vendégeknek egyaránt. Ez a 60 ml-es krémes hajfesték 3 szintig és tónusig biztosítja a haj világosítását, egyetlen egyszerű lépésben. Az öt természetes összetevőjével intenzív, több dimenziós, elképesztő színhatást varázsol a hajnak, melynek eredménye már az első festés és hajápolás után is szemmel látható és tapasztalható. A bio hajápolóinak köszönhetően pedig maximális védelmet nyújt a haj számára.

A SUBRINA SP PREMIUM szűkebb palettával, de mégis varázslatos színvilággal és árnyalatokkal rendelkezik:

 • ammóniamentes, hipoallergén, dermatológiailag tesztelt hajfesték
 • 100%-os őszhajfedés
 • 1:1 keverési arány
 • 32 és 12 kikeverhető árnyalat

FONTOS: nagyon lényeges információ, hogy az alkalmazása során, a SUBRINA SP PREMIUM hajfesték csak a saját, természetes festékeivel és alábbi előhívóival keverhető!

SP PREMIUM krémhidrogén előhívó

A termék teljesen természetes eredetű olajokkal készült, hogy a legjobb hajszíneredményt biztosítsa a SUBRINA SP PREMIUM hajfestékek kombinálásával. Krémes állaga fokozza a hajfesték funkcióját, megőrzi a haj természetes állagát, regenerálja azt, tartós színt, maximális védelmet, fényt kölcsönöz a hajnak.

SP PREMIUM KRÉMELŐHÍVÓ ALKALMAZÁSA:

 • 2,5% – tökéletes vékonyszálú és finom hajszerkezethez; sötétebb vagy “tone on tone” festéshez
 • 5,5% – tökéletes vékonyszálú, sötétebb (szín a színben) festéshez. Alkalmas: 1-2 szín világosítására és akár 100%-os őszhajfedésre, ezen erősségű, 5,5%-os oxyd alkalmas minden színárnyalathoz és szőkítéshez is.
 • 11,5% – tökéletes, erős, vastagszálú hajszerkezethez. Alkalmas 2-3 szín világosítására, akár 100%-os őszhajfedésre.

SP PREMIUM termékcsalád tagjai

A fodrászok számára különös jelentőséggel bír az, hogy az SP PREMIUM alkalmazásával lehetőségük nyílik az allergiára hajlamos vendégek hajának ápolására, festésére és árnyalására is.

 • SUBRINA SP PREMIUM lightener porzás- és ammóniamentes szőkítőpor: a termék a hajszerkezettől függően lehetővé teszi a 6 árnyalatig történő világosítást. A szőkítő rendkívül széleskörűen, minden szőkítési technikához alkalmazható, még a kreatívabb eljárásokhoz is, amelyekhez nem szükséges fólia. Az előhívók mindegyike alkalmazható hajszerkezettől függően, a haj teljes hosszának világosításához a 2,5%–os vagy 5,5%–os előhívóval. Kiszerelés: 500 g.
 • SUBRINA SP PREMIUM bio regeneráló sampon: a termék nem tartalmaz parabént, allergéneket, ásványi olajakat, SLES-free. Összetevői között megtalálhaó a természetes eredetű biokakaóvaj, amely megakadályozza a nedvesség elvesztését és megőrzi a haj rugalmasságát és lágyságát. Ceramidokkal kombinált, védi a haj kutikuláját és helyreállítja a haj természetes struktúráját. Kiszerelés: 250 ml és 1000 ml.
SP PREMIUM porzás- és ammóniamentes szőkítőpor és SP PREMIUM regeneráló sampon
 • SUBRINA SP PREMIUM kondicionáló hajbalzsam: a termék a samponhoz hasonlóan nem tartalmaz parabént, allergéneket, ásványi olajakat, SLES-free. Természetes eredetű hatóanyagai között megtalálható a biokakaóvaj, a mangóvaj, a shea vaj, a kókuszolaj és a kukui olaj. Ezek a hatóanyagok egytől-egyig gondoskodnak a haj védelméről festés után. Ceramidokkal kombinált, védi a haj kutikuláját és helyreállítja a haj természetes struktúráját. A kondicionáló gyakori használata egészséges, sima és csillogó hajat eredményez. A 250 ml-s kiszerelésben a használata otthoni hajkondicionálásra kifejezetten ajánlott a két szalonkezelés közötti időszakban, melynek alkalmazása csillogó, ragyogó, ápolt, egészséges hajat eredményez. Kiszerelés: 250 ml és 1000 ml.
 • SUBRINA SP PREMIUM maszk: az intenzív maszk zsírosítás nélkül táplálja a hajat és helyre­állítja annak lágyságát. Ezen túl segít megőrizni a haj nedvességtartalmát, így megőrzi a haj egészséges állagát. Kiszerelés: 150 ml.
 • SUBRINA SP PREMIUM TREATMENT haj- és testápoló vaj: a prémium termékek exkluzív kiegészítője, kitűnő védelmet biztosít nemcsak a haj, hanem a bőr számára is. Ötféle táplálóvajat és olajat tartalmaz, kiválóan alkalmas a száraz, sérült bőr kezelésére. Kiszerelés: 100 ml.
SP PREMIUM kondicionáló, maszk, haj- és testápolóvaj

A KÖVETKEZŐ FODRÁSZINFÓ MEGJELENÉSBEN:

megismerhetsz egy hajvágást két frizurakészítési metodikával!

STELLA online nyílt nap februárban

A STELLA online nyílt napján – amely február hónap második felében kerül megrendezésre -, elsajátíthatod az SP PREMIUM hajfestés, hajápolás és a 2021. évi frizurakészítés és -hajvágás technikáját! A vírushelyzet függvényében, a nyílt nap a STELLA EXTRA referenciaszalonjában (Budapest, Hegedűs Gyula utca 8.), élőben is megrendezésre kerül.

SP PREMIUM mintacsomag

Az SP PREMIUM mintacsomagot most igen kedvező, bevezető áron rendelheted meg plusz ajándék akcióval a www.stellabeauty.hu webáruházon keresztül!

A kezdőcsomag összetétele:

 • 6 db SP PREMIUM dermatológiailag tesztelt hajfesték
 • 1 db SP PREMIUM természetes KRÉMOXYD (1000 ml)
 • 5% extra kedvezmény

A további részletekről, árakról tájékozódj a www.stellabeauty.hu oldalán!

STELLA törzsvásárlói kártya

Csatlakozz a legmagasabb hajvédelmet biztosító, mentes hajápolókkal és hajfestékekkel dolgozó szakemberek táborához, mellyel elérheted a vendégeid minden eddiginél nagyobb elégedettségét! Igényelj a STELLA-tól prémium Törzsvásárlói Klubkártyát, ami további igen kedvező vásárlási lehetőséget, jelentős árkedvezményeket biztosít a STELLA által forgalmazott összes termékekből! További információért tárcsázd a fenti mobilszámot!

Maradj naprakész!

Iratkozz fel és regisztrálj a STELLA hírleveleire az info@stellart.hu e-mail címen, hogy első kézből értesülhess

 • az újdonságokról,
 • az akciókról,
 • a step by step oktatásokról,
 • a rendezvényekről, nyílt napokról,
 • a szakmai versenyekről (a Prémium Törzsvásárlóknak díjmentes részvétel)!

Szöveg és képek: STELLA