Keresés

Mutatjuk a SCTrophy 2022 hazai döntőjének győztesét

Most megtudhatod, hogy ki nyerte a 2022-es SCTrophy hazai döntőjét!

Itt van a SCTrophy hazai döntő, itt van újra

Az őszi hónapok a fodrászvilágban mindig izgalmas időszakot ígérnek. Újraindulnak az oktatások, a szakmai tréningek és javarészt a legnívósabb események, programok is ilyenkor zajlanak. A L’Oréal Professionnelnek hála, szeptember 1-jén azonnal hatalmas élményekben volt részünk, hiszen részt vettünk a SCTrophy 2022 hazai döntőjének ünnepségén, eredményhirdetésén.

Ahogy azt már olvashattad nálunk, a Style & Colour Trophy megmérettetés minden szakaszában jelen voltunk – a pályázat meghirdetésétől kezdve, a 2022-es magyar döntős csapat bemutatásán és a zsűrizésén át, egészen a jelen pillanatig. Talán épp ezért vagyunk évről évre ennyire lelkesek, amikor veled is megoszthatjuk a verseny legújabb mérföldkövének momentumait.

Kinek az alkotását találta idén a legjobbnak a közönség és a zsűri? Kik zsebelhették be a különdíjakat? Nem csigázunk tovább, mutatjuk a részleteket

SCTrophy 2022 hazai döntő eredményhirdetése

Már biztosan megszoktad, hogy a L’Oréal Professionnel legkiemelkedőbb versenyén a résztvevők több kategóriában is felmérik tudásukat. Persze, ebben az esetben is kizárólag egy fodrász az abszolút győztes, de az aktuális mezőnyből mindig kikerül:

  • a legjobb előte-utána díj,
  • a legjobb francia styling díj
  • és a közönség kedvence díj

nyertese is. Először őket – és az ő versenymunkáikat – mutatjuk meg neked. Aztán persze hatalmas dobpergések mellett az idei győztesről is lerántjuk a leplet: maradj velünk!

KÖZÖNSÉGKEDVENC DÍJ

Emlékszel még, amikor közönségszavazásra buzdítottunk? Itt is van az eredménye. “Mindenki” véleménye szerint 2022-ben a közönségkedvenc díjat a következő fodrász érdemelte:

Nagy Darányi Cintia

Szalon: Darányi Cintia Szalon

LEGJOBB ELŐTTE-UTÁNA DÍJ

Császár Milán

Szalon: Jean Louis David Budapest

LEGJOBB FRANCIA STYLING DÍJ

Pályi Bence

Szalon: inStyle Professional

Aki bújt, aki nem: íme az SCTrophy 2022 hazai győztese

Most már eleget vártál! Mutatjuk is azt a szakembert, akiről idén mind a nagyközönség és a zsűri is úgy gondolta, hogy megérdemli a SCTrophy nemzetközi döntőjében való szereplést. Ő nem más, mint a Szabó Imre Hair & Beauty oszlopos tagja:

Misányi Johanna

Nekik kell bizonyítania Johannának a nemzetközi döntőben:

  • Charlie Le Mindu, a L’Oréal közösségén kívülről érkezett, látnoki fodrászművész
  • Derick Monroe, a hírességek kedvenc fodrásza és a texturizált haj szakértője

Éld át velünk a 2022-es hazai döntő perceit néhány képkockában

AZ EREDMÉNYHIRDETÉS PILLANATAI:

L’Oréal Professionnel Style & colour trophy 2022

Posted by Fodrászinfó on Thursday, September 1, 2022

Szívből gratulálunk minden idei versenyzőnek! 💐

Hivatalos képek: Karsay Katalin