Keresés

OSiS+ Keep It Light hajlakk a könnyed styling megoldásokhoz

A hajformázások szolgálatában itt az OSiS+ Keep It Light hajlakk!

Vadonatúj innovációval bővült a Schwarzkopf Professional vezető styling márkája, ugyanis megérkezett a minden eddiginél légiesebb tartást biztosító hajlakk, az OSiS+ Keep It Light. Ha Te is rajongsz a könnyed és rugalmas frizuramegoldásokért, ezzel a termékkel érdemes minél hamarabb megismerkedned!

Továbbra is hódítanak a természetes hajviseletek

Úgy tűnik, hogy a könnyed, szabad esésű hajviseletek iránti kereslet népszerűsége nem csökken. A megnövekedett otthon töltött idő a természetes–, ezáltal pedig a könnyed styling megoldások felértékelődéséhez vezetett. A Schwarzkopf Professional épp ezért a legjobbkor dobta piacra új termékét, az OSiS+ Keep It Light-ot! Ha egy ultra könnyű, hosszan tartó, de mégis láthatatlan tartást biztosító hajlakkra vágysz, akkor ezt neked találták ki!

Az OSiS+ Keep It Light sztori

Az OSiS+ Keep It Light bevezetésével teljessé vált a Schwarzkopf Professional prémium styling termékeiből álló sorozat. Az innováció tökéletesen betölti a könnyed tartást biztosító készítmények iránti űrt, hogy a fodrászok és vendégeik egyaránt kielégíthessék a befejezetlen, természetes hatású hajviseletek iránti igényüket.

A termékfejlesztést egy backstage-ben előszeretettel használt bevett styling tipp inspirálta. Ez nem más, mint amikor a hajlakkot a forró hajformázó eszközök használata előtt felviszik a látványosabb végeredmény érdekében. Ez a technika ugyanakkor többé már nem csak a session stylistsok kiváltsága: az OSiS+ új formulája maradéktalanul eleget tesz az enyhébb tartást biztosító, sokoldalú hajformázási megoldások iránti szükségletnek – a szalonban és otthon egyaránt.

OSIS+ KEEP IT LIGHT TERMÉKELŐNYÖK:

 • Nagyon enyhe és újraformázható tartást biztosít.
 • Gyorsan száradó formulával van ellátva.
 • Tapintható styling kontrollal rendelkezik.
 • Garantál hővédelem 230°-ig.
 • Hosszan tartó, sűrített formulája van.
 • Könnyedén kifésülhető a hajból.
OSiS+ Keep It Light hajlakk

Innovatív technológiai háttér

Fenntarthatósági és környezetvédelmi szempontokból az OSiS+ Keep It Light sűrített technológiával készült. A koncentrált formula lehetővé teszi, hogy mindössze fele annyi mennyiségű termék felhasználásával is ugyanazt a hatást érd el, mint egy azonos tartást biztosító, hagyományos hajlakk esetén. A sűrített spray egy speciális szórófejjel rendelkezik, ami képes csökkenteni a felhasznált termékmennyiséget, ezzel garantálva egy nagyon finom termékeloszlást. Utóbbi kulcsfontosságú a láthatatlan, kellemes tapintású stílusok megalkotásához. A sűrített technológiának több előnyével is számolni lehet:

 • A koncentrált formula egy fenntarthatóbb megoldást kínál, hiszen a kisebb kiszerelésnek köszönhetően csökkenthető a csomagolás mértéke – ezáltal pedig a szállítás során keletkező gázkibocsátás is.
 • A sűrített hajlakk nagyon hatékony és majdnem kétszer annyi ideig tart, mint egy hagyományos változat.
 • A nagyon apró cseppek egy pillanat alatt megszáradnak, nem nehezítik el a hajat, és nagyon finom, rugalmas tartást biztosítanak.

Tudtad?

Az Essential Looks Royal Glory kollekció összeállításakor (mind a kifutó– és szalon lookok formázásakor és fixálásakor), a Schwarzkopf Professional csapata az OSiS+ termékcsalád tagjait használta:

 • OSiS+ Keep It Light – enyhe, újraformázható tartás, hővédelemmel a Magical Whimsy-trendben
 • OSiS+ Elastic – rugalmas tartás a Back to Classics-trendben
 • OSiS+ Freeze – erős tartás az Artful Feeling-trendben
 • OSiS+ Freeze Pump – erős tartású pumpás hajspray az Artful Feeling-trendben
 • OSiS+ Session – extrém tartás a Magical Whimsy-trendben

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional