Keresés

Peach hajtrend 2018 - minden, ami barackszín és frizura

Idén az egyik dolog, ami tombol a szépségiparban az a peach hajtrend!

Miközben még erőteljesen dübörögnek a rózsaszín árnyalatok a frizura trendek között – gondoljunk itt akár a Rose Gold-ra vagy a rózsakvarc árnyalataira -, addig egyre nagyobb igény kerekedik valami újnak a kipróbálására. Peach hajtrend 2018, avagy minden ami barackszín és frizura! Inspirálódj velünk és találd meg a neked való árnyalatot!

Az idei nyári trendek szinte mindenki számára kedveznek, ugyanis a legszexibb árnyalatok egyaránt lehetnek extravagánsak és szolidak stílustól, bőrszíntől függetlenül. Korábbi összeállításunkban is megemlítettük már a peachy hajtrendet, hiszen a barackszín olyan változatos módon képes megjelenni a különböző frizurákban, hogy egyértelmű miért válik egyre népszerűbbé. (Trendi nyári összeállításunkért kattints ide!)

Peachy hajtrend 2018 – minden ami barackszín és frizura

Miért imádjuk a peachy hajat?

A peachy hajtrend legnagyobb előnye, hogy nem ismeri a lehetetlent, azaz minden bőrtípushoz , bőrszínhez egyaránt passzol. Ebből kifolyólag rengeteg árnyalattal és kipróbálási lehetőséggel rendelkezik, hatalmas szabadságot biztosítva a vendégkörnek és a szakembereknek is. A melegárnyalat egész hajra használva egy nagyon egyedi stílust és kisugárzást teremt, vadabb színekkel ötvözve pedig még extravagánsabbá varázsolhatjuk megjelenésünket! Ettől függetlenül a szolid és minimalista frizurák rajongóinak sem kell csüggedniük, ők minden bizonnyal a peachy pasztell árnyalataival esnek szerelembe.

Mire figyeljünk oda, ha a barackszínt választjuk?

Ha szeretnéd feldobni frizurádat az idei nyár legnagyobb slágerével, mindenképpen egyeztess az általad preferált szakemberrel, ugyanis hiába a rengeteg lehetőség, ilyen szempontból már korlátolt, hogy kinek melyik árnyalat passzol az egyéniségéhez! Ezen kívül fontos, hogyha hajunk alapszíne sötétebb, akkor szükségünk van a hajunk elővilágosítására is, amely nem mindenkinek fér bele az elképzeléseibe.

Fodrászinfós kedvencek

#1 PASZTELL ÉS FINOM ROMANTIKUS ÁRNYALATOS

#2 VAGÁNY ÖRÖK FESZTIVÁLOS

#3 SZOLID RAFINÉRIÁS

Miért próbáld ki?

1. mert valamelyik árnyalata biztosan passzol hozzád

2. mert most a legmenőbb hajtrendek közé tartozik

3. mert a meleg színhatás egy még pozitívabb kisugárzást varázsol

4. mert egyszerre válsz tőle extrémmé és könnyen megjegyezhetővé

5. mert imidzsépítő

5+1 mert lehet, hogy barackká változol 😉

Képek: Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)