Keresés

Summer Balayage Trend: a Fodrászinfó kedvencei

A kedvenceink következnek: Summer Balayage Trend!

A balayage napjainkban még mindig az egyik legkedveltebb hajfestési technika, amely minden hajszínhez és hajtípushoz kreatív megoldási lehetőségeket biztosít. Kimeríthetetlen és fantáziadús, nem véletlenül hódította meg a szakmát. Összegyűjtöttük a nyár Fodrászinfó kedvenceit: Summer Balayage Trend!

Summer Balayage Trend

A balayage-technika népszerűsége vitathatatlan, hiszen rengeteg lehetőséget biztosít frizuránk frissítésére, stílusunk megváltoztatására. Teljes mértékben személyre szabható, hiszen nem számít, hogy hosszú vagy rövid, szőke vagy barna, disco girl vagy rock’n’roll baby, szolid vagy vagány, mindenki számára tartogat meglepetéseket.

A balayage-nak köszönhetően nincs szükség a haj tömegében való festésére, ezért a kevésbé bevállalósak is találhatnak maguknak kedvükre való alternatívát. Ami biztos, hogy akármelyik variációt is választjuk, idén is kifejezetten trendi megjelenést biztosítunk magunknak, legyen szó egy fesztiválhangulatot idéző kék, vagy egy romantikus rózsakvarc balayage-ról.

Az idei nyár Fodrászinfó kedvencei

#1 Peach Balayage

Elsőszámú kedvencünk a peach vagy barack balayage, amely meleg árnyalatainak köszönhetően elengedhetetlen a nyári válogatásunkban. Megjelenése egyszerre lágy és feltűnő, hiszen első ránézésre is érzékelni lehet, hogy a frizura távol áll az egyszerűségtől, bizony rejlik benne némi rafinéria. Ha szereted a napsütötte és meleg tónusokat, akkor ne habozz, a peach balayage megér egy próbát!

#2 Rose Gold Balayage

Az idei év egyik legkedveltebb árnyalata a Rose Gold, amelyről már korábban is írtunk nektek. A rózsaszín és arany árnyalatainak kölcsönhatása egy mindig romantikus világot idéz megjelenésünknek. Különösen szép fényességet biztosít mind a szőke, mind a barna árnyalatoknak, nőies megjelenésnek egyaránt kedvez. Ha szereted a minimalista, de egyben bársonyos hatást keltő frizurákat, muszáj egyszer kipróbálnod!

#3 Rose Quartz Balayage

A rózsaszín hajszínről elmondhatjuk, hogy 2018 óta “virágzik”. Ha a Rose Gold világa nem volna elég romantikus számunkra, akkor a tuti befutó a Rose Quartz vagy rózsakvarc balayage, amelynek finomsága egy különösen vattacukros frizurát biztosít. Hajunk egyszerűen a maga babarózsaszín világában tündököl és kiteljesedik. Kipróbálnád?

#4 Pearl Balayage

Te is mindig ámulattal nézted a kagylók belsejét, ahogyan a tört fehérben kirajzolódtak az apró világos színek és árnyalatok? Szerencsére ma már a fodrásziparban is beszélhetünk gyöngyházfényű balayage-ról, amely jelenleg az egyik legnagyobb kedvencünk. Egyszerűen gyönyörű! Tele van fénnyel és káprázattal! Mire vársz még?

#5 Blue Balayage

Végül, de nem utolsó sorban, az abszolút nyári kedvencünk a kék balayage! Hogy miért? Tele van élettel, vitalitással, fesztivál hangulattal, vagánysággal és újdonsággal. Kifejezetten örülünk – habár a természetes pasztell árnyalatokat is szeretjük -, hogy 2018-ban a merész és intenzív színek is szerepet játszanak a fodrászvilágban. Talán nincs is szükség, hogy tovább ragozzuk, beszéljenek helyettünk a képek!

NEKTEK MELYIK A KEDVENCETEK?

Forrás: www.lorealparisusa.com