Keresés

French Balayage Shadow: a tő árnyékolása a legújabb trend

A tő árnyékolása az új trend. Ismerd meg a French Balayage Shadow technikát!

Hajtő árnyékolása mint új trend? Naná!

A L’Oréal Professionnel nem csak termékpalettáját újítja meg időről időre, de technikai tudástárát is állandón fejleszti. A francia márkának köszönhetjük az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hajfestési szolgáltatásának kidolgozását is, a french balayage-t.

Ezt a trendhullámot meglovagolva a brand egy újabb mérföldkőhöz érkezett és megalkotta a French Balayage Shadow-t, avagy a hajtőárnyékolás technikáját. Nézd csak, ezt érdemes tudnod róla!

A French Balayage Shadow technika mögötti gondolat

Az elmúlt három évben megfigyelhetővé vált, hogy a hajtő árnyékolását milyen nagymértékű érdeklődés övezi. Az új őrület eleinte hírességek frizuráján, majd később a divatmagazinok hasábjain köszönt vissza. Csak idő kérdése volt, hogy a szalonmunkákban is találkozzunk a francia márka új trendjével.

Ezért imádja mindenki a hajtő árnyékolásának technikáját

A French Balayage Shadow technikának köszönhetően gyönyörű árnyékhatás hozható létre a tövektől egészen a hajvégekig. Segítségével lágy átmenetekkel egybesimuló, tökéletesen semlegesített színeket lehet elérni. Így a végeredmény minden esetben egy látványos és progresszív frizura lesz.

Így tedd még ragyogóbbá vendégeid sötétebb tincseit 2 lépésben

A French Balayage Shadow tehát a L’Oréal Professionnel Paris French Balayage technikájának egy továbbfejlesztett, kétlépéses változata. Az új koncepciónak hála még finomabb átmenetet tudsz elérni a hajtő és a hajhossz között, miközben kíméled a haj minőségét és gyönyörű árnyékhatást alkotsz.

Milyen termékekre lesz szükséged egy profi hajtőárnyék elkészítéséhez? Milyen lépésekben érdemes haladnod? Máris megtudhatod!

French Balayage Shadow készítése

Első lépés: tökéletes, lágy átmenetekkel kivitelezett világosítás

A French Balayage Shadow-hoz szükséges, lágy átmenetekkel kivitelezett világosítást a Blond Studio 9 Bonder Inside segítségével tudod elérni. A termékben az intenzív világosító erő intenzív kötésvédelemmel is párosul.

Ennélfogva a szőkítővel akár 9 színmélységnyi világosítást is képes vagy elérni, megőrizve a hajrostok épségét. Ezt az eredményt elsősorban a citromsav és a glicin alapú kötéserősítő hatóanyagok teszik lehetővé.

Fodrászvélemények a Blond Studio 9 Bonder Inside-ról

Huszár Klaudia:

“Nagyon hasznos az új Blond Studio Bonder Inside 9, mert így a vendégek haja biztonságban van a szőkítések során. Más világosító termékekhez képest sokkal lágyabb anyagtextúrával rendelkezik, kevésbé szemcsés. Emellett dolgozni is könnyebb vele, legyen szó bármilyen szabadkezes vagy Francia Balayage technikáról.”

Kostyál Regina:

“Az új szőkítőpornak az egyik legjobb tulajdonsága, hogy gyorsan szárad és alacsonyabb oxidanttal is gyorsan dolgozik. Ezáltal tökéletesen lehet alkalmazni szabadkezes balayage technikákhoz. Állaga pont jó a satírozáshoz; porózus hajszerkezeteknél csak ezt a terméket használom.”

Reketes Ramóna:

“Igazából az első szó, ami eszembe jut a L’Oréal Professionnel Blond Studio Bonder Inside 9-es szőkítőporról, hogy imádom! Amellett, hogy nagy változást lehet vele elérni, azokhoz a hajakhoz is nyugodt szívvel hozzá lehet nyúlni, amik nincsenek a legjobb állapotban. Az anyagot kellemesen el lehet dolgozni a hajon; nem hagy foltot és a keverés során nem csomósodik be. Én elsősorban szabadkezes balayage elkészítéséhez szoktam használni.”

Második lépés: tápláló hajfény megalkotása

A tökéletes végeredményhez tökéletes hajfényre van szükség. Ennek megalkotásában a L’Oréal Professionnel Dialight termékei lesznek segítségedre, mert képesek a világosítás utáni szőkítési alapok semlegesítésére.

A professzionális és egyben exkluzív oxidációs színező gélkrém textúrájú, savas pH-értékű formulái világosítás után lezárják a kutikula szarupikkelyeit, amivel a szőkített haj szépségét biztosítják. Gazdag színpalettával rendelkeznek, aminek köszönhetően minden vendégednek egyedi, személyre szabott French Balayage Shadow színeredményt tudsz készíteni.

Kiegészítő eszközök a tökéletes végeredményért

Ha szeretnél biztosra menni, akkor az árnyékolt hajtövek elkészítéséhez érdemes még beszerezned egy-két L’Oréal Professionnel terméket. Ilyen például:

 • a Metal Detox termékcsalád, ami egy professzionális kezelésre ad lehetőséget. A szortiment formulái képesek semlegesíteni a fémrészecskéket (elsősorban a rezet) a hajrostok belsejében.
 • a French Balayage ecset, ami a világ különböző tájáról származó professzionális fodrászok segítségével lett kifejlesztve. Minden apró részlete a francia balayage tökéletes kivitelezését szolgálja. Professzionális kivitelezése mellett még környezettudatos is, ugyanis 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül Párizsban.

Kedvet kaptál a French Balayage Shadow elkészítéséhez? Íme egy gyorstalpaló:

Válj igazi French Balayage mesterré a L’Oréal Akadémián!

A természetes hatású French Balayage frizurák hatalmas szalonkedvencek. Ha még nem volt alkalmad elsajátítani a technikához szükséges ismereteket, akkor jó hírekkel szolgálhatunk.

A L’Oréal Akadémián ősszel három képzés is indul (a kezdőtől egészen a haladó szintig), így te is igazi balayage mesterré válhatsz. Az új tudás megszerzésében Dalotti Gergő és Leidli Loretta trénerek lesznek a segítségedre. További részletekért görgess tovább!

#1 French Balayage I. - az alapok

Az alapképzésen a francia balayage tudatos felépítésének lépéseit sajátíthatod el. Megismerheted, hogy egy természetes hatású balayage frizura elkészítéséhez mik a legalkalmasabb eszközök és szőkítőtermékek. Az oktatáson délelőtt elméleti majd délután gyakorlati példákon keresztül nyerhetsz betekintést a technika minden fortélyába.

 • Témakörök: BlondStudio termékismeret, szabadkezes technikai alapok, professzionális eszközök megismerése és alkalmazása
 • Időpontok: 2022. szeptember 8. és 2022. október 10.
 • Időtartam: 10:00-18:00
 • Eszközök: a cég minden szükséges eszközt biztosít
 • Teljes ár: 30.000 Ft
 • Salon Expert ár: 15.000 Ft

#2 French Balayage II. - kreatív technikák

A kreatív technikák képzésen tovább bővítheted a technikai és elméleti ismereteidet, ugyanis egy rövid ismétlés után az összetetteb kivitelezési formák is előtérbe kerülnek. Megismerheted, hogy miként teheted vendégeid hajszínét még ragyogóbbá a French Balayage Shadow technika alkalmazásával. Míg délelőtt az elméleti prezentációval párhuzamosan egy Look & Learn során, élő modellen követheted végig a technikai lépéseket, addig délután babafejes gyakorlaton sajátíthatod el a kellő ismeretet.

 • Témakörök: kreatív és hibrid technikák (tupírozás, money piece, hőmegtartási technikák [fóliák profi használata]), árnyalástechnika, French Balayage Shadow és Dialight elmélet
 • Időpontok: 2022. szeptember 28. és 2022. október 24.
 • Időtartam: 10:00-18:00
 • Eszközök: a cég minden szükséges eszközt biztosít
 • Teljes ár: 30.000 Ft
 • Salon Expert ár: 15.000 Ft

#3 French Balayage III. - the masters

A kétnapos Masters képzés elvégzése után profi szintre emelheted a balayage szolgáltatásodat. Az oktatás első napjának délelőttjén a trénerek 2 modellen mutatják be a balayage különböző technikai elemeinek alkalmazását és a professzionális árnyalás lépéseit. Délután babafejen te is kipróbálhatod, amit délelőtt tanultál.

Másnap viszont kizárólag a gyakorlaton lesz a hangsúly, ahol már élő modelleken gyakorolhatsz. Ennek a képzésnek alapfeltétele, hogy elvégezd vagy a French Balayage I-II. kurzusát vagy a 2022-es French Balayage & Gloss képzést.

 • Időpontok: 2022. október 4-5 és 2022. november 28-29.
 • Időtartam: mindkét nap 10:00-18:00
 • Eszközök: vigyél magaddal csipeszeket, hajkefét és hajszárítót.
 • Teljes ár: 30.000 Ft
 • Salon Expert ár: 15.000 Ft

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel