Keresés

Open Air Pre-Bonded szőkítőpor: készíts balayage-t hajkárosodás nélkül!

Az Open Air Pre-Bonded általi szőkítés egy igazi innováció!

A napjainkban elérhető fodrászpiaci termékek elképesztően innovatívak, aminek köszönhetőn már a hajfelvilágosítási folyamatok sem okoznak akkora kihívást, mint akár pár évvel ezelőtt. A Matrix egyik legújabb üdvöskéjével kifejezetten játékossá válik a szőkítés, ugyanis lehetőséget ad a szabadkezes technikák hajkárosodás nélküli elkészítésére: az Open Air Pre-Bonded szőkítőpor csak rád vár!

Innovatív szőkítés egy karnyújtásnyira

Emlékszel még arra az időszakra, amikor még tartottál az olyan kihívásoktól, mint az intenzív világosítás vagy a nem kívánt sárga szőkítési alapok semlegesítése? Ez immáron már a múlté! A világosítási szolgáltatásokra most nagyobb a kereslet, mint valaha, ezért a Matrix is úgy döntött, hogy egy új innovatív szőkítporral segíti fodrászai munkáját. Mitől lesz tehát sokkal sokkal változatosabb, játékosabb és szórakoztatóbb? Az Open Air Pre-Bonded szőkítőpor mindenre választ ad!

OPEN AIR PRE-BONDED A PRECÍZ BALAYAGE ZÁLOGA

Ha olyan szőkítőre vágysz, am nem szárad ki, és egyúttal a haj rettegett kiszáradását is megakadályozza, akkor az új Open Air-be pillanatok alatt beleszeretsz. Könnyed, de sűrű agyagos állagú összetétele precíz felvitelt biztosít, és idomul a haj természetes formájához. Egyaránt ideális a kreatív és a szabadkezes technikákhoz, illetve rendkívül hatékony: akár 7 színmélységnyi felvilágosításra is képes.

Matrix szőkítőpor

3+1 OK, AMIÉRT IMÁDNI FOGOD A MATRIX ÚJ SZŐKÍTŐPORÁT

#1 Precíz anyagfelvitel lehetősége: a kaolinagyaggal dúsított Open Air Pre-Bonded könnyű és precíz felvitelt tesz lehetővé.

#2 Innovatív technológia: beépített Pre-Bonded technológiát tartalmaz, ami a citromsavnak és a glicin aminosavnak köszönhetően rendkívül hatékonyan védi a hajat a világosítási szolgáltatások során.

#3 Menő kiszerelés: az Open Air népszerű rózsaszín csomagolásban kerül forgalomba, ráadásul a csomagolás belsejében is felfedezhető a jellegzetes rózsaszín árnyalat.

#3+1 Ez az a szőkítő, ami nem szárad ki, de a hajat mégis megvédi a kiszáradástól!

Hogyan használd az Open Air Pre-Bonded szőkítőport?

A Matrix új fejlesztését bátran használhatod finom és éles átmenetek készítésekor. Technológiája lehetővé teszi a lágy, de az egészen extrém szőkítési folyamatokat is, anélkül, hogy a hajszerkezetet rombolná. Az Open Air új formulájával gyakorlatilag nem létezik olyan vendégigény, amit ne lehetne véghez vinni ideális körülmények között.

PÉLDA EGY NAPSÜTÖTTE BALAYAGE ELKÉSZÍTÉSÉRE

Napsütötte balayage haj a Matrix termékeivel elkészítve

A képen látható napsütötte hajszín receptjei:

 • Open Air Pre-Bonded + 9% Matrix krémállagú előhívó
 • SoColor Sync Acidic 9NGA + 3% Matrix krémállagú előhívó

Kiindulási alap:

 • természetes színmélység: 3 (sötétbarna)
 • szőkítési alap: vörös
 • hajvastagság: normál

Szőkítés lépésről lépésre

 1. Dolgozz a haj természetes esésében, és jelöld ki azokat a leválasztásokat, amiket szőkíteni szeretnél!
 2. Vidd fel a szőkítőt a kihúzott tincsekre a hajvégektől felfelé haladva, mintha tupíroznád a hajat, mert így lágyabb színátmenetet kapsz!
 3. Kezdd a világosítást az arc körül, az elülső rész maximális világosításáért!
 4. Haladj oldalra, hogy a világos hatás egyenletes legyen!
 5. A kívánt világosítás szintjének függvényében, legfeljebb 50 percig hagyd a szőkítőt a hajon!
 6. A napszítta szőkésbarna árnyalatért használj SoColor Sync 9NGA savas színezőt!

Forrás és képek: Matrix

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! ✌️