Keresés

Több mint képzés - a Matrix Color Master tanfolyamról őszintén

Matrix Color Master tanfolyam: őszinte vélemények a résztvevőktől.

A hazai fodrászképzések palettája kifejezetten sokoldalú. A Matrix oktatási kínálata kiemelkedő szerepet tölt be köztük, amiért rengeteg színvonalas lehetőséget biztosít a partnerfodrászai számára. 2019 óta a legnagyobb népszerűség a 6+1 napon át tartó Matrix Color Master tanfolyamot övezi, amiről ezúttal is csupa pozitív és nem akármilyen visszajelzést kaptunk a képzésen résztvevőktől. Íme egy kis ízelítő és néhány őszinte vélemény, hogy Te is kedvet kapj a tanulásra!

Egy képzés, ami magabiztosság ad a színváltoztatások terén

A fodrászat egy kreatív, állandóan megújuló szakma, amiben elég az embernek csak egy fél pillanatra oldalra fordítani a fejét ahhoz, hogy máris úgy érezze: lemaradt. Ráadásul a piac annyira sok újdonsággal hozakodik elő percről percre, hogy még a legnaprakészebb, legtapasztaltabb szakemberek is igazi kihívásokkal találhatják szemben magukat egy új termék, technika vagy vendégigény kapcsán. Többek között ezért is van hatalmas jelentősége az ilyen átfogó fodrászképzéseknek, ahol több napon keresztül, apró részletekbe menően van lehetőség a tanulásra – pont, mint a Matrix Color Masteren!

2019 óta töretlen népszerűségnek örvend a Matrix Color Master tanfolyam

A Matrix Color Master tanfolyam először 2019-ben került megrendezésre, ami már akkor hatalmas sikert aratott. A koncepció újdonsága volt, hogy közel egy teljes hét – pontosabban 6 nap – állt a szakemberek rendelkezésére, hogy a színváltoztatás területén még magasabb szintre fejlesszék tudásukat. A résztvevő fodrászok a 7. napon egy záróvizsga keretében a mester titulust is megszerezhették.

A képzés struktúrája az évek alatt állandósult, de természetesen annyi különbséggel mindig lehet számolni, hogy a tananyagba az aktuális újdonságok is bekerülnek. Idén a hajfestési alapok gyakorlati tudásának tökéletesítése mellett a Matrix SoCOLOR & SoCOLOR Sync termékek használata került a fókuszba, amik jelenleg a brand leghatékonyabb színváltoztatási formuláinak tekinthetők.

A 2022-es Matrix Color Master képzésről a résztvevő fodrászok szemével

A résztvevő fodrászok különböző okok miatt vágtak bele az intenzív hajfestő tanfolyamba, és mégis mindannyian elégedetten távoztak. Ez most is azt bizonyította, hogy pályakezdőként, újrakezdőként, és régi motorosként egyaránt mindig van mit tanulni, és van hová fejlődni.

A 2022-ben Matrix Color Masterként végzett szakemberek közül néhányat sikerült elcsípnünk pár gondolat erejéig. Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan élték meg az oktatás perceit és milyen érzésekkel indultak haza utána. A kérdéseinkre kapott válaszok szerintünk magukért beszélnek.

Czobor Andrea:

“A Color Master nem egy sima oktatás, amire csak úgy elmegyek, aztán puff, van egy oklevelem róla – sokkal többről szól. Egy mélyebb, áthatóbb, tudatosabb és magasabb szintű tudás elsajátítását biztosítja a színekről és a hajfestés világáról. Az elméleti oktatás elég intenzív – a nap végére volt, hogy azt éreztem, “uram atyám nem tudok semmit” -, de aztán szépen lassan, napról napra beért, amit ott kaptam. Számomra minden egyes nap csodálatosan telt. Szilvi és Laura fantasztikus oktatók mind szakmailag, mind emberileg – rengeteget segítettek és bíztattak. Nem mellesleg fantasztikus kis csapat jött össze. Én személy szerint minden olyan kollégának ajánlom a Color Master elvégzését, aki szeretné magasabb szintre fejleszteni a szakmai tudását.”

Jankovits Hajnalka:

“Engem mindig feldob, amikor fodrásztanfolyamra megyek. A Matrix oktatói hihetetlenül felkészültek; jó döntés volt, hogy belevágtam a Color Master képzésbe. Rengeteget tanultam, sokkal magabiztosabb vagyok a munkámban – és ami szintén nagyon fontos -, számos új kollégát is megismertem. Az oktatási napok nagyon jó hangulatban teltek, még a vizsgán is rengeteget nevettünk. Ha bárki is hezitálna azon, hogy elkezdje-e a Color Mastert, én csak bátorítani tudom, hogy vágjon bele, mert itt csak nyerni lehet!”

Kozma Zsuzsanna:

“Szerintem a Color Master a legátfogóbb, legrészletesebb képzés, amit a hajfestésről tartani lehet. Az alapoktól indul, emiatt választ tud adni bárkinek bármilyen kérdésére; lehetőséget ad a hiányzó információk pótlására, a Matrix termékek alapos ismertetésére. Emellett az oktatók felkészültsége is bámulatos: nem hangzott el olyan kérdés a 6 nap alatt, amire ne tudtak volna válaszolni akár több nézőpontból is. Azoknak a fodrászoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik tényleg szeretnének hajat festeni, és nem csak próbálkozni akarnak vele.”

Legyen a 2023-as Matrix Color Master tanfolyam az egyik újévi fogadalmad!

Ha a korábbi gondolatokkal sikerült motiválnunk – és pont felírtad az újévi fogadalmaid közé hogy “minél több fodrászképzésre eljutni” -, akkor akár már most is leadhatod a jelentkezésed a 2023-as Matrix Color Masterre a területi képviselődön keresztül! Azonban mielőtt mindent eldobva belevágnál, érdemes visszaellenőrizned, hogy tényleg neked is erre a képzésre van-e szükséged vagy más területen lenne célszerű fejlődnöd.

Ahhoz, hogy ezt még könnyebben el tudd dönteni, összegyűjtöttük a Matrix Color Master legfontosabb tudnivalóit röviden, tömören és érthetően.

A Matrix Color Master a te képzésed hogyha:

  • szereted a kisebb csoportos tanfolyamokat. (A Matrix Color Master minden évben limitált létszámmal, maximum 12 fővel indul.)
  • a hajszínváltoztatással kapcsolatos szakmai ismereteidet szeretnéd még magasabb szintre emelni, hogy magabiztosabb lehess a munkádban.
  • szeretnél a Matrix hazai oktatócsapatának két kiválóságától, Bicskei Laurától és Fekete Szilviától tanulni.
  • kedveled az olyan intenzív tanfolyamokat, amik interaktív, digitális gyakorlatokra és tesztekre épülnek.
Fekete Szilvia és Bicskei Laura Matrix oktatófodrászok

Figyelem: a Matrix Color Master képzésre való jelentkezés előfeltétele a Matrix Színszakértő és Színkorrekció oktatásán való részvétel!

Kezeket fel: veled is találkozunk a Matrix 6+1 napos képzésén?

Képek: Matrix