Keresés

French Balayage frizuratrend by Jérémy & Pierrick

intro

Februárban Magyarországra látogatott egyenesen Párizsból a French Balayage két ikonikus alakja, Jérémy Blanc és Pierrick Beringer. Egy átfogó képzés keretében a L’Oréal Akadémián egészen közelről figyelhettük meg a francia balayage romantikáját. Balayage frizuratrend anyag következik, inspirálódj velünk!

French Balayage frizuratrend 2019 by Jérémy & Pierrick

A French Balayage technikája egyenlő a Negative Space technikájával, ahol sokkal nagyobb szerepet játszanak a sötétebb tónusok és szekciók, mint a világos területek. A világos és “árnyékos” zónák közösen alkotják meg a French Balayage minimalista letisztultságát. A nőiességet és a párizsi romantikát egyaránt kihangsúlyozza. A frizurák egyszerre idézik a tökéletes tökéletlent a hétköznapi eleganciát, a laza, de mégis precízen megalkotott tincseket. Mi sem hinnénk el, hogy a következő hajakat bizony festették, hogyha nem láttuk volna lépésről lépésre. A látvány magáért beszél, gyönyörködni kötelező!

Balayage frizuratrend: a mindennapok szépsége

Balayage frizuratrend: mi lehet a titka?

A balayage hosszú évek óta meghatározó trend a hajszíndivatban. A hölgyek szeretik, mert laza, mégis nőies, természetes-hatású hajszínek alkothatók meg egészen gyorsan. Egy-egy szépen elkészített színnel nem kell havonta igazíttatni járni, ami – lássuk be, – nagy könnyebbség a vendégeknek is.

Hair: Jérémy Blanc & Pierrick Beringer

Fotó: Karsay Katalin

Stylist: Kiss Márk

Smink: Korpos Anikó