Keresés

Voilá: itt vannak a francia balayage nemzeti döntősei

Ismerd meg velünk a francia balayage nemzeti döntőseit!

Hihetetlen nagy izgalommal tölt el minket, amikor végigkísérhetjük egy fodrászverseny összes fordulóját. Most épp a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy van porondon, aminek az előválogatója már le is zajlott. Szeretnéd megtudni, hogy az előzsűri kinek a munkáit tartotta a magyar versenyzők között a legjobbnak? Akkor görgess tovább, és ismerd meg a francia balayage nemzeti döntőseit!

Hatalmas sikert aratott a Style & Colour Trophy versenylehetősége

Körülbelül egy hónappal ezelőtt tolmácsoltuk a L’Oréal Professionnel nagyszabású Style & Colour Trophy versenyének részleteit, és arra biztattuk a magyar fodrászközösséget, hogy vágjon bele egy újabb szakmai kalandba. Tisztában voltunk vele, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség, de az még a mi elvárásainkat is meghaladta, amikor megtudtuk, hogy 50 indulója van a versenynek. Szebbnél szebb pályamunkák érkeztek, majd hosszas mérlegelés után végül megszületett az eredmény, amit most meg is mutatunk neked – voilá, ők a francia balayage nemzeti döntősei!

Style& Colour Trophy 2021: ismerd meg a francia balayage nemzeti döntőseit és nyertes munkáikat

#1 LUKÁCS PANNA

“Kedves modellem, Blanka arcát egy enyhe, de ugyanakkor látványos átmenettel képzeltem el. A festést az arc körül a mélykék szeme miatt magasabb, kontúrosabb technikával készítettem, a formázásban pedig laza áll alatti hullámokat alkottam, hogy a kerek arcformáját egy kicsit megnyújtsam. A hajszínben nem szerettem volna sem túl meleg, sem pedig túl hideg árnyalatot, így az arany és a violet színek harmóniáját próbáltam megalkotni. A hajformázásban minél légiesebb, lazább hullámra törekedtem, ehhez vastagabb átmérőjű hajsütővassal sütöttem a hajat. Figyeltem a sütés technikájára, hogy egy szép, sima és egységes hajat kapjak, ami nem törik meg semmilyen irányba.”

Lukács Panna munkája
Hajszín: arany és violet árnyalatok
Styling: laza hullámok

ELŐTTE-UTÁNA:

#2 PÁLYI BENCE

“Gréta modellem hajszínét közösen álmodtuk meg. A kérés az volt, hogy ne legyen túl szőke. Mindenképp hűvös árnyalatot szerettem volna, ami tökéletesen passzol a saját natúr alap hajszínéhez, és kiemeli a tengerkék szemeit. Lágy egybesimuló színátmenetet készítettem, a styling során laza hullámosítással emeltem ki az elkészült hűvös árnyalatot. A végeredmény stylingolását a SteamPod gőzölős hajvasalóval oldottam meg, ami egy extra fényt és hidratáltságot kölcsönöz a hajnak.”

Keresd Pályi Bencét az Instagramon itt!

Francia Balayage nemzeti döntőse: Pályi Bence is
Hajszín: hűvös, nem túl szőke árnyalat
Styling: laza hullámosítás a SteamPod segítségével

ELŐTTE-UTÁNA:

#3 PFAFF DÓRA

“Nekem a francia nőről egy határozott és magabiztos, de mégis gyengéd és érzéki nő jut eszembe. Szerettem volna egy olyan frizurát készíteni, ami ezt tükrözi. Egy nem mindennapi hajszínre gondoltam, amit szívesen viselnék a mindennapokban, ezért elkezdtem játszadozni a gondolattal, hogy mi lenne ha a hűvös és a meleg színeket keverném: egy barackos árnyalat jutott az eszembe. A vágást egy kicsit fokozatosabbra készítettem, leginkább a B vonal előtti részen, hogy adjak egy kis lazaságot a frizurának. Hátul enyhe ovális formára vágtam. Nagyon tetszik a fésült klasszikus hullám, mert szerintem kiemeli a nőiességet és a natúr hullámokra emlékeztet.”

  Keresd Pfaff Dórát az Instagramon itt!

Pfaff Dóra munkája
Hajvágás: fokozatos, enyhén ovális forma

ELŐTTE-UTÁNA:

#4 TELLÉR HENRIETTA

“Modellem tükrözi a francia nő személyiségjegyeit, amely számomra a következő: nőiesség, lágyság, könnyed elegancia, és nem utolsó sorban természetesség.”

Keresd Tellér Henriettát az Instagramon itt!

Tellér Henrietta munkája
Hajszín: meleg, természetes árnyalatok
Styling: lágy női elegancia

ELŐTTE-UTÁNA:

#5 TÓTH MÁRK

“Az oldalsó profil megálmodásában egy érzéki finom francia hölgy megjelenését szerettem volna idézni. A nyári reggelek finom, friss és lágy virágillatát, ahogy sétálás közben követik a hullámok a váll vonalát. Amikor elképzeltem, hogy a napsugarak rásütnek, egy természetes, világos árnyalatok játékával megfestett haj jelent meg előttem, ami nem túl direkt. Ennek megvalósítására jó lehetőség volt a francia balayage. Több technikáját is alkalmaztam, ezért a hajat végül egy kúpvassal sütöttem be, hogy egy többdimenziós játékot hozzak létre. Végül a hullámok kifésülésével adtam meg a haj természetes mozgását, a hangsúlyt a fényre és a légiességre helyeztem.”

Tóth Márk munkája
Hajszín: természetes, világos árnyalatok
Styling: hullámok kifésülése a légiesség érdekében

ELŐTTE-UTÁNA:

#6 ZANA ERZSÉBET

“Számomra a modellen megalkotott – a hajhosszon fokozatosan kivilágosított –, természetes adottságokat képviselő hajszín jeleníti meg a francia stílust. Így lett a végeredmény letisztult és visszafogottan szexi.”

Keresd Zana Erzsébetet az Instagramon itt!

Zana Erzsébet munkája
Hajszín: lágy átmenetes, fokozatosan világosodó
Styling: egyenes, letisztult

ELŐTTE-UTÁNA:

Ezúton is gratulálunk minden induló versenyzőnek és a hat nemzeti döntősnek! a következő forduló 2021. augusztus 26-án lesz, amikor is a fodrászok a magyar zsűri előtt mutatják be munkáikat… 2021. szeptember 15-én este pedig kihirdetésre kerül, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi döntőben! 🥰

Ha téged is érdekel, hogy mi az a balayage, olvass tovább oldalunkon.

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel HU