Keresés

Esküvői frizuratrend 2018: a tökéletes választáshoz

Íme az esküvői frizuratrend 2018-ra. Ne maradj le!

Egy nő életében nagyon fontos, hogy a nagy napon legalább egy dolog tökéletes legyen a ruháján és a vőlegényén kívül: a hajkoronája. A boldogító igen mámorában azonban nem mindegy, hogy loknikkal, vagy feltűzött laza konttyal vonulunk ki a rizs- vagy buborékesőbe. Megmutatjuk az idei év legjobb lehetőségeit, hogy megtalálhasd a számodra legideálisabbat! Felkészültél az esküvői frizura trend legjobb választásaira?

Életünk minden reggelén azzal a szomorú ténnyel szembesülünk, hogy vagy sikerült elkészítenünk a megfelelő frizurát, vagy az esetek sokkal jelentősebb százalékában dühöngve szeretnénk elfedni a szomorú igazságot. Vannak azonban olyan jelentős események az életünkben, amikor nem kell krokodilkönnyeket hullajtani a tükörbenézés alkalmával, mert aznap bizony szakember veszi kezelésbe hajkoronánkat. Így történik ez az esküvőnk napján is: tökéletes ruha, smink és nem utolsó sorban frizura!

Esküvői frizura trend 2018: a tökéletes választáshoz!

A hajszín fontossága és technika

Korábbi cikkünkben már felhívtuk a figyelmet arra, hogy milyen lépéseket kell megtegyünk a tökéletes frizura elkészítéséhez, legyen szó a stílusról, harmóniáról vagy éppen színkombinációról. (Ha érdekel, kattints ide!) Nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a helyszín és a dekoráció árnyalatai a fontosak, de frizuránk kiválasztásánál a hajszínünk is domináns döntési tényező, pláne ha egy kis elegáns vagányságra vágyunk!

A természetes barna és vörös hajú hölgyeknél töretlen sikert aratnak a szabadkezes melírtechnikák, mint a Tiger Eye vagy a megunhatatlan Balayage. A technikák alkalmazásának segítségével extra finomságot, lágyságot és fényességet vihetünk menyasszonyi frizuránk ragyogásába!

Az idei év legtrendibb színei közé tartozik a Rose Gold, a Blorange és mindenféle gyöngyházszín, amely a szőke hajú hölgyeknek kedvez a választás esetén

Esküvői frizurastílusok 2018-ban

A legmeghatározóbb trendek gyakorlatilag nem újdonságok, sokkal inkább örökérvényűek. 2018-ban a fodrászati bravúrok sok esetben a természetességet, a letisztult formákat és stílusokat képviselik. Nincs ez másképp a menyasszonyi frizurák esetében sem. A mai fodrászati minimalizmus az olyan formákat és stílusokat helyezi előtérbe, amelyben loknik, laza feltűzések vagy éppen ellenkezőleg, feszes, de egyszerű kontyok jelennek meg.

  1. laza feltűzés
  2. feszes és letisztult konty
  3. romantikus és bohém hullámok
Esküvői frizuratrend 2018 - kép és frizura: Jancsi Adrienn

Esküvői frizura kiegészítők 2018-ban

A kiegészítők kiválasztásának legalább akkora szerepe van, mint a hajszín, vagy a fejformához igazított tökéletes frizura megtalálása. A menyasszony stílusát nem csak a hajkorona határozza meg, hanem a megfelelően kiválasztott hajdísz is. Az egyéniség kihangsúlyozása mellett az egyszerűbb textúrákat, illetve ruha stílusát is kiemeli a jól megválasztott darab. Egészen a királylányos tiarától kezdve, a romantikus virágos fejdíszeken át, a határozott és szexi bridcage fátyolig, az összes stílust képviseli egy-egy fejdísz, amellyekkel akár bohémséget vagy éppen tekintélyelvűséget is képesek vagyunk sugallni.

  • tiara
  • élővirág
  • diadém
  • koszorú
  • bridcage fátyol
Esküvői frizuratrend 2018 – kép és frizura: Jancsi Adrienn

Képek & frizura: Jancsi Adrienn

További képek: Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)