Keresés

Esküvői frizuratrend 2020

Esküvői frizuratrend 2020-ben is egy fontos darabja a kollekció-áradatnak.

Őszinte, természetes és hiteles: a szépségipari trendek már egy ideje e három fogalom köré épülnek. Ennek köszönhetően a fodrász szakemberek is ihletet kapnak, és olyan perspektívát tárnak elénk, ami gyönyörű, elegáns, mégis eltér az megszokottól. Ilyen számunkra Zsuga Gabriella legújabb esküvői trendanyaga is, az Authentic Bride Collection 2020.

Esküvői trendanyag az autentikusság jegyében

“Amikor megálmodtam ezt a három részes inspirációs sorozatot, akkor tudtam, hogy az önazonosságra szeretném fektetni a hangsúlyt. Mindenki megérdemli, hogy a nagy napon úgy tündökölhessen, ahogyan azt valójában elképzelte. Ehhez nyújt ihletet az új kollekcióm, amely elsősorban azoknak szól, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. Nem szerepet akarnak játszani az esküvőjükön, hanem szeretnék önmagukat adni.

Sorozatom első része az “Authentic Bride”, aki az én fantáziámban egy olyan nő, akinek lételeme a természetesség. Aki élvezi, hogy laza fürtjeibe belekap a szél, és akinek a leheletnyi sminkben is lenyűgöző a kisugárzása. Aki kerüli a város zaját, mert rabul ejtette a vidék bája. Azért vágytam rá, hogy megszülethessen ez a trendanyag, mert hiszem, hogy nincs annál szebb, mint amikor valaki megmutatja a valódi arcát. Merd felvállalni önmagad – ez az én üzenetem.”

Authentic Bride Collection 2020

Haj: Zsuga Gabriella (HEDGE HAIR Fodrászat)

Smink: Galgóczy Vanda

Fotó: Török-Bognár Renáta

Videó: Krizsai Noel Norbert – Plus Wedding Films, Plus Film

Modellek: Egri Panna, Tóth Panna, Varga Klaudia

Ruha: Daalarna – Benes Anita

Fejdíszek: Ginappi – Molnár Gina

Helyszínek: Faluhely major, Mátranovák