Keresés

Rebirth kollekció, avagy a 90-es évek újjászületése!

Az újjászületés és a szabadság jegyében készült a Rebirth kollekció!

Rebirth kollekció: a frizurák vágási technikáit a 90-es évek ihlették, mégis frissességet és modernitást ad nekik a szabadság, ami ezekkel együtt jár. A hivatalos leírások mellett Antal Renáta Lisap Nemzetközi Trénert is megkérdeztük a kollekcióról, aki már megtapasztalta, milyen használni a Rebirth lehetőségeit a mindennapi életben.

Rebirth, avagy a 90-es évek újjászületése

Mint fentebb említettük, a kollekció a 90-es évek kreativitását, szabadságát és végtelen lehetőségeit hozta vissza az életbe. A vágási technikák tiszta vonalai lehetővé teszik azt, hogy tényleg bármit megalkothass! Közepes és hosszú vágásoknál akár sima, akár hullámos fürtökkel is tervezhetsz, hiszen minden textúra tökéletesen áll! Ne feledd el a Fringe alkalmazását sem, ami elengedhetetlen kelléke a frizurának – akár letisztult, akár rakoncátlan megjelenés a cél.

A réz mindenek felett áll!

A Rebirth kollekció színe a réz, illetve annak különböző árnyalatai. A kollekciót színminták alapján alakították ki, amit különböző kevert, akár balayage megoldásokkal színeztek tovább. A természetesen barna és homok színek a kollekció trendjét, míg a szőke hajak hideg gyöngyházhatásai a divatot diktálják. A Butter Cream és a Lavander elnevezések igen kellemesek, nem csak a fülnek, de szemnek is. A réz árnyalatok esetében a Dahlia Orange, az Ecletic Sunset és a Mango Sorbet uralkodnak.

Rebirth kollekció magyar szemmel

Antal Renáta Lisap Nemzetközi Tréner mindig is híve volt annak, hogy maga sajátítsa el a külföldről érkező termékeket és kollekciókat.

“Újjászületés, a szabadság, hogy itt és most legyek! Az újjászületés az új kezdetet jelképezi, az újjászületés szimbóluma, amely magába foglalja az egyensúly keresését minden eltérő elképzelés között.” – mondta.

Íme a Rebirth kollekció!

Antal Renáta a Rebirth kollekció oktatásán, Olaszországban

Kreditek

Koncepció: Luigi Martini

Fotográfus: Mauro Mancioppi

Hajkoncepció: Luigi Martini & International Creative Team

Marketing Menedzser: Carolina Guidetti

Fodrász: Luigi Martini, Mayla Fabbriciani, Giovanni Napolitano, Simone Prati, Lucrezia Cetoloni, Debora Porfidio, Andrea Galvagno, Fabrizio Giannini, Orlando Abbati

Technikusi csapat: Briana Alimondi, Simona Dell’Orco

Ruha: Luca Termine

Smink: Raffaella Tabanelli

Koncepció grafikus: Gabriele Proverbio

Digitális stúdió: Luca Pentolini

Fények: Lorenzo D’Anna

Helyszín: Zeroduestudio