Keresés

A hajszínező, ami meghódította a világot

Lerántjuk a leplet Redken Shades EQ hajszínező hódítási titkáról.

A Redken Shades EQ szinte már történelem! 1983-as bevezetése után – mint a fodrászipar első folyékony állagú tartós hajszínezője -, azonnal meghódította az egész világot. Ennek köszönhetően, a Redken mind a mai napig az Egyesült Államok piacvezető professzionális fodrászati márkája. A SEQ termékeivel nemcsak a szakemberek, de a vendégeik is a sokat emlegetett “amerikai álmot” élhetik – természetesen luxus frizura kivitelben! Most 5+1 Redken sztárfodrász munkáján keresztül ismerheted meg a termékben rejlő potenciált!

Redken Shades EQ és insta-inspó

Az elmúlt években már tisztán kirajzolódni látszott, hogy az Instagram egyre nagyobb teret nyer magának. Az információ túltelített közegben szinte már tudat alatt keressük azokat a platformokat, ahol az inspirálódás és a tudásbővítés gyors és egyszerű, ahol nem kell elvesznünk a részletekben. Az insta-világ éppen ezt adta meg: elég néhány hashtag, és máris közelebb vagyunk ahhoz, amit kerestünk, minden sallang nélkül. Laikusként, de szakemberként is sokat tanulhatunk egy-egy videóból és akár fotóból is, ami mellett a fodrászok megosztják a receptúráikat. Jelenleg, ha rákeresünk a #redken-re, akkor összesen 5,2 millió poszttal találjuk szemben magunkat, míg a #redkenshadeseq bepötyögése után 1,5 millió találatot kapunk. Nem véletlen, hogy a hajszínezőben rejlő potenciált a platform sztárfodrászainak szemüvegén keresztül szerettük volna bemutatni nektek – lássuk kik ők, és mit tudnak!

5+1 sztárfodrász, aki a Redken Shades EQ-val hódítja meg a követőtáborát

#1 A sztárok colorist-ja

@TRACEYCUNNINGHAM1

Tracey Cunningham nem csupa véletlenből viseli a “sztárok colorist-ja” jelzőt, ugyanis számos világhírű színésznő, énekesnő és celeb frizuráját készíti – természetesen a Redken Shades EQ termékeivel! Tracey ezeket a munkáit mindig a pontos receptúrával együtt osztja meg, úgyhogy az Instagram profilja kifejezetten nagy kincsesbánya egy professzionális szakember számára! Tovább nézelődnél? Kattints a tag-re!

#2 A New York-i laza elegancia sztárfodrásza

@JOHNNYRAMIREZ

A 182 ezer követővel rendelkező sztárfodrász munkássága nem kizárólag a frizurák esztétikai minősége miatt inspiráló. Johnny az aktuálisan elkészített hajszínek receptúráját folyamatosan megosztja, hogy ezzel is ihletet nyújtson a szakmabeliek számára. A Redken Brand Ambassador munkái a természetességet, a nőiességet és az igazi New York-i laza eleganciát és flow-t tükrözik. Érdemes követni az Instagram feed-et, mert a posztok között teljes átalakulásokat/átalakításokat is megtalálsz!

#3 A Redken Shades EQ apró titkainak insta-oktatója

@PHILIPFORESTO

Ha Redken és SEQ, akkor Philip neve az esetek nagyrészében felbukkan! A fodrász hajszínváltoztató videóit 291 ezren követik az Instagramon. A Redken Ambassador megosztott tartalmai nemcsak inspirálnak, de nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra is. Minden videóban megjelenik egy-egy apró trükk, amit tökéletesen fel tudsz használni a szalonmunka során is, ezért katt a tag-re, és máris elirányítunk az insta-profiljára!

#4 A Redken Shades EQ vörös árnyalatainak insta-fodrásza

@_DANIELLEDOESHAIR

A @_danielledoeshair Instagram profil alkotója csupán 6165 követővel rendelkezik – ami a gyönyörű munkáit látva egészen meglepő -, ezért itt az idő, hogy felfigyeljen rá a világ! A csupán 23 éves szakember kifejezetten “vörös specialista”. Munkái szexik és modernek, ezért Danielle tökéletesen idézi a Redken márkafilozófiát. Igaz ugyan, hogy a hajszínek megalkotásához több brand termékeit is használja, de szinte alig találni olyan posztot, amelynek leírásában ne jelenne meg a #redken és a SEQ. Íme néhány kép, ami után biztosan azt érzed majd: még, még, még! Irány az insta!

#5 A Redken SEQ és az AirTouch technika képviselője

@PIRANIA_YA

A szőke hajszín megunhatatlan, örök és klasszikus, nem véletlen, hogy még ma is egy szexszimbólumként tartják számon. Éppen ezért az olyan szabadkéz technikák sztárja, mint például az AirTouch is. Az orosz származású @pirania_ya “csupán” 115 ezer követővel rendelkezik, munkái azonban sokkal nagyobb nézettséget érdemelnek ennél, ezért el is érkezett az idő, hogy a képek beszéljenek helyettünk! Még több inspirációért kattints a fenti tagre!

#5+1 Az orosz Redken Artist

@GALINOIRE

“Grátisz insta-fodrászként” egy újabb orosz példát hoztunk nektek, ugyanis ez a nemzet aztán tényleg tudja, hogy hogyan használja ki a SEQ-ban rejlő potenciált! A @galinoire profil mögött egy olyan szakember lapul, aki leginkább árnyaláshoz használja a Redken hajszínezőjét, de még hogy! Ha lejjebb görgetsz, az elkészített frizurákon látni fogod azt a csillogást, amire csak a Shades EQ képes. Mire vársz? Tekerj tovább, és ha kedvet kaptál, böngészd végig a teljes Instagram feed-et!

Miért éppen a SEQ?

Miért szeretik ennyire sokan a világ minden pontján a Redken Shades EQ színeit? Amellett, hogy gyönyörű, ultra fényes és hosszantartó színeket érhetsz el vele, a használata is nagyon könnyű! Az applikátor segítségével a fejmosóban is felvihető, a Thickener hozzáadásával pedig szabályozható a folyadék sűrűsége, így akár a fodrászszékben is, csöpögésmentesen dolgozhatsz vele. Magyarországon a termék 2-10-es színmélység között 65 különböző árnyalatban elérhető és kapható. A színek egymással szabadon keverhetők. A SEQ tökéletes harmóniában dolgozik a szintén folyékony állagú Color Gels hajfestékkel és a Chromatics ammóniamentes olajbázisú festékkel is.

KIPRÓBÁLNÁD? 🙂

LADONICZKI MÁRTA

+36 30 393 9242

Forrás: Redken

Képek: Instagram