Keresés

Salon International - ők az idei fellépők!

Íme a Salon International húzónevei!

A Salon International minden évben az iparág egyik legnagyobb eseménye, ahol a szakma nagyjai tartanak bemutatókat, mesterkurzusokat. Most megérkeztek az idei év nevei. Még nem késő dönteni, vegyél részt a Salon International eseményen és merülj el a vágástechnikákat, hajfestést, stylingot és inspirációt felvonultató show-k világában.

Salon International – itt a névsor!

SACO

Az esemény vasárnapján 10.15-től Richard Ashforth és a SACO visszatér a Salon International színpadára. A csapat bemutatja legújabb kollekcióját progresszív vágásokkal, technikákkal és színekkel, így pedig a show kiválóan ötvözi a divatot és a kulturális trendeket a professzionális fodrászattal.

Mahogany

Pontban 12 órakor a Colin Greaney, Antony Licata és Neil Atkinson által vezetett Mahogany csapat lép színpadra, hogy bemutassa „Look, Listen and Learn” mesterkurzusát. Mérföldköveknek számító vágás- és festéstechnikáikkal és 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójával, a Mahogany egyedülálló inspirációt ígér.

Rush

A Rush Artistic Team 13.45-kor veszi uralma alá a Salon International színpadát. Erőt és mozgalmasságot sugárzó előadást, innovatív fodrászati technikákat, a fény és a sötétség játékát várhatjuk tőlük a színpadon.

Sassoon

A tökéletesség 70 évét ünnepelve veszi kezdetét a Sassoon Mesterkurzus 15.30-kor, ez pedig a Salon International fénypontjának ígérkezik. Mark Hayes és a Sassoon Creative Team bemutatja a BLANC kollekció-trilógiát a legmodernebb vágási és festési technikákkal.

Toni&Guy

A program zárónapján 17.15-kor Cos Sakkas és a Toni&Guy viszi színpadra a legújabb hajdivatot és leginnovatív technikákat. Ez a kreatív út a művészet emelkedését és felizzítani a képzeletet.

A Salon International minden mesterkurzusa különleges lehetőséget nyújt arra, hogy az iparág úttörőitől tanuljunk. Ez pedig a Salon Internationalt szinte kötelező eseménnyé teszi minden tanulni vágyó szakember számára.

Jelentkezz!

Tovább információk és helyfoglalás a képre kattintva!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)