Keresés

Ötven éves a Salon International!

A Salon International rendezvény kerek jubileumot ünnepel!

A Salon International, a világ talán legrangosabb fodrászipari rendezvénye az idei kiállításon 50 éves fennállását ünnepli. A Treatwell szoftverszakértő által szponzorált eseményre október 14-16. között kerül sor az ExCeL Londonban, ahol öt évtizednyi fodrászati innováció, kreativitás és kiválóság kerül bemutatásra.

A Salon International megalakulása óta az inspiráció középpontja mind a szakemberek, mind a tanulók számára. Az elmúlt fél évszázad során olyan páratlan rendezvénnyé fejlődött, amely a legújabb trendeket, a legmodernebb technikákat mutatja be és betekintést enged abba, hogy különböző országok és kultúrák szakemberei hogyan is látják a fodrászatot. Az idei kiállítás a rendezvény gazdag történelmének, valamint a fodrászipar erényeinek előmozdítása iránti folyamatos elkötelezettségének bizonyítéka.

Az ötvenedik év kiemelt eseményei

Mesterkurzusok legendák tolmácsolásában

Az idei mesterkurzusok újradefiniálják a fodrászat világának kiválósági normáit: az iparág neves ikonjai és trendteremtői vezetik ezeket az exkluzív mesterkurzusokat, megosztva egymással szakértelmüket, technikáikat és elképzeléseiket a jövőre nézve. Néhány húzónév a teljesség igénye nélkül:

  • Mark Hayes és a Sassoon Academy,
  • Cos Sakkas, az év brit fodrásza a HJ-ben,
  • TONI&GUY,
  • Mahogony,
  • SACO

Rajtuk kívül előadást tart még Jack Howard, Patrick Cameron, Andrew O'Toole és Sophia Hilton is. A résztvevőknek lehetőségük adódik arra, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljanak, és olyan betekintést nyerjenek, amely saját képességeiket és karrierjüket is pozitív irányba mozdíthatja.

50 Years of Hair Live Show

Jack Meade és Lydia Wolfe az elmúlt 50 év ikonikus frizuráit alkotja meg a színpadon. Bemutatják a hullámok és a fürtök alkotta frizurákat, majd újraalkotják az elmúlt fél évszázad legfelismerhetőbb stílusait.

Business Live

A Salon International Business Live szemináriumokon az iparág szakértői és üzlettulajdonosok lenyűgöző névsora lesz jelen, akik megosztják a közönséggel szakértelmüket és tapasztalataikat az üzleti világból. A szemináriumok üzleti témák széles skáláját ölelik fel, így a szalontulajdonosok, stylistok és más szakemberek előtt álló legfontosabb kihívásokat érintik.

Jayne Lewis-Orr, a HJ ügyvezető igazgatója így nyilatkozott az idei Salon International kapcsán:

"Az ötvenedik év eléréséhez vezető út figyelemre méltó eredmény, amely tükrözi mindazok kitartó szenvedélyét és elkötelezettségét, akik az évek során a Salon International részesei voltak. Izgatottan várjuk, hogy ezt a mérföldkövet a globális fodrászközösséggel együtt ünnepeljük, és hogy megteremtsük a terepet az innováció és a kreativitás következő korszakának ebben az iparágban."

Fodrászat a múlt távlatából

A Salon ötvenedik évfordulóját ünnepelve a Haidressers’ Journal és partnerei az archívumokban kutattak annak érdekében, hogy minél részletesebben visszatekintsenek az elmúlt öt évtizedre.

A Salon International jubileumi kiállítása páratlan élményt ígér, amely tiszteleg a múlt előtt, ám a jövőt is felöleli. Szakemberek, tanulók és az iparág képviselőinek ezreit várják, hogy csatlakozzanak a fodrászat világát fél évszázadon át formáló örökség ünnepléséhez.

További információkért, jegyekért és a Salon International jubileumi kiállításával kapcsolatos friss információkért látogasson el a Salon International weboldalára!