Keresés

MBE kitüntetést kapott Patrick Cameron!

Mutatjuk, mi is ez és miért Neki ítélték!

Patrick Cameron fodrászikon, a hosszú és az alkalmi frizurák specialistája nap, mint nap szolgálja inspirációval és oktatásokkal a globális fodrászközösséget. Olyan világszerte ismert projektek fűződnek a nevéhez, mint a tavaly bemutatott "Acces Long Hair" program vagy az "Education in Isolation" online oktatássorozat. A szorgalom és közösségért való tenni akarás pedig sosem marad elismerés nélkül. Idén ugyanis Patrick Cameron kapta meg az MBE kitüntetést, a britek rangos elismerését. De vajon mit is jelent ez és miért Neki ítélték? Olvass tovább és tudd meg!

Mi is az az MBE kitüntetés?

Az MBE az angol "Most Excellent Order of the British Empire" kifejezés rövidítése, ami magyarul annyit jelent: "A Brit Birodalom Legkiválóbb Lovagrendje" Ez tehát egy brit lovagrend, amely azokat díjazza és fogadja tagjává, akik a művészetek és a tudományok fejlődéséhez hozzájárultak vagy jótékonysági és szociális szervezetekben végeztek munkát. Ugyanakkor ez az elismerés a közszolgálaton kívüli közszolgálatot is díjazza. Az MBE kitüntetést megszervezve tehát Patrick Cameron nem csak a lovagrend, hanem Brit Birodalom tagja is lett.

Patrick Cameron és csapata 

Miért kapta Patrick Cameron az MBE kitüntetést?

Patrick Cameron az MBE kitüntetést a fodrásziparban végzett szolgálataiért, valamint a COVID-19 világjárvány idején végzett rendkívüli munkájáért kapta.

Patrick Cameron fodrásziparban végzett szolgálatai:

Patrick Cameron pályafutása több, mint 40 évet ölel fel. Neve az egész fodrászvilágban híres a kivételes, hosszú hajjal végzett munkái és az egyedülálló pedagógiai képességei miatt. Az Egyesült Királyságba 1987-ben a Wella Professionals egyik globális nagyköveteként érkezett, azóta pedig már minden kontinensen tartott bemutatókat és oktatási szemináriumokat. Hosszú és alkalmi frizurákkal kapcsolatos tudását továbbra is folyamatosan osztja meg fodrászokkal és lelkes tanulókkal világszerte.

Patrick Cameron Show (Salon International 2022)

Patrick Cameron Covid-19 világjárvány alatti tevékenységei:

Sok iparághoz hasonlóan a fodrászat is megszenvedte a Covid-19 hatását. Ezen azonban biztosan rengeteget segített Patrick Cameron, aki azokban a nehéz időkben is arra ösztönözte a fodrászvilágot, hogy maradjanak pozitívak és használják ki az otthon töltött időt tudásuk és készségeik bővítésére, hogy mire visszatérnek a munkába, a lehető legjobb önmagukat tudják adni.

Szavait pedig tettekkel párosította és a digitális oktatás korai szószólójaként az "Access All Areas" platformjával gyorsan reagált a kialakult helyzetre és a közösségi médián keresztül érte el társait. Otthoni stúdiójából heti rendszerességgel ingyenes, online műsorok készítésébe kezdett "Education in Isolation", azaz "Oktatás Elszigeteltségben" névvel. Ezeket több, mint 300.000 fodrász nézte, emellett pedig a fodrászikon a programmal sok leendő oktatót inspirált arra, hogy saját online képzési platformot indítsanak.

If you have missed my weekly hairstyle it is still available on my ACCESS LONG HAIR TV at https://www.patrickcameronaccesslonghairtv.com Join now for a FREE 7 day trial and enjoy the exclusive benefits like masterclasses, watch parties, plus network with other hairdressers who love long hair 😊 #PatrickCameron #LongHairEducation #HairInspiration #Motivation #AccessLongHairTV #Bridal #Updo #Hairstyle #BridalUpdoHairstyle #Braiding #HairBraiding #Prom #PromHair #WeddingHair #Upstyling #BridalHair #GlamHair #WeddingBride #WeddingHairIdeas #BraidIdeas #Glam #Tutorial #BohoBride #BridalFashion #BohoBrides #RomanticUpdo

Posted by Patrick Cameron Hair on Wednesday, September 20, 2023

Patrick Cameron az öngondoskodás fontosságát is felismerte, ezért szintén a pandémia alatt egy "Mindfulness" videósorozatot is bemutatott a Youtube-on. Ezen kívül a bezártság alatt számos élő elő adásban és podcastben vendégeskedett, szórakoztatva és inspirálva, segítve ezzel másokat.

Szöveg forrása: Estetica Magazine

Képek: Patrick Cameron Facebook oldala és Salon International