Keresés

Heritage Collection by Patrick Cameron

Inspirálódj a Heritage Collection by Patrick Cameron segítségével!

A hosszú haj öltöztet, pláne akkor, hogyha Patrick Cameron veszi kezelésbe frizuránkat. Íme legújabb kollekciója, a Heritage, ami a 2018-as Salon International rendezvényen mutatott be elsőként. Neked hogy tetszik?

Heritage Collection by Patrick Cameron

Heritage, azaz örökség, még pedig a kontyok királyától Patrick Camerontól. A kollekció frizurái között egyszerre találkozhatunk a romantikus loknik és fonatok, illetve a grandiózus alkalmi kontyok világával. Vannak köztük egészen érdekes megoldások, amely frizurák hordásához nincs is szükség különleges alkalomra, simán horható az utcán is – minden különösebb alkalom nélkül.

Fodrászinfó vélemény

Érdekes, mert évek óta azt írjuk Patrick Cameron kollekcióiról, hogy egyre lazább. És azt gondoljuk, hogy ezt már nem nagyon lehet fokozni. Majd eltelik egy újabb év és kiderül, hogy mégis. A csavarások, fonatok és az extrémebb copfok nagyon mennek az utcai divatban és ezt a vonalat remekül elkapta a kontykirály, ám két dolog számunkra nagyon is disszonáns. Az egyik a minden frizurát “befejező” loknizás, ami végtelenített történet és kicsit elcsépelt, a másik pedig az a hajcsat. Nem is értjük. Nem 2018-at írunk?

Többekkel beszélgetve az a vélemény fogalmazódott meg sok magyar fodrászban, hogy Patrick Cameron kissé elfáradt. Szerinted van benne valami, vagy épp ellenkezőleg: ez egy csúcsszuper kollekció?

Hair – Patrick Cameron

Makeup – Alison Chesterston

Couture & Photo – Marco Erbi

Models – Black Bird Cage

ProduCts – Wella EIMI

Képek: Salon International