Keresés

Sanrizz fodrászcsapata

Bemutatkoznak a Sanrizz szakemberei!

Itt az idő, hogy sok-sok kollekció után végre alaposabban is megismerjük a nemzetközi fodrász csapatokat, akik a trendet diktálják. Kíváncsi vagy, honnan indultak, mi a célkitűzésük és milyen hajvágási iskolát követnek? A Fodrászinfó legújabb sorozatában sorra vesszük a legnagyobb külföldi kreatív csapatok munkáit, filozófiáját és mindent, amit érdemes tudni róluk. Ezúttal a Sanrizz fodrászcsapat kerül bemutatásra.

A Sanrizz fodrászcsapata

A Sanrizz-t 1980-ban alapította Tony Rizzo, és azóta nyolc szalonból álló világhírű márkává nőtte ki magát. A védjegyük a precíziós hajvágás és a tökéletes hajszínezés, melyhez szalonjaikban igyekeznek a legmegfelelőbb környezetet biztosítani.

A Sanrizz nem csak az Egyesült Királyságból, hanem a világ minden részéről begyűjtötte a rangos elismeréseket és díjakat.

Tony egyik legfőbb feladatának tartja a mai napig a Sanrizz továbbfejlesztését és tökéletesítését. Odaadását mutatja, hogy mindig van ideje a bemutatókra és szemináriumi munkákra. Fontosnak tartja a nemzetközi kiállításokon való megjelenéseket, és a fotózásokat a Sanrizz Akadémia és az oktatásfejlesztés számára.

Olasz vérmérsékletét és stílusát tükrözi a Sanrizz stílusa is. Olyan stílusirányzatokról beszélünk, amelyek élénkek, pontosak, polírozottak és tökéletesek.

“Nem az számít, hogy milyen szintű tapasztalatod van, vagy hogy mennyire sikeres a vállalkozásod, a legfontosabb az az, hogy tovább fejleszd a készségeidet, az új koncepciókat és friss technikákat találj ki.” – mondja Tony.

A Sanrizz filozófiája

A Sanrizz-i filozófiának az alapelve az, hogy tökéletességet biztosítsanak az általunk kínált összes fodrász szolgáltatásban. A minőségi kapcsolatok és a személyes szolgáltatások kiemelkedő jelentőségűek számukra. Egyedülálló élményt szeretnének nyújtani mindenki számára. Ezen elvek mentén törekszenek arra, hogy az egyik legelismertebb és legkedveltebb márkává váljanak.

A Sanrizz Akadémia

A Sanrizz Akadémia Londonban, Bloomsburry szívében található. Kiváló oktatást kínálnak neves, tapasztalt oktatókkal egy gyönyörű, jól felszerelt, inspiráló környezetben.

Az oktatási programjuknak köszönhetően több mint 6000 fodrászt tanítanak évente a világ minden tájáról.

A majdnem új oktatási központ 2012-ben nyílt meg és egyszerre 100 diákot képes befogadni. Tökéletes helyszínt biztosít a bemutatóknak és a különböző workshopoknak is. Az egynapos kurzusoktól a több hónapon át tartó képzésekig, náluk mindent megtalálhatnak az érdeklődő fodrászok. A kurzusaik programjairól bővebben ebben a füzetben olvashattok.

Az áraikat is a kurzusok hosszához szabták. Az egy-két napos kurzusok ára 300-800 font között mozog, míg a több hónapos kurzusok ára akár 15.000 font is lehet.

Aki szeretne az árakról tájékozódni az itt megteheti a számára megfelelő kurzus képére kattintva.

Aki pedig kedvet kapna a jelentkezéshez, annak ezt a jelentkezési lapot kell kitöltenie.

Miért érdemes a Sanrizz csapatától tanulni?

A Sanrizz megfelelő környezetet biztosít a jelentkezőknek, ahol minden technika és stílus megtanulható. Itt a fodrászok elsajátíthatják a Sanrizz-ra jellemző szakmai fogásokat és bepillantást nyerhetnek a különböző divatos frizurák elkészítésének világába is. Ehhez világszerte ismert és kitűnő tanárokat biztosítanak, valamint olyan szintű oktatást, amit minden fodrász megérdemel.

Ha szeretnétek több információt megtudni a Sanrizzról, akkor kattintsatok ide.

Képek: Sanrizz