Keresés

Sas Detty és Fehér Máté MUTED kollekció: egy néma történet

Inspirálódj Sas Detty Muted kollekció segítségével!

A frizura trendanyagok legnagyobb varázsa sokszor nem kizárólag az elkészített haj, hanem a mögötte álló gondolat. Sas Detty és Fehér Máté legújabb kollekciójának hátterében sajátos inspiráció lapul, amelyet mindenkinek érdemes végiggondolnia anélkül, hogy fodrász lenne. Ismerkedj meg az “elnémított” trendanyag alkotásaival, fogadd és érezd!

Amikor nem történik semmi, akkor történik igazán minden

A befogadás mindig egy személyes tapasztalás, egyedi gondolatokkal érzésekkel és érzetekkel. Sas Detty és Fehér Máté Muted kollekciója számtalan impulzust elindított bennünk, de az első, ami eszünkbe jutott csupán ennyi volt: amikor nem történik semmi, akkor történik igazán minden. Nem teljesen igaz ugyan, hogy ebben a történetben nem valósul meg semmi, hiszen egy olyan ingergazdag kontextussal találkozunk, amiben a haj és a viselője külön-külön is megszólal. Szavak nélkül. Némán.

Kíváncsiak voltunk az alkotók inspirációjára is, akik a kollekció lényegét a környezetünkben lévő olyan csendes csodákkal azonosították, mint egy naplemente, egy erdei séta vagy ami még fontosabb, egy alkotói folyamat. A legnagyobb dolgok a fejünkben dőlnek el, anélkül, hogy magyarázatot adnánk. A legnagyobb dolgok megszületése alatt szóhoz sem jutunk vagy nem is hagynak minket szóhoz jutni, de nem is kell – árulja el nekünk Detty. Más eszközökkel is képesek vagyunk közvetíteni, a többi pedig a befogadó dolga.

MUTED kollekció 2020

Haj: Sas Detty és Fehér Máté

Smink: Kiss Zsuzsa @puffnistudio

Fotó: Bella Martin @picturepoolstudios

Werk: Kiss Gábor @cineartvienna

Termék: Indola

Forrás és képek: Sas Detty