Keresés

Schwarzkopf Professional bemutató: Itt az Essential looks nyári kollekciója!

Beszámoló a Schwarzkopf Professional bemutató pillanatairól.

Április 23-án elérkezett a sokak számára igencsak várt pillanat, a Schwarzkopf Professional bemutató! A négyórás előadás alatt a megújult IGORA Highlifts termékcsaládot is megismerhettük, és felvezettek egy új terméket is, amiről bővebben május elsején értesülhetünk.

Már a fogadtatás megalapozta a kívánt hangulatot

Amint beléptem az Akadémiára, mosoly fogadott. A szemem előtt a padlótól plafonig végig ívelő zöld növényzet a kinti, borongós idő ellenére is megidézte a tavaszt. A helyiséget virágillat töltötte be, a bárpult melletti kisasztalok körül a vendégek már javában a szakma rejtelmeiről társalogtak. Amíg arra vártunk, hogy beengedjenek minket a bemutatóterembe, pogácsát és alkoholmentes koktélokat kínáltak a felszolgálók. Mindeközben hangulatos zene szólt, amit csak az apró beszélgetések fojtottak el. Mire délután kettőt ütött az óra, a Schwarzkopf Professional bemutató kezdetét vette.

A SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BEMUTATÓ A SZEMÜNK ELŐTT VÁLT VALÓSÁGGÁ

Nem először volt alkalma a Fodrászinfónak szembesülni a bemutató szépségével, nekem viszont ez volt a legelső alkalom, így nagy izgatottsággal foglaltam helyet a hátsó sorokban. A kivetítőn ismétlődő kisfilm mondanivalója annyira megérintett, hogy most is tisztán emlékszem az üzenetére.

„Craft is a journey […] A journey of trust.” (azaz a mesterség egy utazás, a bizalom utazása)

Ebben a szellemben alkották meg a kollekció hajviseleteit is. Lesley Jennison öt év után azért tért vissza Magyarországra, hogy a jelenlévő fodrászoknak a Schwarzkopf Professional ESSENTIAL LOOKS 2022:1 bemutató keretein belül megmutassa a szalon- és a kifutóra készített hajak tökéletes ötvözetét. Ez a kollekció kifejezetten azoknak a fodrászoknak készült, akiknek szenvedélye a szakma, és mindazoknak, akik törekszenek a legjobb végeredményre. Ezek a hajviseletek a kifutók világától kezdve a napi szalonmunkában is bátran megállják a helyüket. Épp ezért Lesley Jennison szavaival élve: a nyári portfólió nem újdonságokra, hanem inspirációra tanít.

A Schwarzkopf Professional szemlélete szerint az emberek életmódja meghaladja már a divatot: a járványból kilábalva egyre inkább érezzük azt, hogy mennyire fontos az élet. Minden megfordult. Nem a divattal kell haladnunk, hanem a divatnak kell elég gyorsnak lennie ahhoz, hogy lekövesse a mindennapok ritmusát. Mindez pedig végtelenül felgyorsult.

A Wanderlust mögötti inspirációt az a gondolat adta, hogy az emberek a járványos időszak után kitörtek a bezártságból, az utazás és a találkozás iránti vágy vezette őket. Ez az életérzés pedig betöltötte a Schwarzkopf Professional bemutató légterét, ahogyan Lesley Jennison elkészítette egymás után a hajakat. Babylights melírok, teljes hajhosszon alkalmazott melírok, keresztezett festési technika és sötét balayage festési technika is helyet kapott a négyórás bemutatón, miközben olyan apró trükköket sajátíthattunk el, amik minden fodrász munkáját megkönnyítik.

Az első rész utolsó Essential Looks trendje a Tough Icon volt, ami megjelenésben a legintenzívebb festést és a legmerészebb frizurát képviselte. Bár eredetileg kifutóra készítették, a vadabb megjelenést kedvelőknek is könnyen elkészíthető szalonmunkává válhat!

A naplemente ködös árnyalatai látszódnak a modell haján.

Bemutatták az IGORA Royal Highlifts új árnyalatait is!

Egy kisebb szünetet követően folytatódott a Schwarzkopf Professional bemutató. A második részben az IGORA Royal Highlifts új árnyalatai kerültek előtérbe. Az oktatás során Lesley Jennison kiemelte, hogy bár a semlegesítő pigmentek miatt a termék korábban fakóbb színeredményt adott, az IGORA Highlifts már képes a valódi színmélység kialakítására. Akár 5 színmélységig terjedő világosításra képes, még sötét hajalapon is, mindezt úgy, hogy a töredezést a minimális szinten tartja. Nem szükséges hozzá kötéserősítő sem, így teljes szolgáltatást kapunk.

A Schwarzkopf Professional bemutató meglepetést is tartogatott!

Az esemény legvégén bejelentették, hogy május elsején új termék kerül a piacra, ami egy teljesen új irányt ad önmagunk megvalósítására. Mi mindenképp időben értesítünk téged a fejleményekről, úgyhogy kísérd figyelemmel új bejegyzéseinket!