Keresés

Semlegesítő hajápoló termékek kötéserősítéssel

Mutatjuk, milyen semlegesítő hajápoló termékek érkeztek a piacra!

Növekvő igény mutatkozik a semlegesítés iránt nemzetközi szinten is, különösen sötét hajú vendégeink körében. Szűk a kínálat, főleg az anti-narancssárga hatást biztosító termékek körében. Semlegesítő hajápoló termékek érkeztek: itt a megoldás a fodrászok számára, hogy megválaszolhassák az összes semlegesítéssel kapcsolatos szükségletet – még a sötétebb hajú vendégeiknél is. Már mutatjuk is!

A semlegesítő termékekről általánosságban

Mi határozza meg a haj természetes színét? A hajkéregben található pigmentáció, mely a pigmentszínekből áll össze. Ezek a fekete, a barna, a vörös és a sárga (arany). A pigmentek a haj kortex állományában találhatók, nem a hajkéregben (kutikula). Vagyis mivel a pigmentek a haj belső szerkezetében helyezkednek el, ezért azok semlegesítése csak felületi kezelés (ideiglenes), mivel az említett samponok alapvetően fizikai pigmenteket tartalmaznak. A fizikai pigmentek csak a haj külső rétegére tudnak kapcsolódni.

A hajban lévő természetes pigmentek mennyisége és azok arányai adják meg a hajszínünket.

A barna-fekete pigment az eumelanin. Ez határozza meg, hogy milyen sötét a hajszínünk.

A sárga-vörös pigment a feomelanin. A vörös pigment jellemzőbben a sötétebb hajszínekben domináns és igen nehéz hajfestéssel megszabadulni tőle. A sárga pigment viszont a szőke hajszínekben domináns, és a szőkítésnek is ellen tud állni, ezért mindkét esetben semlegesíteni kell ezeket az árnyalatokat. 

A sötétebb hajszínben több a vöröses-barnás pigment

A világosabb hajszínben több a sárga pigment. 

Semlegesítő hajápoló termékek a vendégek maximális igényéért

GoodBye Orange

A GOODBYE ORANGE magasan pigmentált samponja azonnali színlerakódást biztosít, illetve semlegesíti a meglévő narancssárga és piros mellékárnyalatokat a középbarna-sötétszőke alapokon. Gyengéd tisztítás, beépített Bonding-technológiával.

EZT MINDENKÉPP ÉRDEMES TUDNOD A GOODBYE ORANGE-RŐL

  • A kékes-zöldes festékpigmentek hatékonyan semlegesítik a nem kívánt narancssárga-piros mellékárnyalatokat, illetve gyengéden tisztítják a hajat,
  • 4.5 pH-értékű formula a hatékony és hosszan tartó eredmények érdekében,
  • Intenzív ápolás az előszőkített alapoknak a Bonding-technológia erejével,
  • Vegán, SLS-/SLES-szulfátoktól mentes formula. (SLS/SLES-szulfátok = nátrium-lauril-szulfát és nátrium-laurét-szulfát)

KINEK AJÁNLOTT A GOODBYE ORANGE HASZNÁLATA?

Mindazon vendégek számára, akik sötétebb hajszínüket szeretnének megtisztítani a narancs- és vörös árnyalatoktól, ragyogó barna és középszőke színre vágynak. A termék használatával egy lépésben hatékonyan tisztítjuk és ápoljuk is a hajat.

Viszlát vöröses pigmentek!

GoodBye Yellow

A GOODBYE YELLOW magasan pigmentált samponja azonnali színlerakódást biztosít, illetve semlegesíti a meglévő sárga mellékárnyalatokat a közép-világosszőke alapokon. Gyengéd tisztítás, beépített Bonding-technológiával.

EZT MINDENKÉPP ÉRDEMES TUDNOD A GOODBYE YELLOW-RÓL

  • A lila és kék festékpigmentek hatékonyan semlegesítik a nem kívánt sárga mellékárnyalatokat, illetve gyengéden tisztítják a hajat,
  • 4.5 pH-értékű formula a hatékony és hosszan tartó eredmények érdekében,
  • Intenzív ápolás az előszőkített alapoknak a Bonding-technológia erejével,
  • Vegán, SLS-/SLES-szulfátoktól mentes formula (SLS/SLES-szulfátok = nátrium-lauril-szulfát és nátrium-laurét-szulfát)

KINEK AJÁNLOTT A GOODBYE YELLOW HASZNÁLATA?

Mindazon vendégek számára, akik jeges szőke hajszínt szeretnének a szőkítés után. Ugyanis a Goodbye Yellow semlegesítő sampon a festett és melírozott haj sárga tónusait ultra jégszőkévé varázsolja, miközben egy lépésben hatékonyan tisztítja és ápolja is.

Fodrász vagy és kipróbálnád a terméket? Vedd fel a kapcsolatot a Schwarzkopf Professional képviselőivel. A listát itt találod.

Kép: Schwarzkopf Professional