Keresés

KEUNE So Pure – a bemutatón jártunk

A So Pure a természetességre és a fenntarthatóságra épít.

A KEUNE So Pure termékcsalád a brand idei újítása, amely mind a hajfestékek, mind a hajápolók terén a természetes anyagok használatára és a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre törekszik. Erről a két alappillérről is szó esett az április 24-én megtartott bemutatón.

Szikriszt József, a Vero Trade művészeti igazgatója, aki egyébként nemrég a Fodrászinfó Podcast vendége is volt, megnyitotta az eseményt, majd pedig Fazekas Gábor és Róder Dorina három modell frizuráján keresztül mutatta be a So Pure termékcsalád hatékonyságát. Gábor már a bemutató elején egy nagyon fontos kérdést feszegetett:

Miért kell egyáltalán új hajfesték?

Manapság rengeteg féle festék és színező elérhető a piacon, az ammónia és a parabének azonban közellenséggé váltak. A vendégek körében – főleg azok között, akik régóta festik a hajukat – egyre több allergiás reakció alakul ki. Ennek fényében egyértelmű, hogy az ammónia- és parabénmentes termékeknek helyük van a piacon.

A mentesség az utóbbi néhány évben felerősödő naturális vonalat is erősíti. Az emberek egyre tudatosabbá válnak arra, hogy mit esznek és mit kennek a bőrükre vagy a hajukra, valamint előtérbe kerültek a természetes színek. A KEUNE So Pure termékcsaládja pedig ebbe a képbe tökéletesen illeszkedik, minősége pedig vetekszik a Tinta Colorral, amelyet a KEUNE titkos fegyvereként is számon tartunk.

So Pure bemutató

A So Pure alappillérei és használata

A So Pure termékcsalád négy fontos elvre épít:

  • ammóniamentesség
  • gyengéd, de tápláló formula (kókuszdió-kivonat, argánolaj, fitokeratinok)
  • tartós színeredmény
  • aromatikus élmény (jázmin és szantálfa)

Ezeknek az elveknek köszönhetően a So Pure nem csak a vendég, de a fodrász számára is kellemes élmény, arról nem is beszélve, hogy számos területen alkalmazható: szín a színben, karakterváltás, sötétítés, őszfedés és tonizálás.

Mint említettük, a So Pure hatását három modellen szemléltették, akiknek a frizurája nem mondható általánosnak. Egy ősz haj, egy addig teljesen natúr, azaz festetlen haj és egy erős vörös árnyalat. Ezen modellek és frizuráik igazolták, hogy csupán a So Pure termékcsalád használatával elérhető az akár 100%-os őszfedés valamint markáns, ugyanakkor természetes változások.

A harmadik modell kapcsán szó esett a duál technikákról, valamint a Semi Colorról, hiszen a duál technikák esetében a hajtöveknél festéket, a hossznál pedig színezőt érdemes használni. A Semi Color termékcsalád is ammóniamentes, ám nem biztosít olyan szintű őszfedést, mint a So Pure. Előnye azonban, hogy magas fényfaktorral rendelkezik és sima, puha hajat eredményez.

Íme kettő a modellfrizurák közül:

KEUNE So Pure hajápoló rendszer

Nem csak a hajfestékek, de a So Pure hajápolók is a fenntarthatóság jegyében készülnek. Újratölthető, újrahasznosítható csomagolás, koncentrált formulák és karbonsemlegesség. A KEUNE a hajápolók készítésekor az élelmiszeriparban fel nem használt cukorrépát is hasznosítja, amellett formuláik állatkísérlet-, glutén-, szulfát- és szilikonmentesek és vegánok.

A So Pure hajápolók négy változatban kaphatók:

  • Cool (hamvas)
  • Polish (fényesítő)
  • Restore (nedvességhelyreállító, hidratáló)
  • Clarify (mélytisztító)

Teljesen egyet tudunk érteni a bemutatón elhangzottakkal: a régi termékeket nem kell kidobni, ám a KEUNE So Pure-nak minden szalonban helye van.

So Pure hajápolók

További fodrásztartalmakért böngéssz az oldalon, ha pedig tetszett a cikk, lájkold és oszd meg másokkal is! 🙂