Keresés

Stílusos fodrászszalon Szentgotthárdon

Stílusos fodrászszalon Szentgotthárdon. Interjú következik.

Tisztelet a kivételnek, de sok fodrászszalonról elmondható, hogy stílustalan. Ez nem azt jelenti, hogy nem szép, vagy nem fancy, vagy nem vonzó hely, csupán nincs egy markáns stílus, amit követ. Nem úgy Szilágyi Brigitta újonnan nyitott TrendLabor szalonja. Stílusos fodrászatok nyomában cikksorozatunk kezdő állomása Szentgotthárd.

Új szalont nyitottál. Korábban hol dolgoztál?

23 évet dolgoztam a korábbi szalonomban, ez idő alatt kinőttük azt az üzletet. Egy új építésű lakóház földszintjén kialakított üzlet képében jött egy remek lehetőség, ami egy régóta halogatott döntés meghozatalára késztetett minket.

Nézd meg a Trend Labor további fotóit a galériában!

Kattints!

Milyen stílus szerint alakítottad ki fodrászüzleted?

Modern letisztult stílust követtünk, főleg a szürke, fekete és a fehér színeket használtunk. A várórészen alkalmaztunk más színeket, próbáltunk egyfajta otthoni nappali érzetet megvalósítani, ahol TV és egy jó kávé társaságában kellemesebben telik a várakozás.

Te találtál ki mindent, vagy szakember segített benne?

Mivel a kozmetika és a manikűr-pedikűr részleget is beleszámítva 150 nm nagyságú, teljesen új helységről volt szó, így elengedhettük a fantáziánkat. Örülök neki, hogy a végleges design a párom és az én elképzeléseim révén jött létre.

Piszkos anyagiak: nagyságrendileg mennyit költöttél az alap kialakításra és a mostani felújításra?

Elég annyi, hogy az üzlet kialakítása alaposan megterhelte a vállalkozást.

Nézd meg a Trend Labor további fotóit a galériában!

Kattints!

Mennyi időt vett igénybe a szalon kialakítása és átalakítása?

Az épület amellett, hogy újépítésű, még időben is most készült el, így az épület átadásáig volt időnk tervezni és csiszolni a részleteket. Ez nagyjából másfél évet tett ki.

Szerinted mennyiben meghatározó egy szalon arculata?

Számomra az arculat egy nagyon fontos dolog: képet ad a tulajdonosról, a szakmája iránti elhivatottságáról. Fontosnak tartom, hogy ha egy frizura kapcsán felmerül a nevem, akkor az emberek a személyemen túl az üzletre is tudjanak asszociálni. Most olyat alkottunk, amire igazán büszke vagyok, hogy összekötik a nevemmel.

Nézd meg a Trend Labor további fotóit a galériában!

Kattints!

Vendégeidnek hogy tetszik a szalon új kialakítása?

Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Mit gondolsz, mennyi időnként szükséges egy szalonfelújítás, átalakítás?

Ez egy összetett kérdés: szerintem alapvetően nem csak a dizájnváltás indokolja a felújítást. Fontos szempont például, hogy új inspirációt nyerjünk a megváltozott környezetből. De emellett vannak praktikus érvek is: például amikor egy üzlet már nem komfortos, a benne dolgozók szép lassan kinövik azt a helyet. Ilyenkor érdemes változtatni, mert az rengeteg új lehetőséget hoz magával.

Ismerd meg Szilágyi Brigitta Színkavalkád frizura kollekcióját.

Kattints ide!

Mennyire vagy elégedett az új szalonnal?

Még csak pár hete dolgozunk itt, maximálisan elégedettek vagyunk, bízom benne hogy ez így is marad.

Képek: Trend Labor