Keresés

Szabó Renáta fodrász halála

Szabó Renáta fodrász halálhíre megrendítette az egész szakmát.

Szabó Renáta, a nagyon fiatal tehetséges fodrász 2024. március 18-i halálhíre mindenkit mélyen megrázott. Reni sikeres fodrászként tevékenykedett Hollandiában, a legnagyobb divatcégekkel dolgozott együtt, majd 6 év után mégis hazatért, hogy karrierjét itthon folytassa. Erről részletesen mesélt nekünk ebben az interjúban.  

Itthon a Hajas Szalonban, majd a Hedge Hair-ben helyezkedett el, miközben a legnagyobb hazai tévés produkciókban is részt vett: az egyik vezető fodrásza volt a Sztárban Sztárnak és a Dancing with the Stars műsorának is. Pályatársai, kollégái, barátai és a teljes szakma megrendült. 

Hajas László így emlékezett Reniről 

"A szív megszakad, fel nem foghatom, hogy miért lett ez így, miért történhetett ez meg. Oly fiatal voltál, oly sok élmény várt még rád. Rövid volt az idő, mit velünk töltöttél, de ha Te is úgy akartad, annál több örömet szereztél. Szomorúan írom e sorokat, de eszembe jut az a mondat, hogy csak a szépre emlékezzünk. Búcsúzom e pár képpel tőled, de ígérem nem felejtünk el téged. Drága Reni remélem vigyáznak rád odafent az angyalok, mert jó EMBER voltál és most már egy csillaggal az égen több ragyog."

Szabó Renáta Anthony Mascoloval és Hajas Lászlóval az Alternative Hair Show előkészületein. 

Kiss Márk stylist így búcsúzott Renitől

"Még mindig nem tudtam felfogni, sokkolt, amikor kiderült, mi történt, hogy eldobta magától az életét" - mondta a TV2 stylista, Kiss Márk a Ripostnak.

Őszinte részvétünk az egész családnak! 

(Fotók: Hajas László Facebook)