Keresés

Ilyen szakáll- és arcszőrzet trendek várhatók 2024-re

Jim Shaw díjnyertes barber osztotta meg velünk a gondolatait.

EBBEN A CIKKBEN

01Ki az a Jim Shaw?

Egy férfi ápoltságához az arcszőrzet is fontos szerepet játszik, így nem csoda, hogy ahogy vannak frizuratrendek, úgy akadnak férfi szakáll- és arcszőrzet-trendek is. Jim Shaw, díjnyertes férfi fodrász osztotta meg velünk, szerinte milyen trendek fognak hódítani idén a férfiak körében.

Ki az a Jim Shaw?

Jim Shaw jelenleg a TONI&GUY rendezője, de számos egyéb titulus köthető a nevéhez. 2007 óta folyamatos díjakat nyer a szakmában, kezdve Brit Fodrászati Díjátadón szerzett Az Év Férfi Fodrásza címmel, amit 2019-ben is hazavitt. Ugyanebben az évben megnyerte a Nemzetközi Fodrászati Díjátadón az egyik aranyat a Legjobb Férfi Kereskedelmi Kollekció kategóriában, és ezt megismételte 2020-ban is. Weboldalán folyamatos információkat kaphatsz arról, ő hogyan látja a szakmát.

Lássuk, Jim Shaw miként látja 2024 férfi trendjeit!

Jim Shaw

Van Dyke

Egy kis kecskeszakállból, szakállból és bajuszból áll. Ez a három elem összekapcsolható vagy szétválasztható, így egyedi, mégis kifinomult és trendi megjelenést kölcsönözhet a férfiaknak. Mivel olyan hírességek, mint Robert Downey Jr. és Johnny Depp korábban ezt a szakálltrendet viselték, természetesen korábban is népszerű volt már ez a trend a modern kor emberei számára, akik hírességek ihlette megjelenést szeretnének maguknak varázsolni. 

Johnny Depp
Robert Downey Jr.

A teljes szakáll

"Ahogy 2024-be érünk, sok férfi törekszik majd megnöveszteni a szakállát, ami tökéletes arra, hogy meleget adjon az arcának télen!" - mondta Jim Shaw. - "Olyan férfiak számára is kiváló, akik szeretik a természetesebb és könnyedebb megjelenést. Lehet, hogy a telt szakáll nem mindenkinek való, de azok számára, akik ehhez a stílushoz passzolnak, valóban kifejeződhetnek, és megmutathatják személyiségüket és önbizalmukat. "

Horgony szakáll

Egy olyan szakállstílus, ami az utóbbi időben egyre népszerűbb lett, és amely a horgony stílusát reprodukálja, beleértve a bajuszt és az állkapocs vonalát követő hegyes szakállt. Azok számára, akik szeretik az ápoltabb szakállstílust, ez tökéletes. Ezenkívül hihetetlenül sokoldalú, és szinte bármilyen arcformához használható. Jim Shaw különösen szereti ezt a stílust azoknak elkészíteni, akik kiemelnék a legjobb arcvonásaikat, például az állkapcsukat.

Tarló

Egy szakálltrend, amely soha nem megy ki a divatból! A tarló különösen jó azok számára, akik a lábujjukat a vízbe szeretnék mártani, ha szakállról van szó. Lezser, de előkelő fazon, bajusszal is párosítható.

"Imádom ezt a megjelenést, amely párosul egy buzz cut/szuper rövid haj megjelenéssel, hogy egyensúlyt biztosítson." - mondta Jim Shaw.

És neked melyik tetszik a legjobban?

Fotók: Pinterest & Jim Shaw