Keresés

Virágos trendanyag: tavaszindító kollekció Adrian Gutierreztől

Íme egy virágos trendanyag, amiben gyönyörködhetsz!

Szeretnénk egy kis színfoltot csempészni a szürke hétköznapokba, inspirációt és boldogságot biztosítani a karantén idejére. Ehhez egy számunkra kedves, igazi tavaszindító kollekciót hívunk segítségül, ami pillanatok alatt életre kelti a frizurakészítés legkreatívabb világát. Íme egy virágos trendanyag Adrian Gutierreztől: ez most tényleg nagyon egyedi és kifejezetten rendhagyó lesz, reméljük a te szíved is megtölti inspirációval!

A virágos trendanyag mint a fodrászat új aspektusa

Adrian Gutierrez 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ismereteit elsősorban a Santa Monica-i Vidal Sassoon Akadémiáról szerezte, később dolgozott a Kérastase márka művészeként, és végül Ted Gibson művészeti csapatába is bekerült. Számos fashion show munkálataiban tevékenykedett már, ami a munkásságán és a kreativitásán meg is látszik. Jelenleg a nívós Free Spirit Salon csapatát erősíti a tehetségével.

Adrian most egy fantasztikus virágos trendanyaggal kápráztatott el minket, amiben a frizurakészítés egy teljesen más megközelítést kapott. Az inspiráció egy nagyon különleges, szexi és modern aspektusa a fodrászatnak, amiben a kreatív virág alakú geometriai formák nemcsak játékos textúrát teremtenek, de pozitív energiákkal is feltöltik az ember lelkét. Érdemes egy pillantást vetni a stylingra és a sminkre is, mert itt most tényleg minden tökéletes harmóniát alkot!

Virágos trendanyag Adrian Gutierreztől

KREDITEK:

  • Haj: Adrian Gutierrez
  • Asszisztens: Kelly Landmesser, Elena Abramyan, Jensen Matthews, Victoria Miranda és Christal Adams
  • Smink: Joanne Gair
  • Styling: Nikko Kefalas
  • Fotó: Damien Carney