Keresés

"Szétszakadunk, és inkább kibújnánk a bőrünkből" - Bíró Balázs kollekciója

Inspirálódj Bíró Balázs kollekciója segítségével!

Amikor egy fodrász a megszokottból és a megfelelés játszámiból szeretne kitörni, akkor azt ilyen módon teszi. Bíró Balázs legújabb kollekciója érzékiségben és komplexitásában egy nagyon széles spektrumú világot teremt, amelyben egyszerre bújunk el és egyszerre törünk ki! Fogadjátok szeretettel!

Bíró Balázs kollekció 2019

Bíró Balázs legújabb kollekciója a kreativitás ki-, illetve megélését egyszerre foglalja magába. Saját elmondása szerint a kollekció úgy születhetett meg – ahogyan számára más alkalmakkor is -, a szalonmunka monotonitása után előveszi a “rövidre vágó ollóját”, a színes festékeket, és nem utolsó sorban az aktuális lelkiállapotát, és máris itt van előttünk egy egyedi és sajátos frizura trendanyag. Az alkotás mögötti inspirációt az olyan egyetemes érzelmi állapotok inspirálták, mint a megfelelés, a megfelelésbe való belefáradás, majd az ebből való kitörés.

“Szétszakadunk, és inkább kibújnánk a bőrünkből”

“Alkalmazkodunk nap mint nap a vendégekhez, a családtagokhoz, a párunkhoz és még nagyon sok mindenhez és mindenkihez, hogy megfeleljünk és fent tudjuk tartani a kapcsolatokat. Vagy azért mert muszáj, vagy azért, mert illik. Már már úgy érezzük, hogy szétszakadunk és inkább csak kibújnánk a bőrünkből és csinálnánk azt, ami jól esik, amihez éppen kedvünk van. Így született ez a munka. Fogadjátok szeretettel!”

Haj: Bíró Balázs

Fotó: Farkas Gréti