Keresés

Talpalávaló légpárnás felület: szaloninnováció a mindennapokra

Az idHAIR termékeivel a fejbőrkezelés szakszerűen történhet!

Sokat fáj a hátad? Visszeres a lábad és azt érzed, az egész napos állástól leszakad a derekad? Mutatunk valamit, ami tehermentesít és használatával azt fogod érezni, mintha a fellegekben járnál. Ez pedig nem más, mint a Talpalávaló, ami megkönnyíti a mindennapi munkád. Görgess tovább!

Talpalávaló: az egészségmegőrző légpárnás felület

Mit szólnál hozzá, hogyha mutatnánk neked valamit, amivel megkönnyítjük a mindennapos munkád, de most mégsem egy újabb fodrásztechnológia vagy -termék hátterének feltárásával? El tudod-e képzelni, hogy vannak emberek, akik nem tűztek ki mást célul maguknak, minthogy a zömében álló munkát végző szakemberek egészségének megőrzését elősegítsék? Reméljük fogékony vagy az újdonságokra, mert mi már rég láttunk ennyire figyelmes és egyben innovatív kezdeményezést – kezdjük tehát az elején!

A “TALPALÁVALÓ-SZTORI”:

Nagy László cégvezető a kényelem és az élvezhető talpalás titkát kereste hosszú éveken át, mert úgy érezte, hogy egy talpbetétet vagy cipő sem segít a hosszú órákon tartó álló munkavégzésen. Emiatt úgy döntött, hogy csapatával közösen maguk alakítanak ki egy új és egyben innovatív eszközt arra, hogy ez a probléma megoldást nyerjen. Elsősorban megvizsgálták a talpbetétek kialakítását, majd a szertorna tornatalajának felépítését is górcső alá vették. Ezt követően a megjelenésnél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a forma kompatibilis legyen a kialakított környezettel, és ezek után máris megszületett a Talpalávaló légpárnás felület.

Szerezd be a Talpalávalót itt!

TALPALÁVALÓ FOGALOMMEGHATÁROZÁS MÁSKÉPP:

Fodrászként számodra biztos nem ismeretlen, hogy milyen egy telített nap után ledőlni az ágyba, amikor sajog mindened. Persze, ebben az érzésvilágban van valami jóleső megnyugvás is, hisz “ma is azt csináltad, amit szívből-lélekből imádsz”, de mégis ott vannak azok a fránya fájdalmak az egész napos, többnyire álló munka miatt.

Bizony, a folyamatos állás jelentősen igénybe veszi a vázrendszert, főként a gerincben és a lábakban található csontokat és ízületeket. Ez hosszú távon komoly egészségügyi problémákat és kockázatokat jelent, nem beszélve arról, hogy sajnos a teljesítőképességre és a szakmai motivációra is rányomja a bélyegét. Szerencsére van megoldás, hogy ezek a tünetek enyhüljenek, a veszélyekkel járó fájdalmak pedig megszűnjenek! A Talpalávaló márkaképviselet ugyanis megalkotott egy olyan légpárnás járófelületet, ami kifejezetten azok részére lett kifejlesztve, akik egész nap állómunkát végeznek, így szervezetük intenzív terhelésnek van kitéve.

A Talpalávaló légpárnás felület hatékonysága

EZT KÍNÁLJA A LÉGPÁRNÁS FELÜLET:

A Talpalávaló használatával csökken a nyak, a gerinc, a derék és az ízületek terhelése, mert kíméli a lábak – különösen a talp és a sarkak – szerkezetét és izomzatát. Az említett jótékony hatásoknak köszönhetően a Talpalávaló rövid távú használatával plusz 15-20% teljesítménynövekedés figyelhető meg, aminek hála a bevétel is könnyedén gyarapodik. A kialakításának köszönhetően kitűnően használható többek között barber– és fodrász székekkel, valamint hajmosóállomásokkal.

Tulajdonságok

  • stílusos, könnyen tisztítható kialakítás
  • antisztatikus felület
  • tűsaroktűrő borítás
  • víz–, sav–, festék–, lakk– és olajálló anyag
Szuper szaloninnováció a barber shopokban és fodrászatokban egyaránt

Felkeltettük az érdeklődésed? Így szerezheted be a légpárnás felületet!

A Talpalávaló listaára 80.000 Ft + ÁFA, ami most 50.000 Ft + ÁFA bevezető áron megvásárolható, amihez ráaadásul ingyenes a szállítás! De ez még nem minden, jó, hogyha azt is tudod, hogy a termék továbbajánlásával csökkentheted a költségeket! Amennyiben ugyanis sikeres vásárlásra tudod bírni ismerőseid, úgy a Talpalávaló csapata minden egyes kiajánlás után 5.000 Ft-ot jóváír neked a a vásárlásodból. Emellett, több darabos vásárlás esetén egyedi árat is kaphatsz, viszont ez ügyben, fel kell venned a kapcsolatot a Talpalávaló csapatával!

EGYÉB VÁSÁRLÁSI KONSTRUKCIÓK:

  • RÉSZLETFIZETÉS: amennyiben szívesen megvásárolnád a terméket, de jelenleg nem fér bele most egy ekkora kiadás, akkor választhatod a részletfizetés opciót. A kezdőrészlet befizetése után, egy 6 vagy 12 hónapos futamidő mellett dönthetsz. A havi törlesztőrészlet fix, nincs kamat, sem THM, így a kiadások előre megtervezhetők. További részletekért KATTINTS IDE!
  • BÉRLET: ha nem hosszabb távra tervezel – és épp ezért nem is szeretnél egyszerre egy ekkora összeget kifizetni –, de mégis csak kipróbálnád a Talpalávalót, akkor remek választás lesz a bérlet, mint opció. A minimum 4 hónapos bérlet megkezdéséhez elég egy kisebb indulóösszeget befizetned, ami tartalmazza a kauciót és 2 havi bérleti díjat. Hat hónap után, ha tetszik, ami kaptál, lehetőséged van a termék kedvezményes megvásárlására. Ellenkező esetben a négy hónap leteltével a bérletet bármikor felmondhatod. További részletekért KATTINTS IDE!

“Hiszünk benne, hogy termékünk megoldást nyújt azoknak a talpalóknak, akik szeretnék az egészségüket megóvni és a teljesítményük szintjét fenntartani, fokozni.” – Nagy László

Szöveg forrása és képek: Talpalávaló