Keresés

Talpalávaló vélemények: Mennyire légies a légpárnás szőnyeg?

Figyelem! Talpalávaló vélemények következnek!

Egy fodrásznak nem könnyű. Nem csak kreatívnak kell lennie, hogy teljesíteni tudja megannyi ügyfele kívánságát, de talpon is ki kell bírnia akár tizenkét órát egy nap – ami lássuk be, nem olyan egyszerű. Korábban már írtunk a termékről, amely remek kiegészítője lehet egy szalonban dolgozó, állandóan talpon lévő embernek – most viszont kikértük a fodrászok véleményét is. Talpalávaló vélemények! Készen állsz?

Ha még nem olvastál a termékről, nézd meg előző, ismertető cikkünket róla [ezen a linken]!

A Talpalávaló vélemények elolvasása előtt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a tesztelés során sokféle kritika érkezett a termékről, és mi nem szeretnénk görbe tükröt mutatni. Ez a cikk tájékoztató jellegű, így azt is megírjuk, ami valakinek nagyon, másnak pedig kevésbé tetszett, így tartjuk korrektnek a tájékoztatást. És ha a véleményeket olvasva magad is szívesen tesztelnéd a terméket, akkor erre még mindig van lehetőség, de ne szaladjunk előre: olvasd el a véleményeket és a cikk végén találsz egy telefonszámot, ahol a tesztelés részleteiről tudsz érdeklődni. Vágjunk is bele!

Lássuk, mik a Talpalávaló vélemények!

Lipták Tibor

“Köszönjük a Talpalávalónak, hogy itt lehet nálunk. Az általa nyújtott kényelem nagyon fontos a fiúknak, mert így 20 százalékkal több időt tudnak munkával eltölteni, ami a bevételen is meglátszik.”

Yasmine Soliman

“Én a Talpalávaló megismerése előtt is használtam már egyedi talpbetétet, ami által a lábam, talpam kímélve volt. Viszont a derékfájdalom ezek mellett fennállt. Mióta alkalmazom a Talpalávalót, azt tapasztaltam, hogy ez csökkent.”

Szofrán Zsolt

“Nagyon röviden, mindössze 1-2 napig teszteltem csak a terméket. Egyrészt azért, mert a csillaglábú székek alá nem lehet kényelmesen behelyezni, pont olyan az átmérője, hogy nem kompatibilis vele. Az íves forma miatt nem fekszik fel 100%-osan a padlóra, és a vendégek jeleztek vissza, hogy ez így szerintük balesetveszélyes. Az én, illetve hajfestést végző kollégáim esetében sem praktikus használni, mivel folyamatosan húzogatjuk az eszközkocsit, és a Talpalávaló magassága, illetve a borítása miatt nem húzható rajta a mi eszközkocsink. Ugyanígy nehezen használható a hajvágó szék, nekem nem komfortos. Hiába volt kellemes érzés az ízületeimnek, egyszerűen nem ergonomikus a kialakítása a felhasználás szempontjából. A dizájn szempontjából pedig sajnos a prémium szalonkörnyezetben nálunk nagyon nem passzol, ez volt a vendégeink visszajelzése is. Barbershopban, nagyon pörgő hajvágó szalonban azonban szerintem tökéletes, ahol a fodrász egész nap áll, nem használ hajvágó széket és eszközkocsit sem.”

Jakab Ildikó

“Már két hét után éreztem a kedvező hatását a Talpalávalónak. Amióta használom sokkal kevesebbet kell járnom masszíroztatni a lábamat.”

Dr. Oroszné Csala Emőke

“Nincsenek rövid munkanapjaim, reggel elkezdem a munkát és estig meg sem állok. Soha nem használtam még efféle terhelés-mentesítőt, de valóban kényelmesebb e felületen a munkavégzés. Nagyon tetszik, hogy nem fix, így akár a fejmosótálnál is leteríthetem. Nekem mindig a nyakam szokott fájni, néha a derekam is. Én úgy gondolom, ha sokáig szeretnénk ezt a szakmát űzni, az egészségünkre is oda kell figyelnünk, nem csak arra, hogy tökéletes frizurát alkossunk. Amióta használom, valóban nem érzem magam olyan fáradtnak, ajánlom minden kedves kollégámnak.”

Emőke kiegyensúlyozottnak tűnik a Talpalávaló szőnyegen állva!

Farkas-Szabó Rita

“Úgy egyébként jó lenne állni rajta, főképpen mezítláb, de sajnos cipőben annyira nem jön át az érzés. Ami az egyik legnagyobb problémát okozza – mert lehet, hogy hosszútávon tényleg jó lenne a gerincnek, az, hogy nem tudom a szervizkocsit mellé húzni, plusz nekem a kiszolgáló széket is mozgatnom kell. Ez nem működik úgy, ahogyan eddig, mivel egy kis dombszerűségre kellene felhúznom, ahol a memóriahab van! Úgyhogy én kipróbáltam, de nekem sajnos nem praktikus a megszokott munkám során.”

Fazekas Tímea

“A Gellei szalonban találkoztam először a Talpalávalóval, és egyből megtetszett. Azóta már én is beszereztem egyet, nagyon kényelmes, végre nem az órát figyelem, hogy mikor ülhetnek már végre le.”

Gellei Dávid

“Nagyon köszönjük a Talpalávaló csapatának, hogy mi voltunk az első szalon, akit meglátogattak és bemutatták a terméket. Használatával az állóképességünk rohamosan fejlődött, pár héten belül sokkal jobban éreztük magunkat és azóta is jobban bírjuk a napi terhelést.”

Kozma Norbi

“Nekem sajnos nem jött be a termék. Az alapvető gond az, hogy én a munkaidőm magas százalékában ülök egy gurulós széken. Az ilyen típusú munkavégzés egy puha gumiszőnyegen gyakorlatilag lehetetlen. A kerék sajnos tapad ezen a felületen. Arra is kitértünk, hogy valószínűleg egy pro gurulós székkel ez egy könnyebb dolog lenne, de szerintem akkor is hátráltatna a munkában. Maga a szőnyeg szerintem jó. Kényelmes az állás, keresed a súlypontod, kb. mint régebben a mbt cipő, vagy a levegővel teli párna. Arra késztet, támogat, hogy a tartásod “egészségesebb” legyen. Ami az esztétikát illeti, nem illeszkedik az üzletünkhöz. Teljesen minimál környezetben, borbélyoknál, vagy fekete széknél tökéletes.”

Szikriszt Joci

“A Talpalávaló gondolata felkeltette az érdeklődésemet, mert sajnos saját testemen is éreztem az állómunka káros hatásait. A gondolat, hogy bármivel is tudnám könnyíteni a testem terhelését, nagyon tetszett. Mikor megérkezett a Talpalávaló a doboz csomagolásán volt egy rajz róla, ami szerint leterítettem a járólapra, tökéletesen ki volt alakítva a székem kerek lábának a helye, ezért nem volt nehéz “beüzemelni”. A lerakást követő egy-két nap alatt viszont észrevettem, hogy a Talpalávaló szőnyeg nem illeszkedik a járólaphoz (nem simult rá) ezért ezt meglehetősen balesetveszélyesnek tartottam. Fel is hívtam a gyártót, elmondtam neki az aggályaimat, nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy nem a megfelelő oldalával tettem a szék alá. Félrevezetett a rajz, ami a dobozon volt. Ezzel együtt elmondta, hogy másnak is volt ilyen visszajelzése, úgyhogy megfontolják, hogy a rajzon változtatnak vagy tesznek mellé egy útmutatót. Ez volt az első pozitív élményem a termékkel kapcsolatban, mert nagyon készséges és korrekt segítséget kaptam. Ezután immáron a helyes felével ráálltam, és egy-két vendég után arra a meglátásra jutottam, hogy nagyon kellemes rajta állni, leveszi a terhet a bokámról. Aki nem tudja elképzelni milyen érzés lehet rajta állni, annak a Margit-szigeti futópálya ruganyos szőnyegéhez tudnám hasonlítani, amin szintén kényelmes ácsorogni, sétálni. A Talpalávaló formája úgy van kialakítva, hogy a vendég mögötti leggyakrabban bejárt területet fedje le, azonban, ha hosszabb hajjal dolgozunk (annak szárításakor) érdemes a Talpalávalót hátrább húzni, hogy a szék csak kevésbé legyen rajta, így tudunk hátrafelé teret nyerni vele. Aki gyakran járja úgy körbe a vendéget, hogy elölről is dolgozik (mondjuk a kör technika vágásakor), annak érdemes két Talpalávalót beszereznie, így egyet szemből, a másikat hátulról letéve a teljes szék körvonalát le tudjuk fedni vele. Ami számomra nehézséget jelentett, az a takarítás volt (erre picit háklis vagyok), mert közel dolgozom a szalon egyik falához, és nehezen fért el a partvis illetve a porszívó a Talápalávaló és a fal közé. A vendégeim a tesztidőszak alatt sorra kérdezgettek érdeklődve a Talpalávalóról, ami szintén azt erősíti, hogy érdemes beruházni egy ilyen termékre, hiszen minden újdonság izgalmas, és azt sugallja a vendég irányába, hogy haladunk a korral, fejlesztjük a szalonunkat.”

Szikriszt Joci szerint a vendégeket is érdekli a szőnyeg

Vincze Bernadett

“Én egy éve kaptam egy darabot a prototípusból, mert nagyon fájt a hátam. Már azon gondolkoztam, hogy abbahagyom ezt az egész szépségipart 24 évesen. Aztán jött ez a csoda és megváltozott az életem. Most babát várok és még mindig dolgozok Talpalávalónak köszönhetően.”

Székely Brigitta

“Köszönjük szépen a Talpalávalót. 2 napja használjuk a terméket, nagyon szuper rajta dolgozni. Mintha a fellegekben járnánk.”

Elég megoszlóak a vélemények

Mint azt ti is látjátok, a Talpalávaló vélemények eléggé megoszlóak – van, akinek nagyon tetszik, mások kevésbé elégedettek vele. A forgalmazónak nagyon fontos minden visszajelzés, hiszen a termék esetleges továbbfejlesztése során ezek mind-mind hasznosak számukra. Addig is készítettek egy videót, amiben a felmerült problémák orvoslása bemutatásra kerül:

A videóban mindazt láthatjuk, ami problémaként esetleg felmerült:

  • Hogyan kell helyesen letenni a szőnyeget? A forgalmazó azt állítja, ha ez jól van, akkor nincs felkunkorodás.
  • Hogyan lehet a gurulós kocsit felhúzni a szőnyegre?
  • Hogyan lehet egy pillanat alatt letörölni a termékről a hajat/talplenyomatot.

Sok minden elhangzott, ezért talán az a legjobb, ha magad is teszteled a terméket. Erre most is lehetőséged van. 

Hívd Nagy Istvánt, a forgalmazót a részletekért az alábbi telefonszámon:

+36-30-938-3498

Ezúton köszönjük a fodrászoknak, akik tesztelték a terméket! 

Szöveg: Fodrászinfó & Talpalávaló

Képek: Tesztelőink küldték 🙂