Keresés

Tekintsünk vissza 2020 eddigi legnagyobb hajszíntrendjeire!

Bemutatjuk a 2020 legnagyobb hajszíntrendjei összeállításunkat!

Hihetetlen gyorsasággal közeledik az év vége, és már azon kapjuk magunkat, hogy 2020 ránk hagyott trendjeit vizsgáljuk. Éppen a napokban bukkantunk rá egy olyan inspirációs összeállításra, amelyben a Revlon Professional partnerfodrásza, és egyben a Loop Hair Salon szakembere, Anne McCab válogatta ki a legmenőbb tavaszi/nyári lookokat. Úgy gondoltuk, hogy elérkezett az ideje egy “frizuraleltárnak”, mert ezek a trendek még egy jó darabig biztosan velünk maradnak!

Mindig a személyre szabott árnyalat a legnagyobb trend

Ha azon gondolkodsz, hogy miért érdemes az őszi/téli időszakban továbbra is a napsütötte évszakok frizuráival foglalkozni, akkor máris megadjuk a választ. Anne McCab inspirációs tárháza az ihletadás mellett a trendvilág folyamatos követésének jelentőségéről is árulkodik. Az összeállításban ugyanis olyan lookok kerültek napvilágra, amelyeknek hangulata valóban a tavaszt és a nyárt idézik, azonban hatásukat mégsem lehet ennyire lesarkosítva megközelíteni. Egy jó szakember a tökéletes technikai tudáson és a jó esztétikai érzéken túl, képes a frizurákat és az irányzatokat a legkülönfélébb perspektívából is megvizsgálni ahhoz, hogy az év 365 napján valami különlegeset hozzon létre. Ehhez nem lesz elég az aktuális trend, szükség van minden korábbi apróságnak tűnő megfigyelésre. Úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb divat mindig a személyre szabott árnyalat lesz, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyes variációkkal kizárólag egy időszakban foglalkozzunk. Tekintsünk hát vissza 2020 legnagyobb és legmenőbb hajszíntrendjeire!

Hajszíntrend visszatekintő Anne McCab inspirácója alapján

#1 Sun Kissed

Sun kissed, avagy a korábban már sokat emlegetett napszítta hatás egyértelműen nem maradt ki a felsorolásból. A meleg idő magával vonzza a meleg árnyalatokat, nem beszélve arról, hogy ez az egyik legtermészetesebb hatást keltő frizuratípus, ami napjainkban hódít. A highlight-technikáknak köszönhetően a sötét és a világ alapokat is azonnal fel tudod dobni néhány melírcsíkkal. Érdemes azonban odafigyelni az árnyalatválasztásra, hiszen a megfelelő tónusokkal nem csupán a frizura, de maga a vendég karaktere is még egyedibb és szexibb megjelenést kap – hála a módszer arckeretező, bőrszínt kihangsúlyozó tulajdonságainak.

#2 Blonde Ambition

Szőke, szőke és szőke…, a világ bizony soha nem fogja megélni, hogy ez a csodaszín csak úgy eltűnjön a trendanyagok listáiból. De milyen különlegesség mondható el erről a hajszínről 2020 távlatában? Azt már megszokhattuk, hogy minden évnek megvan a “maga szőkéje”, és habár a granny még mindig az az árnyalat, amiért szinte mindenki megbolondul, de Anne McCab egy új hóbortra is rámutatott, ami nem más, mint a krémes hatást keltő szőke, egy leheletnyi barackkal megfűszerezve. A tökéletes árnyalat eléréséhez a Loop Hair Salon szakembere a Revlonissimo hajfesték használatát ajánlja a következő arányban: 10.01 + 10.02 + 900, megfelelő ápolásként pedig a Magnet termékcsalád jelentőségére hívja fel a figyelmet. Hogy miért? Mert a szortiment egy olyan színadalékot tartalmaz, ami eltávolítja a hajra lerakódott nehézfémeket és szennyeződéseket, és valljuk be, egy valódi szőke ragyogáshoz elengedhetetlen a haj professzionális ápolása!

#3 Pastel Perfection

A kreatív színek mindig nagyon szórakoztatóak, és nemcsak a vendégek számára! A fodrászok ilyenkor kiélhetik a kreativitásukat, és olyan egyedi lookokat alkothatnak, amelyek végül valóban az egyedülállóságról árulkodnak. Be kell azonban látni, hogy ahogyan már a korábbi években, úgy idén sem a legextrémebb árnyalatok kerültek a rivaldafénybe, sokkal inkább a pasztell színek mindenféle verziója lett a befutó. Természetesen a visszafogottabb élénkség még nem jelenti azt, hogy ebben az esetben a természetes megjelenés dominálna: a mérhetetlen attraktivitás és a szemgyönyörködtető színek kálváriája jellemzi ezt a trendi frizuratípust.

#4 Bombshell Brunette

A finom és puha barna árnyalatok egyszerűen csodálatosak, az elmúlt évben egyre nagyobb igény is volt rájuk. Ezeknek a tónusoknak a tárháza legalább annyira kimeríthetetlen, mint a szőkéké, így a “személyre szabás alapszabálya” pontosan ugyanolyan hangsúlyos ebben az esetben is. Mindegy tehát, hogy egy természetes “fás” árnyalat vagy egy csokoládébarna, a valódi szexi frizura receptjét a vendéged karaktere már önmagában is hordozza. Ha mégis ki kéne választanunk 2020 legmenőbb barnáját, akkor biztosan a hűvös és füstös árnyalatokat mondanánk, mint amit az alábbi képen is megtekinthetsz: bombabiztos választás, nemde?!

Melyik a kedvenced? :)

Felhasznált forrás: The Journalmag