Keresés

KEVIN.MURPHY Sleeping Water trendanyag 2020

Inspirálódj a KEVIN.MURPHY Sleeping Water című kollekciójával!

Mindig eljön az a pillanat, amikor szükségünk van egy kis szünetre, vagy egy olyan kikapcsolódásra, amikor a gondolatainkat szabadjára engedve hátradőlhetünk. A KEVIN.MURPHY csapata éppen a napokban rukkolt elő legújabb trendanyagával, ami most egészen Tazmániáig repít minket, hogy feltöltődhessünk és inspirálódhassunk. Íme a Sleeping Water Collection 2020!

Válj eggyé a természettel!

A KEVIN.MURPHY Sleeping Water története Tazmániában játszódik. A varázslatos atmoszféra tökéletes helyszínt teremt a felhőtlen pillanatok megéléséhez, a kikapcsolódáshoz, a relaxáláshoz, és az inspiráló gondolatok áramlásához. A trendanyag a Földünk egyedülálló biodiverzitását ünnepli, amelyben a környezeti elemek még inkább kihangsúlyozzák a KEVIN.MURPHY filozófiát, miszerint vigyáznunk kell arra, ami körülvesz minket. Éppen ezért a Sleeping Water kollekció frizurái, a természettel harmóniát teremtve válnak igazán lenyűgöző alkotásokká, amelyek letisztultságukkal egytől-egyig kihangsúlyozzák a békés és tiszta értékeket és normákat.

Sleeping Water Collection 2020 by KEVIN.MURPHY

Egy audiovizuális élmény, melyet a Sleeping Water szellemisége inspirált. Rezdülj, ragadd meg az alkalmat velünk egy kis szünetre, fellélegzésre, felfedezésre.

PAUSE

Mi mind túl elfoglaltak vagyunk így csak ritkán állunk meg, hogy észrevegyük a minket körülvevő szépséget. Ragadd meg az alkalmat, nyomd meg a stop gombot a napodban.

EXPLORE

Ezernyi ismeretlen világ vesz minket körül. Lépj ki a komfortzónádból és fedezd fel őket!

DREAM

Csukd be a szemed. Összpontosíts a lehetőségekre.

FLOW

Végy inspirációt a víztől. Ellenállás nélkül, céltudatosan áramolj végig a napodon.

Még több KEVIN.MURPHY élmény

www.kevinmurphy.hu

HAIR: James Nicholson, Wade Blackford, Sarah Lund

CREATIVE DIRECTION: Kevin Murphy & Larry Paul

MAKE-UP: Kenneth Higgins

STYLIST: Emily Ward & Olivia Foulds (assistant)

PHOTO: Luis Murphy & Reuben Gates

PRODUCTION: Debbie Walters

ART PRODUCTION: Nathan Gorman

MOTION DIRECTOR: John O’Rourke

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY