Keresés

KEVIN.MURPHY hajszíntrend-előrejelzés: 5 meghatározó look az újévre

A megújulás megsegítésére ajánljuk ezt a hajszíntrend anyagot!

Bármilyen kihívást is jelentett a 2020-as év, egy biztos, hogy mindenkinek lehetősége nyílt jobban megismernie önmagát. Ez idő alatt a megújulási vágy egyre nagyobb szerepet töltött be a mindennapokban, hiszen a legapróbb dolgokban történő változás is olyan pozitívumokat képes csempészni az ember életébe, amivel máris elviselhetőbbé válnak a nehéz pillanatok. Ilyen módon biztos, hogy a legtöbben már hatalmas erőkkel dolgoztak azon, hogy 2021-ben maximális módon is feltöltődjenek akár egy új frizuraárnyalattal. Ehhez nyújt most inspirációt a KEVIN.MURPHY hajszíntrend-előrejelzés: ezt figyeld!

2021-es hajszíntrend a KEVIN.MURPHY tolmácsolásában

Benned is felmerült már, hogy szükséged van a változásra? Keresed, hogy ebben milyen eszközök és inspirációk lehetnek a segítségedre? Akkor ne habozz, görgesd végig a KEVIN.MURPHY által összegyűjtött gondolatokat, képeket, és meríts ihletet a megjelenésedhez! Ne feledd, hogy a menő frizuraárnyalatokon túl egy új markáns színnel rendelkező rúzs vagy egy egyedi szabasású ruha is hatalmasat tud dobni az outfiteden – a lényeg, hogy merj fejest ugrani a veled szembe jövő ötletek tárházába!

HAJSZÍNTREND 01 – COMPLEMENTARY COPPER

A hajszínek árnyalásának végtelen variációjával állunk szemben, amikor változásra vágyunk. Az elmúlt időszakban viszont az ehhez kapcsolódó igények megváltoztak, és ahelyett, hogy egy élénk vörös színt markáns kontrasztokkal emelnénk ki, inkább egy tónus komplementer árnyalataival varázsoljuk egyedivé a meglévő hajszínünk. Ezzel a lépéssel egy olyan összhatás tárul elénk, mely karakteres, attraktív és nagyon szexi, főleg, hogyha a narancsos, vöröses, sárgás színeket keverjük a hajszínünkben.

HAJSZÍN: @HAIRBYKATJAHOO

FORMULA FODRÁSZOKNAK:

 • Hajszín: 8.34 + 10.3+ ORANGE BOOSTER + 7.46 + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)
 • Hajhossz: 8.34 + 10.3 + CLEAR + ORANGE BOOSTER + APRICOT TONER + CREAM.ACTIVATOR 3.5 VOL. (1%)
 • Styling: HEATED.DEFENSE és ANTI.GRAVITY.SPRAY

HAJSZÍNTREND 02 – COOL EFFECTS

A Pantone 2020-as színe a klasszikus kék volt, ami nem véletlenül meg is jelent a különböző divatirányzatokban. A frizurák tekintetében ez a hűvösebb tónusokkal való árnyalásban mutatkozott meg. Biztosan a te lelki szemeid előtt is megjelennek azok a színvilágok, melyek egy kis “fagyos” hangulatot csempésznek a hajba, miközben a tisztább vonalakat karakterizálják. Ilyennek számít, minden, ami:

 • ICE
 • SILVER
 • BLUE
 • JADE

vagy STONE SHADES nevet visel!

HAJSZÍN: @PEPPERHAIRAU

FORMULA FODRÁSZOKNAK:

 • Baby-lights: CREAM.LIGHTENER + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%)
 • Árnyalás a fejmosóban: 30 G 7.00 és 3 G SOFT.VIOLET + CREAM.ACTIVATOR 3.5 VOL (1%) és CLEAR a hajvégeken
 • Styling: ANTI.GRAVITY.SPRAY
 • Finish: DOO.OVER és BEDROOM.HAIR a hajra és a hajvégekre

HAJSZÍNTREND 03 – NATURAL EFFECTS

Az elmúlt időszakban egyre többen térnek vissza az autentikus és természetes árnyalatokhoz. Ezért nem nagy meglepetés, hogy 2021 legnagyobb trendjei közül nem maradhatnak ki azok a lookok sem, melyek ezt az irányt erősítik, azaz a natúr árnyalatok (szőkék és barnák) finom és lágy finomhangolását.

HAJSZÍN: @HAIRFASHIONSTYLER

FORMULA FODRÁSZOKNAK:

 • Világosítás: pH.D 8.3 + 8.2 + YELLOW + 10% pH.D + LIQUID.ACTIVATOR
 • Finomítás: REFINING GOLD + CRYSTAL + 3.5 (1%)

HAJSZÍNTREND 04 – POP PINK

A korábbi években kiválasztott Pantone színek mindig sokáig meghatározóak maradnak a hajszíntrendekben. 2016-ban például az év színe a rózsakvarc volt, és özönlöttek is az ilyen típusú inspirációk – emlékszel még például a Rose Gold őrületre? Ennek nyomai még most is fellelhetőek, csak az élénk változatok “tompított”/pasztellizált verziói, amelyek hűvös és meleg árnyalatokkal egyaránt variálhatók. Egy biztos, hogy csodaszépek, poposak, menők!

HAJSZÍN: @WEAREGLITCHOFFICIAL

FORMULA FODRÁSZOKNAK:

 • árnyalás: CREAM.LIGHTENER + 20 VOL. (6%)
 • plusz fény biztosítása: ROSE + APRICOT TONER

HAJSZÍNTREND 05 – ULTIMATE GREY

...és ha már Pantone, akkor elérkeztünk az idei évhez is, amelyben bizony a szürke dominál! Ez a look elsősorban a szőke árnyalatok rajongóinak kedvez, és ha még pontosabbak akarunk lenni, akkor azoknak, akik a vagány megoldások hívei. Arra viszont nagyon oda kell figyelni, hogy a szürke színek könnyen elnyelik a haj fényét, így a termékhasználatban előtére kell helyezni mindent, ami ennek kompenzálására szolgál. Tehát, ha hűvös és egyben fényes hajra vágysz, mindenképp szerezz be ezek közül a termékek közül egyet-egyet:

 • SHIMMER.ME BLONDE
 • BLONDE.ANGEL.WASH
 • BLONDE.ANGEL

HAJSZÍN: @HAIRFASHIONSTYLER

FORMULA FODRÁSZOKNAK:

 • 11.1 + SOFT.VIOLET + LIQUID vagy CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)
 • 9.1 + CLEAR + 5 vagy 10% pH.D + LIQUID.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Források és cover:

1) https://lovekevinmurphy.com/2021s-biggest-colour-forecast-revealed/?vgo_ee=tAsu1JXNRiPOaZpCTwkdaFht4ik6P9xNvhsQ1FjqbGc%3D

2) https://lovekevinmurphy.com/2021-forecast-colour-trends/?vgo_ee=tAsu1JXNRiPOaZpCTwkdaFht4ik6P9xNvhsQ1FjqbGc%3D

Képek: A megjelölt fodrászok Instagram oldala.