Keresés

Az egészséges fejbőr a ragyogó frizura záloga @KEVIN.MURPHY

A KEVIN.MURPHY SCALP.SPA lehet a megfelelő formula a fejbőrápoláshoz.

“Skincare for your hair”, avagy “bőrápolás a hajadért” – ismerősen cseng? Reméljük, hogy igen, ugyanis ez a szlogen az ikonikus KEVIN.MURPHY-filozófiából származik. Hogy miért hangoztatjuk? Mert újabb innovatív, természetes és környezetbarát termékek érkeztek a speciális fejbőrápolás jegyében. A brand elhivatottan fejleszti és módosítja a szortimentjeit. Képes kivonni korábban használt anyagokat annak érdekében, egy még jobbal helyettesítse. Az eredmény? Kompakt termékcsaládok! Reméljük, hogy ezek után fokozott izgalommal várod már a pillanatot, hogy minél többet megtudj az újdonságokról! Nem is csigázunk tovább, görgess!

Professzionális fejbőrápolás? Akkor KEVIN.MURPHY!

A KEVIN.MURPHY márkaképviselet számos professzionális termékcsaládot biztosított már a fodrászok és vendégek számára, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs tovább! Oly annyira nem, hogy most két olyan vadonatúj termék került a brand szortimentjébe, amelyek még intenzívebben lépnek fel a fejbőrproblémák ellen. A SCALP.SPA SCRUB és WASH a természet legerősebb fegyvereinek segítségével készültek, hogy általános javulást biztosítsanak a fejbőr egészségének fenntartásában, és a haj mindennapos ragyogásában. Ha a vendégeid gyakran fordulnak hozzád az irritált vagy a zsíros fejbőr problémájával, netalántán sokat panaszkodnak a hajuk fakóságára, akkor itt az idő, hogy a kezetekbe vegyétek az irányítást! Hiszen Te is tudod, a ragyogó frizura záloga, bizony, az egészséges fejbőr!

Az új KEVIN.MURPHY termékek titka

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a professzionális termékek mindig az új összetevőknek köszönhetően válnak eredményessé a piacon. A KEVIN.MURPHY SCALP.SPA SCRUB és WASH fejlesztése során, a márkaképviselet feltérképezte az anyatermészet legmodernebb és leghatékonyabb alkotóelemeit, amelyeket végül két tubusba zárt. De melyek ezek az összetevők, és miért olyan hangsúlyosak? Íme a válasz!

A SCALP.SPA SCRUB és WASH termékekben megtalálható a

#1 ZELLERMAGKIVONAT: amely segít a méregtelenítésében, ezáltal pedig képes megnyugtatni és hidratálni az irritált fejbőrt. Láthatóan csökkenti az irritációt, és szabályozza a faggyútermelést. Legfőképpen az olajos vagy a száraz fejbőrrel kapcsolatos problémák megszüntetésében játszik hangsúlyos szerepet.

#2 MICELLÁS VÍZ: amelyet már egészen 1915 óta használnak arctisztításra, hiszen gyengéden vonzza, és oldja fel a lerakódott szennyeződéseket, miközben nyugtatja, tonizálja és tisztítja a bőrt. Éppen ezért a hidratáltság fenntartásában központi szerepet tölt be.

#3 RÓZSAVÍZ: amely segít fenntartani a bőr pH-egyensúlyát, illetve szabályotó szereppel bír a felesleges olajkontrollban. Ennek köszönhetően a rózsavíz bőrnyugtató hatású, csillapítja az irritált fejbőr tüneteit.

#4 PERLIT: amely a legegyedibb összetevője az új termékeknek. Ez a vulkáni eredetű természetes kőzet egy olyan apró gömb, amely gondosan hámlasztja és védi a fejbőrt, illetve a haj integritását is. A hámlasztásnak köszönhetően a fejbőr végül készen áll a megfelelő tisztításra.

Ismerd meg a KEVIN.MURPHY vadonatúj fejbőrápoló termékeit!

A) SCALP.SPA SCRUB fejbőrradír

Az új fejbőrradír segít megszépíteni, megtisztítani és méregteleníteni a fejbőrt. A SCALP.SPA kúra ugyanolyan gyengéden kezeli a hajat és a fejbőrt, mint ahogyan a bőrt is. Ezt az egyedülálló hámlasztót úgy tervezték meg, hogy gyengéden eltávolítsa a szennyeződéseket a fejbőrről és a hajhagymáról, ezzel megalapozva a fejbőr optimális egészségét, és elősegítve az egészséges hajszálak növekedését. ?Biztonságos minden hajtípusra, testradírként is használható!

Így alkalmazd

  • Gyengéd mozdulatokkal – lehetőleg az ujjbegyekkel -, masszírozd bele a fejbőrbe!
  • Öblítsd le!
  • A SPA-élményt a SCALP.SPA WASH használatával folytasd!

B) SCALP.SPA WASH: a fejbőrfrissítő sampon

A csodálatos haj mindig az egészséges fejbőrrel kezdődik! Ez a speciális összetételű sampon a micellás víznek és a zellermagkivonatnak köszönhetően kifejezetten hatékonyan képes megnyugtatni és tisztítani a fejbőrt. A terméket minden hajtípusra használhatod, legyen szó a festett vagy a színezett frizurákról egyaránt.

Így alkalmazd

  • Jellemzően a SCALP.SPA SCRUB használata után alkalmazd!
  • Az anyagot nedves hajra vidd fel!
  • Óvatos mozdulatokkal mosd meg a hajat, a tövektől egészen a hajszálak végéig, addig, amíg fel nem habzik!
  • Öblítsd le!

KEVIN.MURPHY TIPP: ezt az etapot követően, a hajápolást a megszokott rutin szerint folytasd, azaz tetszés szerint használd a kedvenc WASH, majd a RINSE vagy a MASQUE terméked!