Keresés

A karantén utáni első KEVIN.MURPHY fodrászképzés

A lezárások után új KEVIN.MURPHY fodrászképzés beszámolóját olvashatjátok.

2020. július 20-21-én tartotta a KEVIN.MURPHY a karantén utáni első személyes továbbképzését a VÄN szalonban. A COLOR.ME LAB meghívottja Iggy Popovic COLOR.MASTER volt, aki a régió egyetlen Master fokozatú hajfestő specialistája. A képzésen résztvevők összesen négy színskálát festettek meg és rengeteg inspirációt kaptak a horvát coloristtól, aki abszolút tanító jelleggel, szándékosan elrontott hajszínek keverésébe is beavatta őket. És hogy ez miért fontos? Többek közt ezt is elmondjuk; élménybeszámoló következik.

A KEVIN.MURPHY hajfestés filozófiája

A márka az egyéniség tiszteletéről szól. Pont ezért a COLOR.ME, a KEVIN.MURPHY hajfestékje egy kompakt termékcsalád. Nincs benne előre kikeverve minden szín, mert az a cél, hogy ezt a fodrász tegye meg, legyen kreatív és mindenkinek egy egyénre szabott hajszíne legyen, ami csak az övé.

A COLOR.ME LAB Akadémiai képzés pedig ennek a filozófiának a gyakorlati támogatása. Fontos, hogy mindent megtudjanak a fodrászok arról, hogy mi van a tubusban, hogyan működik egy szín pigmentekre bontva. A legfőbb cél, hogy a résztvevők érezzék meg azt, milyen az, amikor a kellő szakmai tudás birtokában a kezük alá dolgozik a termék, így az eredményben mindig 100%-osan biztosak lehetnek.

KEVIN.MURPHY Akadémiai szintű fodrász továbbképzés Budapesten

Tanulni, fejlődni és inspirálódni a legfontosabb ebben az állandóan pezsgésben lévő szépségszakmában. Az alapok adottak, a színkör sosem változik, ám egy munkájára sokat adó coloristnak is érdemes időnként kilépni a komfortzónájából és tesztelni, próbálgatni saját kreativitását. Sokszor hajlamosak vagyunk a jól bevált recepteket féltve őrizni és mindig a biztoshoz nyúlni, ám érdemes néha ettől elrugaszkodnunk és új receptúrákat kikísérleteznünk. Ha pedig a tudásunk megvan hozzá, akkor az biztos siker ahhoz, hogy egyrészt munkánk mindig kihívást tartogasson számunkra, másrészt vendégeink is minden alkalommal elégedetten és boldogan távozzanak tőlünk.

A KEVIN.MURPHY karantén utáni első képzése a coloristoknak adott egy remek lehetőséget arra, hogy az online térből és a szalon keretei közül kilépve, szabadon alkothassanak. A kedvenc részünk pedig az volt, mikor szándékosan elrontott színek készültek a tincseken – megismerve ezzel a korrigálási lehetőségek mellett az egyes színek pontos pigmentösszetételét is. A gyakorlati oktatáson Iggy Popovic bemutatta a KEVIN.MURPHY hajszínváltoztató újdonságait, így a karantén alatt bevezetésre kerülő pH.D-t is.

Mi is a KEVIN.MURPHY pH.D?

Lúgos közeget savassá változtató pH átalakító rendszer. Célja az az oxidációs festék azonnali lágy savas színezővé változtatása.

Előnye: új szolgáltatási lehetőségeket ad a fodrászok kezébe.

Hatása: hosszantartó fény és vibráló hajszín.

Nagyszerűsége: elég egy termék ahhoz, hogy az oxidációs hajfesték azonnal féltartós színezővé váljon. Egy kis „konverter” a mindennapokban, kreativitás és szolgáltatás boost.

COLOR.ME pH.D Alkaline to Acid pH Transformer: Refining

COLOR.ME DESIGN.DIRECTOR Kate Reid joins Kevin Murphy to show how COLOR.ME pH.D alkaline to acid pH transformer works on lighter levels. Refining hair colour and creating brilliant, luminous shine, pH.D gives colourists the ability to create no lift, no shift, deposit only colour formulations from all permanent COLOR.ME SHADES. Learn more about pH.D here: https://lovekevinmurphy.com/introducing-ph-d-the-future-of-professional-hair-colour #lovekm #ihaveaphd #colormebykm #new #hairinspo

Posted by Kevin Murphy on Wednesday, February 26, 2020

A fodrászképzés meghívott oktatója: Iggy Popovic COLOR.MASTER

A horvát születésű fodrászmester, a zágrábi IGGY POPOVIC ATELIER szalon vezetője. Iggy az európai régió egyetlen master fokozatú coloristja, aki ráadásul a COLOR.ME LAB Akadémiai képzés megálmodója is. Tőle tanulni élmény, izgalom és megtiszteltetés. Ezek a résztvevők szavai, akik évről-évre ellátogatnak a color guru képzéseire. Iggy szakmai tudása hatalmas, a bázis, amiből építkezik igen nagy tapasztalatiságon, sok-sok órányi hajfestésen, színezésen és szőkítésen alapul. Ráadásul mindez a tudás szerénységgel és alázattal párosul, ami még szimpatikusabbá teszi a fodrászmestert.

Nem csoda, hogy Mr. Kevin Murphy is felfigyelt a kivételes tehetségre, így Iggy nem csak saját fejlesztésű tréningjeit tartja Európa-szerte, hanem már a termékfejlesztésben is nagy szerepe van. Első önálló „gyermeke” az imént említett pH.D, ami forradalmi újítás, és a fodrászoknak extra szolgáltatási lehetőséget ad a kezébe. Már gőzerővel dolgozik egy újabb fejlesztésen, de erről egyelőre semmit sem árulhatott el nekünk. Iggy a négy hónap karantén után tartott első személyes képzésén egy nemes feladatot is kapott: elhozhatta két kiemelt magyar KEVIN.MURPHY oktatónak a következő „kulcsot”, amivel Kaló Ádám és Turcsi Gergely szintet lépett az oktatási rendszerben.

Turcsi Gergely, Iggy Popovic és Kaló Ádám a budapesti képzésen

Kaló Ádám, COLOR.ME GOLD.KEY oktató

„Nagyon lefagytam, mikor Iggy átadta a KEY-t Gergőnek és nekem. Egyáltalán nem számítottam rá, szerintem a jelenlévők is látták, hogy kicsit még zavarba is jöttem. Ezen a képzésen is nagy lépést tettünk a fejlődés folyamatában, teljesen feltöltődve jöttem haza és kezdtem el a szalonmunkát, főleg, hogy megkaptam a LAB.BOOK-ot is, aminek kb. ugyanannyira örülök, mint a GOLD.KEY-nek, mert így a több éves tesztelgetés végre most egy albumban összeáll! Mindemellett nagyon hálás vagyok a bizalomért, amit kaptam. Rajta leszek, hogy a tudásom minél jobban elmélyítsem a COLOR.ME világában és készülök a következő lépcsőfokra.”

Kaló Ádámmal még a karantén alatt készítettünk egy interjút. Ha kíváncsi vagy rá,

FELTÉTLENÜL OLVASD EL – KATTINTS IDE!

Turcsi Gergely, COLOR.ME GOLD.KEY oktató

„Már nagyon vártam ezt a képzést, mert nem vagyok nagy rajongója az online oktatásoknak, a gyakorlatiasabb módszereket kedvelem. Iggy fantasztikus oktató, bármit hoz nekünk, nyitott vagyok rá. Megtisztelve érzem magam, hogy Iggy-től megkaptuk a GOLD.KEY-t. Egyrészt rengeteg időt és energiát szentelek az oktatásnak, jó érzés, ha ezt észreveszik és elismerik. Másrészt így olyan oktatói tréningekre juthatok el, és olyan oktatásokat tarthatok, amire alap KEY fokozattal nincs lehetőségem.”

Kreatív coloristnak tartod magad? Próbáld ki a COLOR.ME-t és a pH.D-t.

Telefon: +36-70-943-9127

Képek: Turcsi Gergely

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)