Keresés

KEVIN.MURPHY frizurakollekció 2022: főszerepben a göndör haj!

Főszerepbben a göndör haj a KEVIN.MURPHY frizurakollekció 2022 őszi-téli kampányában.

Az AMONG.GIANTS kollekció fő inspirációja

Az Otway egy hűvös mérsékelt övi esőerdő Ausztráliában, amelynek növénytársulása 140 millió évvel ezelőtti időkre nyúlik vissza. Akkora, mikor a Földön még a Gondwana őskontinens létezett, melynek földjén a dinoszauruszok barangoltak, és az idők hajnalán növő ős fák az égig nőttek. Az erdő élő közössége megteremtette saját légkörét.

Ez a csoda ihlette meg a KEVIN.MURPHY csapatát. A fapáfrányok és a sudár eukaliptuszok világa, amely egyaránt otthont ad a koaláknak, a vízben elmerülő vízilovaknak és a fák között tekergőző siklóknak. Frenetikus atmoszféra, az óriásfák és látványos vadvilág közötti csodálatos természeti kapcsolat a színtere e kollekciónak.

Frizurakollekció 2022: főszerepben a göndör haj!

Frizurakollekció 2022: a göndör haj és természet kapcsolata

“Ezt a csodát természetes textúrákkal és hullámokkal szeretnénk érzékeltetni, a környezet sötét, hátborzongató hangulatát színes ruhákkal ellensúlyoztuk. A fürtökön, különböző textúrákon és hullámokon keresztül fejeztük ki magunkat. A Volume magas fényű termékek visszatérnek, hogy a hajnak friss, harmatos érzést adjanak.” – mondja Kevin a kollekcióról.

TISZTELET A TERMÉSZETNEK

Az ausztrál márka elismeri és tiszteli a föld hagyományos őrzőit, a Maar nemzet Gadubanud (Katabanut) vagy Királypapagáj népét, amelynek kultúrája az emberiség történelmének legrégebben élő kultúrái közé tartozik. A KEVIN.MURPY tiszteletben tartja az Öregjeiket, a múltban, a jelenben és a jövőben, és elismeri folyamatos kapcsolatukat és hozzájárulásukat a földhöz, a vízhez és a közösséghez.

CREATIVE DIRECTION: KEVIN MURPHY

DIGITAL MOTION & PHOTOGRAPHY: JOHN O’ROURKE & REUBEN GATES

HAIR STYLING: JAMES NICHOLSON, WADE BLACKFORD & NATHAN GORMAN

HAIR COLOUR: KATE REID

HAIR STYLING ASSISTANT: LUCAS DOWLING & PHOENIX LY

MAKEUP: KENNETH HIGGINS & CHELSEA BURNS

FASHION: EMILY WARD & OLIVIA FOULDS

EXTENSIONS: SHOWPONY

Ha tetszett a trendanyag, böngéssz tovább az oldalon! :)