Keresés

COLOR.ME női és férfi hajszíntrend 2019 by KEVIN.MURPHY

COLOR.ME női és férfi hajszíntrend 2019 by KEVIN.MURPHY! Inspirálódj!

A változtatás lehetősége nem mindig jár együtt az újév kezdetével. Inspirációban sokszor a tavasz hozza el a megújulás vágyát, hiszen a természet akkor nyeri vissza legszebb színeit. Több heti eső és szürkeség után ránk fér egy kis szín. Lássuk mit gondol az idei év ikonikus hajtrendjeiről a KEVIN. MURPHY csapata! Íme a CRYSTAL.TWILIGHT névre keresztelt 2019-es COLOR.ME kollekció, amely a Cosmo Beauty Awards szakmai zsűri szavazata alapján elnyerte az idei év legjobb professzionális hajfestéknek járó díját!

COLOR.ME kollekció 2019 by KEVIN.MURPHY

Hogy mitől lesz cool, trendi és ikonikus a megjelenés? A kulcs az egyéniségben, és a belülről jövő szépségben rejlik, éppen ezért a mai trendek tekintetében az egyedi megoldásokra van szükség. Ezúttal ezt helyezte előtérbe a KEVIN.MURPHY csapata is, akik nem kizárólag hölgy vendégeikre gondoltak az új hajszínek megalkotása során! A kollekcióban ütközik a múlt és a jelen. A barokk kastély kristályokkal, freskókkal és hűvös márványfalakkal borított világa, a fények játéka még jobban kiemelik a mozgalmas, életteli és modern színeket.

A trendanyag másik különlegességét a férfi modellek fémjelzik. A modern férfi személyre szabott hajszínvilága megtestesít mindent, ami merész, bevállalós, rendhagyó, de mégis elegáns. Az egyszínű, egynemű festések kora lejárt! A hajszín minőségét a természetes textúra és multitónusú végeredmény emeli ki. Akár natúr, akár szivárvány színű vendéged igénye, a kívánt árnyalat eléréséhez tökéletes választás a COLOR.ME professzionális hajfestékcsalád!

COLOR.ME női és férfi frizuratrend 2019

#1 SZŐKE ÁRNYALATOK

#2 VÖRÖS ÁRNYALATOK

#3 BARNA ÁRNYLALATOK

HAIR

Kate Reid & James Nicholson & Craig Hughan

STYLING

Emily Ward

PHOTO

Luis Murphy

Szöveg: KEVIN.MURPHY & Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)