Keresés

A Cosmopolitan Beauty Awards 2019 legjobb professzionális hajfestéke: COLOR.ME

A Cosmopolitan Beauty Awards 2019 legjobb professzinális hajfestéke: COLOR.ME!

Amikor a fodrász szakma és a divat iránti elkötelezettség és szenvedély párosul, akkor megszületik egy professzionális hajfestékcsalád. A KEVIN.MUPRHY csapata – mindig szem előtt tartva a környezettudatosság és a természet védelmét – alkotja meg termékeit. Ebben a szellemiségben született meg a Cosmopolitan Beauty Awards 2019 által legjobb professzionális hajfesték díjazottja is, a COLOR.ME termékcsalád. Mit érdemes tudnod róla? Már mutatjuk is!

COLOR.ME hajfestékcsalád by KEVIN.MURPHY

Magas színvonalú, természetes összetevőkből készített terméket keresel? Szeretnéd, hogy hajad ragyogyóan fényes és egészséges maradjon festés után is? A KEVIN.MURPHY COLOR.ME termékcsaládja a legtökéletesebb hajszínt biztosítja megjelenésedhez, anélkül, hogy károsítaná környezeted vagy hajad egészségét. A COLOR.ME kompakt színskálája a természetes árnyalatok mellett felöleli 2019 legnagyobb divatszíneit is, amelyek ráadáasul keverhetőek egymással. A rendelkezésre álló tonerek és boosterek révén, az új festékcsalád a különleges variációk és egyedi megoldások végtelen tárházát kínálja a hajfestés szerelmeseinek!

5+1 ok, amiért érdemes kipróbálnod a COLOR.ME termékeit!

#1 kettő az egyben

Ha akarod színező, ha akarod tartós hajfesték. A döntés a te kezedben van!

#2 PPD- és ammóniamentes

A COLOR.ME használatakor minimális az irritáció és az allergiás reakció kockázata, mikropigmentjei könnyedén bejutnak a haj szerkezetébe. Az oxidáció után egy molekula sem marad szabadon, biztos és stabil kötések jönnek létre.

#3 időspórolás a szalonban

A szalonban időt nyerhetünk a COLOR. ME festékek használatával! A RE.STORE tisztító segítségével ugyanis, a hajfestés folyamatának lezárása csupán egy lépésben történik.

#4 multifunkcionális termék

A COLOR.ME festékek minden árnyalatban és színmélységben multitónusú és természetes hajszínt, illetve 100%-os őszfedést biztosítanak!

#5 állatkísérlet-mentes

A COLOR.ME a PETA által minősített állatkísérlet-mentes termékcsalád. Ugye Te is keresed a “nyuszis” termékeket? 🙂

#5+1 környezettudatosság és újrahasznosítás

A KEVIN.MURPHY csapata a A COLOR.ME gyártása során a gépek tisztítására felhasznált vizet megtisztítva juttatta vissza a környezetbe. A termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosítható!

Ismerkedj meg a COLOR.ME boosterek világával! 🙂

Képek: KEVIN.MURPHY Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)