Keresés

Gyilkos hullámok a KILLER.CURLS újdonságaival

KILLER.CURLS sampon és balzsam a természetes göndörség kiemeléséért!

Május 31-én online termékbemutató került megrendezésre, amelyre a Fodrászinfó is meghívást kapott. A KEVIN.MURPHY részéről James Nicholson és Paz Bamrolia jelentették be a hírt: kibővült a KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS termékcsaládja. Az új termékhármas a haj egyediségét tartja szem előtt. A három új termék a már jól ismert termékcsaládot (KILLER.CURLS, KILLER.WAVES, EASY.RIDER, MOTION.LOTION) erősíti meg egy napi hajápolási rutin lehetőségével. A KILLER.CURLS sampon és balzsam a haj hidratálása és a hullámok kiemelése érdekében olyan összetevőket tartalmaz, mint

  • vegán és organikus zabtej
  • avokádó olaj
  • ricinus mag olaj

Szintén újdonság a KILLER.TWIRLS hajban maradó, göndörítő krém, amely Shea vaj segítségével segít megőrizni a haj egészségét, puhaságát és ad tartást a hullámoknak. Az organikus zabtej a KILLER.TWIRLS esetében is jelen van, ezzel is segítve a haj hidratálását. Wow hatás, ezt nézd:

Minden göndör hajtípuson alkalmazható

„Ahogy a göndör és hullámos haj, úgy az arra használt termékek kombinációja is egyedi. Szerettem volna egy olyan termékcsaládot létrehozni, amely egy rutin keretein belül segít létrehozni és kiemelni a természetes hatású göndör hajat. A KILLER.CURLS új termékeit minden lehetséges göndör haj szem előtt tartásával fejlesztettem ki.” – Kevin Murphy

James és Paz az online bemutatón kiemelte, a felhasznált termék pontos mennyisége is függ az egyén hajától, érdemes tehát időt tölteni a hullámokkal és kitapasztalni, hogy pontosan mi szükséges nekik.

KILLER.CURLS termékteszt

A termékcsaládot a Fodrászinfó egyik újságírója, Lenti Barnabás is kipróbálja, teszteli. A csomag már landolt nálunk, hamarosan jelentkezünk a fejleményekkel.

Egy csomagba zárt göndörség: KILLER.CURLS

Képek: KEVIN.MURPHY

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)