Keresés

KEVIN.MURPHY EVERLASTING.COLOUR 2 in 1 hatása

Ismerd meg velünk a KEVIN.MURPHY EVERLASTIN.COLOUR szortimentet!

Újdonság érkezett a KEVIN.MURPHY kínálatába – hallottál már róla? Ne aggódj, még semmiről nem maradtál le, ugyanis most első kézből ismerheted meg az innovatív technológiák segítségével kifejlesztett EVERLASTING.COLOUR szortimentet! Március 14-én egy online sajtóesemény keretein belül fedeztük fel a termékek átfogó világát, amibe most te is betekintést nyerhetsz velünk! Figyelem, ezt imádni fogod!

Termékújdonságok a KEVIN.MURPHY természetes és fenntartható kínálatában

Mint tudjuk, a KEVIN.MURPHY termékek a bőrápolással azonos filozófiát követve úgy vannak kialakítva, hogy egyszerre több igényt is képesek legyenek kielégíteni. A hosszú távú és hatékony megoldások receptje a természetes és a fenntartható összetevők keveréke, ami nemcsak a hajnak, de a környezetnek is kedvez. Mivel a vállalat küldetése mindig is az volt, hogy a modern technológiák segítségével a legmodernebb stílus létrehozásához szükséges palettát kínálja, így a menő márkaképviselet most is sok újdonságot hozott a fodrászat berkeibe.

Az ausztrál professzionális hajápolási márka egészen új szintre emelte az innovációt az EVERLASTING.COLOUR bevezetésével. Az új szortiment elsősorban a színmegőrzésért felel, de emellett a kémiailag kezelt haj helyreállításában, megerősítésében is segít. Az innováció hatékonyságát a kötésépítő KM.BOND-technológiának köszönhetjük, ami egy védőpajzsot képezve belülről táplálja a hajat, ezzel is meggátolva a töredezést és a hajszerkezet károsodását. Nem utolsó sorban segít megállítani a kemény vízből származó ásványi anyagok felhalmozódását is, valamint megóvja a hajszínt az olyan környezeti “agresszorokkal” szemben, mint amilyennek az oxidálószerek, a szabad gyökök és az UVA/UVB-sugárzás számítanak.

EVERLASTING.COLOUR: a szalonmegoldások és a otthoni hajrituálék nélkülözhetetlen termékcsaládja

A bevezetés után, térjünk is a lényegre, vagyis az EVERLASTING.COLOUR szortimentben található termékekre. Elöljáróban érdemes már most megjegyezni, hogy az új termékcsalád a fodrászoknak és a vendégeknek is legalább ugyanannyira kedvez, hiszen a szalonmegoldások mellett az otthoni hajápolásban is wellness színvonalat nyújt. Mutatjuk, hogy milyen innovatív élmények várnak rád, hogyha kipróbálod a KEVIN.MURPHY újdonságait!

01 EVERLASTING.COLOUR WASH sampon

Az EVERLASTING.COLOUR WASH gyengéden tisztít, miközben tiszteletben tartja a fejbőr természetes pH-értékét. Segít lezárni a kutikulát és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. A hajszín tartósságát is megőrzi, illetve meggátolja az ásványi anyagok felhalmozódását – utóbbi köztudottan az egyik fő kiváltó oka annak, hogy az árnyalat megfakul, kikopik stb.

02 EVERLASTING.COLOUR RINSE kondicionáló

Az EVERLASTING.COLOUR RINSE kondicionáló a károsodások elleni védelemre lett kifejlesztve. Helyreállítja a haj hámrétegét, hogy a hajszálak erejét (a gyökerektől a hajvégekig) megőrizze. A szuper összetevőinek hála, ez a termék is színvédő hatással bír: fekete köménymagolajat, rizsfehérjét és cikóriagyökérből származó inulint tartalmaz.

03 EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN hajban maradó spray

Az EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN hajban maradó spray a napi védelmet biztosítja a környezeti szennyeződésekkel szemben. Az új termék koncentrációja kötésépítő technológiával lett kifejlesztve, de összetevőit tekintve is egy újabb csoda: Moringa Oleifera magkivonatot és rizsfehérjét tartalmaz, amik együttesen segítik a hajszerkezet rugalmasságát és egészségmegőrzését.

04 EVERLASTING.COLOUR TREATMENT

A TREATMENT-et érdemes a szalonszolgáltatások hős termékeként emlegetni. A korábbiakhoz hasonlóan, ez a koncentrátum szintén kötésépítő technológiával készült, hogy meg tudja védeni az hajszínt – fokozni tudja a fényét és az élénkségét. Mindeközben belülről is képes táplálni a hajszálakat, azaz segít a haj erejének kialakításában.

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY