Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a KEVIN.MURPHY

Cikksorozatunkban ezúttal a KEVIN.MURPHY mutatkozik be.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az KEVIN.MURPHY!

Márkatörténet: a KEVIN.MURPHY sajátossága

Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza, aki divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és filmeken átívelő karrierje során szerzett tapasztatait és újító gondolkodását felhasználva alkotta meg egyedülálló termékeit. A Vogue állítása szerint Kevin Murphy találta fel az ikonikus “tengerparti frizurát”, vannak, akik a következő Vidal Sassoonként említik. A KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg, mely jegyében különleges termékek születtek:

SKIN CARE FOR YOUR HAIR – BŐRÁPOLÁS A HAJNAK

A KEVIN.MURPHY termékek egyesítik a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát- és parabénmentes.

WEIGHTLESS TECHNOLOGY – SÚLYTALAN TECHNOLÓGIA

A KEVIN.MURPHY termékek a súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, mi több, a termékcsalád különálló tagjai kiegészítik és erősítik egymást: 1) nem zsírosítják el a hajat, 2) felszívódva ápolnak még hajformázás közben is.

A brand három alappillére:

  • divat
  • teljesítmény
  • környezet

KEVIN.MURPHY sikertermék: YOUNG.AGAIN olaj

A KEVIN.MURPHY sikerterméke a súlytalan, hajban maradó olaj, amely ellensúlyozza az oxidációt és a hajvasalók, hajszárítók és hajfestékek általi öregedési folyamatot. A YOUNG.AGAIN olaj összetevőiben megtalálható immortelle-, bogáncs- és szőlőmagolaj-kivonat ellensúlyozza és megállítja a tartós károsodást azáltal, hogy a hajat tápanyagokkal és antioxidánsokkal látja el. Az eredmény önmagáért beszél: egy megfelelően táplált, egyenletesen kondicionált, súlytalan hajat kapunk. A termék vizes és száraz hajon is használható!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

A kedvenc KEVIN.MURPHY-s csapatépítő emléke

“Nehéz egy valamit kiemelni, hogyha számos izgalmas helyszínen, különböző szervezésben több száz divatbemutatót megtartottál már. Ott voltunk a műjégpályán, amikor Mihalik Enikő hosszú idő után újra hazai kifutóra lépett, de a MÜPA különleges atmoszférája és a Várkert Bazárban lezajló események is különlegesek voltak számunkra. A Fashion Week közül talán az egyik legemlékezetesebb az Iparművészeti Múzeumban volt.  A partneresemények között a legkedvesebb számunkra a nem is olyan régen megtartott szülinapi The Bang Bang Party, amely tényleg kifejezetten exkluzívra sikerült.”

A KEVIN.MURPHY elérhetősége

WEBOLDAL: kevinmurphy.hu

TELEFONSZÁM: +36-70-943-9127

E-MAIL: info@kevinmurphy.hu

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)