Keresés

Ilyen volt a KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD show Berlinben – imádtuk!

Éljétek át velünk újra a KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD eseményt!

2022. június 19-én ellátogattunk Berlinbe, hogy részt vegyünk a KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD rendezvényén. Ismerve a márkát, szinte előre borítékolható volt, hogy az esemény minden percét imádni fogjuk, de amit aznap tapasztaltunk, még a mi elvárásainkat is felülmúlta. Bár az élményeinket most még nekünk is nehéz szavakba önteni, azért mégis megpróbáljuk. Gyere és éld át velünk a KEVIN.MURPHY show legjobb perceit Fodrászinfó módra!

KEVIN.MURPHY világa

A KEVIN.MURPHY világát mindig is lenyűgözőnek találtuk. Az a tudatosság, letisztultság, szabadságérzet és környezettudatos szemlélet, amit a brand képvisel, gyorsan magával ragadja az embert. Főleg igaz ez akkor, hogyha időről időre mi magunk is bekerülhetünk a márka működésének vérkeringésébe és átélhetjük sajátos atmoszféráját.

Június 19-én épp ez történt velünk és még csak nem is akárhogyan! Az a megtiszteltetés ért minket, hogy részt vehettünk a nagyszabású KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD show-n, aminek a berlini Treptow Aréna adott otthont. Bár hajnalok hajnalán keltünk, hogy odaérjünk, de a pazar helyszín, az elképesztő kiszolgálás és look&learn minden fáradságunkat elűzte.

Kozma Norbi, a KEVIN.MURPHY GOLD.KEY SESSION.SALON STYLIST fodrásza

KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD 2022: így váltunk egy hatalmas fodrászcsalád részévé

Este 18 órakor érkeztünk a KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD show helyszínére, ahol a hatalmassal tömeggel együtt vártuk, hogy kinyíljanak a berlini Aréna kapui. Amint bejutottunk, azonnal körbejártuk a terepet és lelkesen figyeltük, ahogy a több mint 1800 fodrász a fotófalak előtt szelfizik, a KM-shopban új és exkluzív termékeket vásárol, iszogat, barátkozik és izgalmakkal telve várja a bemutatót.

Így már az első percekben kirajzolódott, hogy az évekig tartó pandémia után ennek az eseménynek milyen kiemelkedő jelentősége van. Mindannyian újra átélhettük egyidejűleg a tanulás és kikapcsolódás örömét, miközben egy nagy család részeként nemtől, kortól, nemzetiségtől függetlenül megint közel kerülhettünk egymáshoz. Viszont ez még nem minden, mutatjuk, hogy miért imádtuk a rendezvény egész koncepcióját!

KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD show 2022

#1 Fodrászbemutató háromfogásos vacsora mellett

A FAST.FORWARD show-n nem csak a bemutatók voltak fényűzőek, de a kontextus is, amit a szervezők eköré teremtettek. Ezúttal ugyanis egy háromfogásos ültetett vacsora mellett nyerhettünk betekintést a márka teljes nemzetközi csapatának szakmaiságába. Miközben a legfinomabb falatokat fogyasztottuk, Kevin Murphy mellett a színpadon köszönthettük a teljes stábot:

Az elismert szakemberek mind saját stílusukon keresztül mutatták be korunk legmenőbb styling technikáit. Hajsütés, -csavarás, -fonás, -szövés, itt valóban semmi nem maradt ki a repertoárból! Az impozáns kiszolgálás részeként a finom ételek és a látványos show mellett még egy apró kitűzőt is kaptunk emlékként.

#2 Egy inspiráló multikulturális család tagjaként

Az eseményen úgy éreztük magunkat, mintha egy hatalmas multikulturális család részeként lennénk jelen. Olyan mértékű felszabadultság, party hangulat és közvetlenség járta át a hatalmas Aréna falait, amiben nem minden nap van része az embernek. És bár az ott lévő fodrászok mind egy másik nációt képviseltek, úgy álltak egymáshoz, mint akik mindig is számíthattak egymásra. A közel 2000 fős tömeg együtt ünnepelt, ujjongott, bulizott és szakmázott.

#3 Stíluskavalkád és elképesztő mennyiségű inspiráció

Szinte lehetetlen leírni, hogy mennyi inspirációt gyűjtöttünk egyetlen este alatt. Ha egy szóval kellene jellemeznünk, amit láttunk ez lenne: stíluskavalkád. Ez alatt azonban nem csak a frizurákat értjük, hanem a teljes lookokat is. A formabontó, rendhagyó és önkifejezést népszerűsítő megjelenések minden eleme egyedileg lett összeállítva. Koncepcióját tekintve a modellek “80%-osan” léptek színpadra, a finisht már a kifutón kapták meg. De a résztvevők így is minden receptúrát és technikát elsajátíthattak a hétfői napon megtartott look&learn alatt.

#4 Kapcsolódási pontok a közönséggel

Ha valaki korábban azt mondta volna nekünk, hogy egy több mint 1800 fős tömeggel is kialakulhat interakció, nem biztos, hogy hittünk volna neki. A FAST.FORWARD esemény azonban hamar rámutatott, hogy a megfelelő eszközökkel és megvalósításokkal igenis lehetséges. A szakmai részeket ugyanis mindig olyan blokkok váltották, ahol a közönséget is bevonták az önfeledt percekbe. Így a kifutón nem csak a modellek vonulhattak fel az este folyamán, de a lelkes fodrászok is!

Ezenfelül közvetettebb, de annál menőbb kapcsolódási pont volt, hogy bizonyos modelleket (Kevin Murphy közreműködése mellett) a színpadon is befotóztak. A képek ott helyben, élőben készültek, amiket azonnal viszont láthattunk a kivetítőn. Különleges élmény volt visszanézni a felvételeket, mert így a konkrét show alatt a kulisszák mögé is rögtön betekintést nyerhettünk és e téren is inspirálódhattunk. Megfigyelhettük, hogy hogyan érdemes egy modellt beállítani és lefotózni; hogyan célszerű bemutatni a munkáinkat pl. a közösségi platformjainkon.

Már most megéri hangolódni a következő találkozóra

Mi már izgatottan várjuk a következő találkozót, hiszen ahogy beszámolónkból is kiderült: a KEVIN.MURPHY bemutatója messze túlmutat egy nagyszabású hajshow-n. Ennek az eseménynek az is célja, hogy a változó ügyféligényre hangolja a fodrászokat. Nem csak sugallja, nyíltan hirdeti, hogy mi fodrászok nyissunk a jövőre. Megváltozott a világunk, átalakultak az emberi kapcsolataink és a kommunikációs csatornák is. Adaptálódjunk mindehhez és legyünk innovatívak minden szempontból. Ez pedig csakis nyitottsággal sikerülhet!

Úgy gondoljuk, hogy ebbe a hangulatba nem csak a KEVIN.MURPHY család partnerfodrászaként érdemes bepillantani, hanem márkától függetlenül is! Olyan hihetetlen feltöltődés, amit kaptunk, hogy azt érezzük, ezt egyszer az életében minden fodrásznak látnia kell!

ÉLD ÁT VELÜNK A KEVIN.MURPHY FAST.FORWARD BERLINI SHOW LEGJOBB PERCEIT:

Nagyon hálásak vagyunk a KEVIN.MURPHY csapatának, hogy egy estére mi is családtagokká válhattunk. Köszönjük! :)

Képek: Gódor Virág

Videó: Hansági Dorka