Keresés

Walking in Budapest by KEVIN.MURPHY

Walking in Budapest beszámolónkat olvashatjátok, kerekasztalbeszélgetés videón!

EBBEN A CIKKBEN

01Walking in Budapest

Az elmúlt másfél év történései olyan lenyomatot hagytak az emberekben, amik eltörölhetetlenné válnak mindannyiunk számára. Azóta egy olyan időszámítás kezdődött, amiben a fontossági sorrend minden tekintetben átrendeződött és ami komoly kérdéseket hívott életre, s a válaszok szépen lassan, most érkeznek meg a mindennapjainkban. A KEVIN.MURPHY partnertalálkozóján jártunk, ahol a Walking in Budapest kollekció kapcsán egy kerekasztal-beszélgetésbe is belecsöppentünk. Beszámoló következik és egy videó a teljes beszélgetésről!

A Kevin.Murphy újítása, hogy a két nagy trendanyag mellett kapszulakollekciókat is tervez, amiket egyes városok inspirálnak. Asz első két nemzetközi anyag színtere London és Antwerpen. Az ötlet fantasztikus, hiszen minden városnak megvan a maga hangulata, atmoszférája és a jellegzetes képe, amit a benne élő emberek töltenek meg élettel.

Gondoljatok csak bele, milyen lenne London Camden negyede emberek nélkül? Amszterdam élet nélkül? New York a hangzavar nélkül? Akármennyire is képzelgünk, valahogy a teljes képhez mindig hozzátartozik a mozgás, nyüzsgés, fények, a hangzavar és az illatok egyaránt. Tehát minden emberi tényező, ami a díszletet kitölti.

Walking in Budapest a KEVIN.MURPHY 2021-es kapszulakollekciója

Walking in Budapest

És vajon milyen Budapest? A KEVIN.MURPHY partnertalálkozóján éppen ezt mutatták be a KM fodrászai. Kozma Norbert, Kaló Ádám és Kiss Gergő a hajakon keresztül jelenítették meg a főváros hangulatát. A teljes modell lookokat Lendvai Lilla stylist állította össze, a sminkeket Kökény Juci készítette, a végső stylingban pedig Hevesi Krisztián segédkezett. Az összkép egy nagyon formabontó kavalkád lett, ami egyediségének köszönhetően mégis olyan természetességet sugárzott, mintha csak a Gozsdu Udvarba ugrottunk volna le péntek este.

Merész, egyedi és mindenekelőtt fenntartható: ilyen a legújabb KM kollekció!

Természetesség, fenntarthatóság, elfogadás, környezettudatosság. Ezek a KEVIN.MURPHY márka alappillérei és 2021 jelképei is lehetnének. A Walking in Budapest kollekció tökéletesen rávilágít a világ, és szűkebb értelemben a fodrász-, illetve beauty világ változásaira is. A trendek mentén a szakemberek és a vendégigények is változtak, többek közt erről is beszélgettünk a rendezvény kerekasztal-beszélgetésén, amin moderátorként vettem részt és amit itt tudsz teljes egészében megnézni:

A beszélgetőpartnereim a beauty szakma kiemelt képviselői voltak:

Szabó Doris szépségmentor, Szakál Réka beauty editor (Glamour Hungary), Lendvai Lilla stylist (RUHA), illetve a KEVIN.MURPHY márka kiemelt oktatófodrászai: Kozma Norbi, Kis Gergő és Kaló Ádám.

Formabontó bemutató: kerekasztal-beszélgetés a kollekció körül, ami minden pontján kapcsolódik az aktuális irányvonalakhoz

TOVÁBBI KÉPEK A KEVIN.MURPHY 2021 PARTNERTALÁLKOZÓJÁRÓL

Képek: Gregus Máté